🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 146
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 990
Щеше да е хубаво ако мъжете оценяваха колиетата като нас, уви - те си гледат бюста и то дори ги дразни. Grinning

# 3 991

Някой хора наистина са жалки и нямат живот … ако целта им е да тормозят само някой

# 3 992
А това колие изобщо оригинално ли е? Да не е като на Маги от предния сезон гривната с диаманти, за която се разбра после, че е някаква тенекия.

# 3 993
  • The wild, wild west
Дразнещото при Даниела не са нейните изискванията към мъжете, а отношението и към всички жени, които работят (дали извън или в дома си), докато тя се представя за жена, с такива невероятни качества, че е под достойнството и да прави това. С други думи, другите жени не са достатъчно женствени, умни, красиви, забавни и пленителни, та им се “налага” да работят, готвят, чистят, че и деца да гледат! 😂 Мързелуването и угаждането само и единствено на себе си, тя представя като идеал, който обаче е постижим само от най-изисканите и заслепителни дами на този свят, към които явно тя принадлежи. 😂 Това обаче е пълна глупост, защото има наистина заслепително красиви и умни жени, които смятат, че работата и помощта за другите всъщност е това, което облагородява и осмисля живота и те прави истински щастлив! (Стига да не е работа, която изцяло те лишава от възможността да се погрижиш и за себе си!)
От този образ, който гради за себе си идва обаче и потребността непрекъснато да лъже - за произхода си, за реалното си финансово състояние, за броя и качеството на ухажорите си, дори за външността си!
Съжалявам, но въпреки, че има и някой ценни качества, Даниела с тези неподплатени илюзии, свестен мъж няма да види до себе си.

# 3 994
Тъжното при Даниела, поне от това което гледам, е имало време в което е и работила и все пак притежавала и добрите си качества. Не знам какво се е случило, че така да я бутне по кривия път, но преди това явно е работила в съвсем друга насока и има някакви остатъци, за жалост дълбоко скрити под тая меркантилност. На мен ми е трагичен образ, защото преди всичко, ще си остане сама. Не ми е повод нито да я мразя, нито да я хуля, жал ми е.

# 3 995

Има етнос помаци, което е различно от турски произход.
Населяват предимно Родопите. Четете повече по темата, преди да изложите неточности като факти.

Познавам доста помаци, те са българи мохамедани и носят български имена

# 3 996
Защо, Лили?
Вие сте се сблъсквали с него ли? Simple Smile
С такъв тип - за съжаление, да.

# 3 997
Според мен изгледайте подкаста с нея, защото тук продължават да се повтарят едни и същи реплики, които са извадени от констекста и са силно преиначени.

# 3 998
Къде пък е казвала Даниела, че презира жените, които работят. И откъде го измислихте това. Все едно Стефка Костадинова да презира шахматистите, защото тя скача високо, а те - не. Сравнението е за смешка, за да подчертая абсурда на подобни изводи. Начинът й на живот съвсем не ми допада, ама нека да бъдем честни, ако казвате, че изкарала милиони от подаръци, явно поне тактиките й работят. То не може хем да е глупава, мързелива, хем да е незаслужено богата и отрупана с подаръци. Изберете си едно от двете поне.

# 3 999
Целия й маниер е такъв. Тя ще наема някои да чисти и т.н. тя е над тия неща.

# 4 000
Къде пък е казвала Даниела, че презира жените, които работят.
Обратното. Каза, че познава много кариеристки и им се възхищава на избора. Но това е тяхно желание / нейното желание е да не работи и търси мъж, който да уважава това. По тази причина не разбирам хейта. Все едно иска вашият мъж да я издържа…

# 4 001
  • # супернатурална #
Не знам кой толкова го интересува какво би дала жена срещу парите на мъж...ами същото което и без пари.
Преди малко погледах как Николета си обзавежда къщата, трябва да ви кажа, че с нищо не превъзхожда Дайми. Даже Ники много повече се излагА като млада, пък ето я сега, новата Дама.  Така че всички, които се надяват Даниела да остане самотна, бедна и бездетна, вероятно ще останат разочаровани.
Прави ми приятно впечатление, че хора, които се изказваха доста остро за Даниела, вече имат...да не кажа добро, но умерено и обективно мнение.
Харесва ми, че повечето хора демонстрират критично мислене и могат да се издигнат над субективното.

# 4 002
Не знам кой толкова го интересува какво би дала жена срещу парите на мъж...ами същото което и без пари.
Преди малко погледах как Николета си обзавежда къщата, трябва да ви кажа, че с нищо не превъзхожда Дайми. Даже Ники много повече се излагА като млада, пък ето я сега, новата Дама.  Така че всички, които се надяват Даниела да остане самотна, бедна и бездетна, вероятно ще останат разочаровани.
Прави ми приятно впечатление, че хора, които се изказваха доста остро за Даниела, вече имат...да не кажа добро, но умерено и обективно мнение.
Харесва ми, че повечето хора демонстрират критично мислене и могат да се издигнат над субективното.
В този форум никой няма изцяло позитивно мнение за нея, включително и аз. Защитавам я, защото не е най-големият паразит в тоя свят, както се опитват да я изкарат. Нормална жена, която слага картите на масата от самото начало. Ако ти изнася - взимаш. Ако не ти изнася - бягаш. Много по-добре от псевдоморалистките Мартина, Косара, АМ и т.н. Те първо омайват, после си показват рогата.

# 4 003
Даниела никога не е казала, че жените, които работят са грозни, тъпи, не са й на нивото и т.н. Доста изкривявате фактите.

# 4 004
  • # супернатурална #
Ох, ама то и едно "омайване" Grinning
Особено АМ е такава омайница, че очаквам да прасне по некое време самеца и да го завлече в пещерата.

Иначе, Дайми я видях как омайва двамата в надкаста. При Мартин някак си не се усети толкова, защото си е женкар, и защото все не можех да повярвам, че не преувеличава поне малко.
Само дето това няма да го пише в книгата, или поне няма да е приложимо само с прочитането. Или си го носиш, или не.

Преди малко погледах как Николета си обзавежда къщата, трябва да ви кажа, че с нищо не превъзхожда Дайми. Даже Ники много повече се излагА като млада, пък ето я сега, новата Дама.  Така че всички, които се надяват Даниела да остане самотна, бедна и бездетна, вероятно ще останат разочаровани.
В този форум никой няма изцяло позитивно мнение за нея, включително и аз. Защитавам я, защото не е най-големият паразит в тоя свят, както се опитват да я изкарат. Нормална жена, която слага картите на масата от самото начало. Ако ти изнася - взимаш. Ако не ти изнася - бягаш. Много по-добре от псевдоморалистките Мартина, Косара, АМ и т.н. Те първо омайват, после си показват рогата.

Общи условия

Активация на акаунт