🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 471
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 625
Ако е толкова наранен Мартин, можеше да запази ниво и положение като каже, че е погнусен и не му се коментира, че се чувства пълен глупак и лъган, че е разбрал, че тя има връзка с друг мъж и толкова. Ако беше казал, че не му се говори, защото е грозно, щеше да спечели много повече симпатия. Сега с тези агресивни нападки на фона на Даниела със самообладанието и направи услуга. Иначе е много дразнещ маниера на някои хора да те влудяват и изкарват от равновесие с лъжи и безочие. Обаче и без това хората са толкова настроени срещу нея. Нямаше нужда да изпада в такива подробности.

# 2 626
Къде го гледате този ПО, може ли линк?

# 2 627
И никой не може да ме убеди, че Мартин е толкова глупав и не я разбра каква е. Мъж минал през толкова жени, някои вероятно подобни на нея и с толкова опит. Явно хлътна човека и му дойде в повече факта, че не е единствения и чичко паричко.

# 2 628
Елвира на стори: "Даниела  показа достойнство и класа в предаването. Не ме интересува каква е навън. Поведението на Мартин не е мъжко".

# 2 629
Някой разпозна ли бившия от излъчения в Преди обед скрийншот на чат относно колието на Даниела?
Инициалите на профила са N_P (np131313) и снимката е черно бяла. Не намерих такъв

# 2 630
# 2 631
  • София
Искам Надкаст с Ники Николов - да се изкаже като хората, не е за кратки интервюта той. Много ме е яд, че не довърши за майката на Даниела, ясно е, че е патологична лъжкиня, има железен самоконтрол, който се пропука само в момента, в който Мартин я изобличи за секса и тя се уплаши да не загуби спонсора. Нещо много тежко е преживяла тази жена, за да си смени цялата физиономия и самоличност и да се докара до играчка на женени мъже с големи комплекси.

# 2 632
Аз гледам подкаста с Виктор. Честно казано, изобщо не оставам с впепатление да е толкова смотан и неориентиран, колкото беше в предаването. Даже го усещам уверен и със самочувствие. Според мен яко си играе роля и се прави на ударен, когато не му изнася.

# 2 633
Някой разпозна ли бившия от излъчения в Преди обед скрийншот на чат относно колието на Даниела?
Инициалите на профила са N_P (np131313) и снимката е черно бяла. Не намерих такъв

Прилича на скалъпен фейк профил, честно казано. Или „предоставящият този факт” не е желал да го направи публично (не е искал да стане ясно кой е всъщност), или става дума за опит за подхлъзване на зрителя.

Обикновено при такива скрийншоти, изнесени в медийното пространство, поне си правят труда да замъглят имена/лични данни.

Съжалявам, че ще го кажа, не ми се иска, но въпросният чат „намирисва” и олеква като доказателство.

# 2 634
Диаволо, за мен този непознат Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада / в едно/  със сигнално зелени кецове, въртяне като шугав на стола и ъъъъкане-мъкане, такава каша забърка с всички признания от кухнята, касаещи трети лица в студиото, които се червяха от изненада/Виктор/,ококорваха се/Васил/, и най-вече подгряваха Мартин, та яростта му стигна чак да изпепели екраните ни.
Ясно, че са приятели.
Такива объркани и самодоволни хора се намират.
Скрит текст:
И още повече, както казва жаргонът "В едно гърне са п@рдели" толкова месеци, то са били врътки, нагласяния на случки, чувства, а драгият зрител се радва на спонтанност пред телевизора.
Какъвто продуцентът, такова и шоуто му, изстрадано.
А най-комичното е, че с този формат щяха да борят пошлостта и тези, на които цената била изписана на челото.

# 2 635
DiaMia, в инстаграм е имало такъв профил, но е деактивиран. Те пък как може да не го закрият.

# 2 636
  • София
Отвратителен беше Николов спрямо Виктор и Васил, много гнусно. И спрямо Данка де, ама поне към ергените си да беше проявил уважение.

Виктор в Надкаст беше много готин, но аз на него си симпатизирам още от предаването. Не съм съгласна с един предишен коментар, че на Неделчо му беше скучно, точно обратното, виждаше се, че много силно му симпатизира.

# 2 637
Тези чатове не гарантират, че това е истина. Има много хора, които са готови на всичко, когато мразят някого. Възможно е да е фалшив профил, жена да го прави това, включително може и да е Мартина или някоя подобна. 20-годишното гадже на Мартин поне застана с лицето си зад твърденията си, не с анонимен профил. А Мартин и тогава имаше някакви изявления към Йоана в абсолютно същия стил, със сходни думи. Как нещата се доказвали и т.н. Да не се окаже, че и с трета или четвърта жена пак имат пререкания, клетви и доказателства в чатове... Нещо ми е съмнителен, все на него се случва да се изясняват по сложни начини и все той прав, а жената срещу него лъже. Интересно.

# 2 638
Искам да ѝ видим на Косарчето сега любовната сага с Марто, тя ще е следващата, за която песни ще се пеят, ако има празноглавието да му пристане на Мартин. Или Мартина, която и от двете да е следващата "късметлийка". Ако това, което се случи, не им светне някоя мижава крушчица в кратуните, начи ще си заслужат всичко, което ще им се случи за в бъдеще.

Отиваш с мъж на дискотека. Знаеш че не би го направила с всеки - да отидеш на дискотека не е като да  му кажеш здрасти

Знаеш че мъжът те харесва. А дори и да не знаеш

Ако му пуснеш в колата след дискотеката, какво мислиш че ще стане - и ако сте само двама

Изкарай го навътре най вероятно

# 2 639
  • Street of Dreams
Ама какво се казва в този чат, освен че Даниела носи бижу със сърце? Това всички го видяхме.

Кога се очакват подкастовете?

Общи условия

Активация на акаунт