🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 071
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 005
Оставила е впечатление, че това й е под нивото у мен. Всъщност за мен обсъждането на подобни битовизми е смешно и нелепо и е основна нейна цел. Не разбирам дотам ли й стига въображението и амбицията. Не съм гледала съсредоточено, но повечето което хванах, е едно повтаряне на определени фрази. Истинския " майсторлък" за мен е с мъжа наистина да нямат време и желание да се занимават с подобни размисли за манджи, прах и пране. Но вероятно това наистина е мислене на old money , тя щом движи с такива клоуни като Бачорски, такива са й мечтите и амбициите.

# 4 006

Има етнос помаци, което е различно от турски произход.
Населяват предимно Родопите. Четете повече по темата, преди да изложите неточности като факти.

Познавам доста помаци, те са българи мохамедани и носят български имена

Това не го обяснявай на мен, наясно съм както с българската история,така и с региона, за който става дума.

# 4 007
  • Бургас
Много скучен беше надкаста с Даниела, два часа приказки за претенциите й към мъжете, да, има самочувствие и се владее, говори прилично, на фона на другите кухи хралупи, има бърза мисъл, но са все едни и същи клишета, бърка някои думи, обикновена жена, която с малко тунинг си е помислила, че от проста селска кифла е станала френски кроасан,     уж дава съвети за намиране на перфектен мъж, а всъщност и тя не е намерила такъв, въпреки че го търси от десет години, да, не злослови и не обижда, може би е добър човек, принуден от обстоятелствата да продава женската си енергия, но историите й са съшити с бели конци и се вижда, че послъгва и си наглася фактите, както й е угодно, не знам вярва ли си, че е най-красивата и най-стойностната жена, но явно чака принца на белия кон, а междувременно гледа да монетизира както може, между другото  жените от нейната зодия наистина са големи материалистки, мега им е важно да са осигурени

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 22:47 от bur02

# 4 008
Айй, тази дума  "да го изговорим/те..." как ме дразнииии)))! Все повече се налага и в офис-речника, направо се пукам! Какво му беше на "да го обсъдим/те"?
Изговорихте ли го вече за тричането Joy

Към думичките, които ни се натрапваха в предаването като валидиране, мъжка и женска енергия, бохеми, смучи, джиприсанти, Мърчин, гривня, мазонет и т.н. добавам и  изговорихме  . Joy
Аз не я ползвам, но от контекста ми се струва, че при изговорим има някакъв нюанс, че темата е породила конфликт и многократно са се състояли разговори, докато не се е стигнало до оправяне на отношенията.

# 4 009
Ох, ама то и едно "омайване" Grinning
Особено АМ е такава омайница, че очаквам да прасне по некое време самеца и да го завлече в пещерата.

Иначе, Дайми я видях как омайва двамата в надкаста. При Мартин някак си не се усети толкова, защото си е женкар, и защото все не можех да повярвам, че не преувеличава поне малко.
Само дето това няма да го пише в книгата, или поне няма да е приложимо само с прочитането. Или си го носиш, или не.
Е, че как да не е “омайване”? АМ е наблъскала толкова силикон в гърдите си, че чак вените ѝ се виждат. Много “секси”, мдааа. 😂 Всички в това предаване искат да са като Даниела, но не могат.

Аз не я разбирам - но аз съм от категорията “кариеристки”. И това е моят избор. Не мога да съдя жена, че иска обратното, стига да е открита за намеренията си и да не вкарва в заблуда никой. Данка си казва в прав текст.

Имам чувството, че някои жени тук проектират собствените си страхове - че някоя силиконка може да им отмъкне мъжлето. Или пък смятат, че не е честно тя да има по добър живот от тях? Не знам и не ми пука. Данка не е на държавна издръжка, не точи помощи, така че нейното поведение не ме засяга.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 23:03 от Lilly_85

# 4 010
Да залагаме дали подкаста с Даниела ще мине гледанията на подкаста с Елена (724к).
Сега е на 209К. А като се замисля, че аз първа го гледах. 🤯

# 4 011
Много скучен беше надкаста с Даниела, два часа приказки за претенциите й към мъжете, да, има самочувствие и се владее, говори прилично, на фона на другите кухи хралупи, но са все едни и същи клишета, бърка някои думи, обикновена жена, която с малко тунинг си е помислила, че от проста селска кифла е станала френски кроасан,     уж дава съвети за намиране на перфектен мъж, а всъщност и тя не е намерила такъв, въпреки че го търси от десет години, да, не злослови и не обижда, може би е добър човек, принуден от обстоятелствата да продава женската си енергия, но историите й са съшити с бели конци и се вижда, че послъгва и си наглася фактите, както й е угодно, не знам вярва ли си, че е най-красивата и най-стойностната жена, но явно чака принца на белия кон, а междувременно гледа да монетизира както може, между другото  жените от нейната зодия наистина са големи материалистки, мега им е важно да са осигурени

Ти пък с една написана главна буква в началото и цяла страница текст, не знам как се нави да повишиш интелектуалните изисквания към Даниела!?
Поне точка да имаше накрая...

# 4 012
Краули, да. Особено Неделчо, който цял сезон ѝ е критик, беше много заинтригуван. Не е флиртувала с тях, но е добър комуникатор, интересна е, спори без да се конфронтира, не става пасивно агресивна, когато я засичат. Останалите мартинки, които минаха през надкаста, бяха на светлинни години от нея. Не знам да му съчувствам ли на Мартин, че те са му сега обкръжението или си е попаднал на мястото с тях.

# 4 013
  • Stockholm
Аз не мога да разбера защо са тези полемики и съответно защитни пледоарии за Данка. Анализира се всяка нейна дума, сякаш е някакъв експерт по нещо Joy Обективната истина е , че в едно телевизионно шоу се появи една провинциална златотърсачка, сблъска си манипулативните стратегии с още по-манипулативни, окаляха се като прасета, излязоха им кирливите ризи, направиха  сеир отвсякъде и като резултат остана интересът на дамската част от зрителите към единственото относително ценно нещо, което притежава- и това  е колието Joy

# 4 014
  • # супернатурална #
Да, дори не флиртува и пак имаше ефект.

Няма да цитирам, но мисля, че преди малко прочетох най дългото изречение във форума. Grinning

Провинциална, селска кифла...Нехаресващите я също изгледах подкаста и, нали? И продължават да коментират. Явно бръкна на много хора в енергията.

# 4 015
Направете анкета в тази тема, да видим колко са на страната на Даниела и колко на страната на Мартин.

И по нещо за другите две двойки.

В рамките на същата тема може да се изтрие старата анкета и да се пусне нова, така че няма проблем, не е нужна нова тема.

p.s. при другите две двойки аз съм на страната на мъжете, а при Даниела и Марчън ... по-скоро съм на нейна страна, въпреки че е меркантилна.

# 4 016
Ами Данка ни изманипулира да сме в нейната секта. Чакам само да пуснат някоя социална мрежа, в която да има само милионери и се пускаме. Joy

# 4 017
Ама защо някой трябва да заеме страна - едната лъже и маже, другия също. Мартин е просто не по-малко мъжка ку*ва.  Половината хора дори не защитават Даца, напротив, просто беше грозно как всичките ѝ наскочиха като чакали на мърша.

# 4 018
Още по време на предаването някои хора от темата (вкл . и аз) предвидиха , че с нейното демонстративно поведение и претенции Даниела дърпа дявола за опашката и нищо чудно да стане обект на насилие. Което и стана. Засега психологическо но не е застрахована и от друго.
Дописвам. Хората се притесниха за нея. Не са и го пожелавали. Защото провокираното мъжко его може да е опасно.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 01:24 от pandorina

# 4 019
Какво значи на страната на единия или на другия? Аз на ничия страна не съм. Нито нейната философия за живота ми импонира, нито неговата. А и да имах същите разбирания като някой от тях - честно да ви кажа хич не ми пука дотам, че да заемам страни.

Но едно трябва да призная, Даниела е една от малкото участнички, която може да построи сложно изречение. Също не злослови, говори премерено, запазва хладнокръвие, не прави махленски скандали. С това ми се издигна в очите. Освен това каза И верни неща в Надкаста, макар че имаше и доста глупости.

Иначе много е имало като Даниела, да обясняват колко много пари на месец получават за издръжка и аз въобще не се връзвам. То няма толкова богати мъже в България колкото държанки с претенции.

Общи условия

Активация на акаунт