🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 192
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 825
# 3 826
Сигурно защото е преводно заглавие, а и сме в България. Ако тръгнем да дирим такива неща... Отиде та се не видя.

# 3 827
Даниела ми направи впечатление, че има правилни наблюдения за сезона, каза си, че Васил е харесвал Косара, но е избрал Ади и че Ади може да води и е активна. Каза и, че Виктор не е бил влюбен в Любомира и че си е бил там за Бранимира, все неща, които тук се дискутираха.

# 3 828
Да не бъркаш с “A Million Dollar Baby”? Не знам на български как го превеждат, но едва ли има патент върху превода.

# 3 829
Според мен майката беше спомената по съвсем друг повод. Н.Н. беше започнал да изброява несъответствията и разминаванията в нейните версии и реалността и за това, че тогава е започнал да се усъмнява. Предполагам, че най-вероятно са я хванали в поредната лъжа. Не мисля, че майка и са я развявали по някакъв начин за да я омаскарят. Предполагам, че утре Мартин ще осветли темата.
 Другото интересно в надкаст беше, че я попитаха за това дали Н.Н. им е подшушнал, че са раздухали за запорите и и за това се е оправдавала. Точно така е станало.

Може. Тя всъщност в надкаста каза, че за майка ѝ са щяли да кажат, че не я подкрепя, но след ПО си мисля, че от НН може да очаква всичко. Много подозрителни бяха тези неколкократни заявки какъв истински и невероятен човек е Мартин и видимата подготовка да изброява с 1, 2, 3 (колие, чат, майка, бивши) защо е фалшива Даниела. Най не обичам някой да не ме остави да си правя изводите сама от видяно и чуто, а да ми спуска тезиси и опорни точки, да не би да се объркам - Мартин е най-истинският и готин участник в реалити на всички времена, Даниела е фалшива и продажна, Росица е делулу, Виктор такъв, Васил онакъв и т.н.

# 3 830
"Момиче за милиони" е филм от 2004г., с четири награди Оскар. Как така си краде това заглавие без последици, не знам. Явно не я издава някое издателство, ами тя сама си е платила да си издаде книгата. Някой чел ли я е? Ясно, че е точно обратното на това във филма, ама поне грамотно ли е написана, има ли някакъв талант да личи, нещо?

Погледнах й инстаграма. Няма някакви особено скъпи тоалети и само това колие носи от години.
Не пречи да има книга със същото заглавие, защото не е регистрирано като търговска марка заради свободния превод.
Аз смятам да прочета книгата като стигне до мен, но от това, което съм виждала - доста стилистични, граматически и пунктуационни грешки, чак правописни не съм видяла. И никакво форматиране.

# 3 831
Може. Тя всъщност в надкаста каза, че за майка ѝ са щяли да кажат, че не я подкрепя, но след ПО си мисля, че от НН може да очаква всичко. Много подозрителни бяха тези неколкократни заявки какъв истински и невероятен човек е Мартин и видимата подготовка да изброява с 1, 2, 3 (колие, чат, майка, бивши) защо е фалшива Даниела.
Тя сама каза, че Мартин е близък приятел на НН, така че “сготвянето” ѝ е с братското участие на втория.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 01:43 от Lilly_85

# 3 832
Поне Мартин няма да е с надупчена тениска в Надкаст…

# 3 833
Даниела ми направи впечатление, че има правилни наблюдения за сезона, каза си, че Васил е харесвал Косара, но е избрал Ади и че Ади може да води и е активна. Каза и, че Виктор не е бил влюбен в Любомира и че си е бил там за Бранимира, все неща, които тук се дискутираха.
Мне, Виктор и за Бранимира не беше. Каза в Надкаст , че я е поканил щото не знаел какви момичета ще му докарат та да има поне едно, което познава и му е симпатично.
Ади не толкова, че умее да води колкото е склонна да улеснява мъжа и да го играе, че всичко му харесва и е готова на всичко при пълна липса на критично отношение и реална преценка за нещата.

# 3 834
Изгледах целия каст на Даниела и към края, темата за децата ми се стори доста странна. Според нея, децата, които израстват в бедни семейства, са много по-амбициозни, мотивирани и успешни. Затова трябвало родителите, които имат пари, да си живеят живота, а пък децата да бъдат оставяни да се оправят сами. Типични разсъждения на жена, която няма деца, нямаща представа що пари отиват по тях, само докато учат.
А тези двамката доста мазничко го раздаваха по отношения на нея. Тя колко пъти, говорейки за мъжете, като цяло, ги обиди и двамката, те дори не разбраха.
Накратко - каста не беше нищо особено. Цели 2 ч и 41 мин Даниела и водещите въртяха едно и също. Но пък за цялото това време, нито веднъж не спомена думата "валидирам", което беше много странно. Чакам с нетърпение този на Мартин.
Връщам се да ви чета

# 3 835
Поне Мартин няма да е със надупчена тениска в Надкаст…

Чакай! Не се знае дали няма да си разкъса одеждите драматично.

# 3 836

Чакай! Не се знае дали няма да си разкъса одеждите драматично.
Добре, че Неделчо си обу дънки най-сетне, че с тия къси гащи беше гнусен направо.

# 3 837
Стига цял сезон от първия път се опитвам да я зашия през телевизора, и сега ще ми развали удоволствието.🤣

# 3 838
Дайте им кръвните групи на участниците. Ще им правя хороскоп по тях. Няма само натални карти, я!

# 3 839
  • софия
Lemon Verbena, съгласна съм. Супер непрофесионално беше това. Като продуцент трябва да си неутрален, всички тези хора са ти помогнали за да се получи този продукт. Издай неща от кухнята, но не бъди толкова полярен в мнението си за участниците. Нямаш право.
 Надкаст винаги са казвали, че никога не биха се и не се държали нападателно с хората, които са им гости. Винаги целта на подкаста е била да покаже риалити героите с техните си гледни точки, а не да ги изобличава. Това не значи, че са съгласни с мненията им.

Общи условия

Активация на акаунт