🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 916
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 975
  • Stockholm
Е стига вече с това колие на Данка. Жълти стотинки струва като процент за някой от ранга на един мултимилионер, та дори и милионер.  Едно нищо. Обслужвала го е, подарил ѝ е колие Шопард след хубаво прекарана почивка на любимата ѝ дестинация Бали.
Важното е, че бижутата не са от съпруга ѝ.

И каква стана тя, книгата на Данка - провал, но че Шопард си вдигнаха оборота заради нея, е факт. Дори и аз, която не харесвам бижута с форма на сърце, ще поставя на дневен ред едно подобно пред моя спонсор, демек мъжа ми Joy

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:49 от silsto

# 3 976
Ауу да не съм чула, че слагате на една плоскост и в едно изречение Елена и Даца. 😁
Марто ще отвее по брой гледания.
Защо пък не, едната валидира, другата беше много тактилна и си измисляше думи в движение. И двете със съмнително минало, само че на едната в Германия, а там хедонисткия живот не се слави с особена класа. Вярно едната е със силикон и корекции, ама другата се домба по сиса в национален ефир и използва трагедията на брат си, за да стане симпатична на зрителя. Данка също можеше да си измисли с какво да буди съжаление, но не го направи. Елена, разбира се, беше по-умна, но като цяло не са кой знае колко пък различни - актриси от балшой театър, едната просто беше с връзки, а другата сготвена. Елена не ѝ ли видяхте истинското лице в Малката сестра...

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:47 от RoseofVersailles

# 3 977
  • Be realistic - plan for a miracle.
И се предполага, че сестра й е дала близо 8000 за колие подарък.
Да, така е. Да, случило се е.

# 3 978
С Мартин със сигурност бих могла да седна на маса и да се забавлявам. Мартин се държи по начин, по който му бива позволен. Като не ти харесва си тръгваш, както направи и Даниела.

# 3 979
Съжалявам, че прекъсвам дискусията за Даниела, минавам да оставя малко инфо за Евгени.😁 Накратко - участието му в Ергенът е вече „затворена страница“; преживяването е било „уникално“, но предпочита да си остане в миналото. Коментарът му за Валерия след края на връзката им е в типично негов стил - „Едно детско влюбване и захласване не мисля, че може да се дефинира като нещо трайно, колкото и да е опияняващо.“
В момента има жена до себе си и твърди, че е щастлив. (Не става ясно дали Кристина от 2 сезон е въпросната жена.)

# 3 980
Ауу да не съм чула, че слагате на една плоскост и в едно изречение Елена и Даца. 😁
Марто ще отвее по брой гледания.
Защо пък не, едната валидира, другата беше много тактилна и си измисляше думи в движение. И двете със съмнително минало, само че на едната в Германия, а там хедонисткия живот не се слави с особена класа. Вярно едната е със силикон и корекции, ама другата се домба по сиса в национален ефир и използва трагедията на брат си, за да стане симпатична на зрителя. Данка също можеше да си измисли с какво да буди съжаление, но не го направи. Елена, разбира се, беше по-умна, но като цяло не са кой знае колко пък различни - актриси от балшой театър, едната просто беше с връзки, а другата сготвена. Елена не ѝ ли видяхте истинското лице в Малкото сестра...
Абсолютно различни са! Елена няма съмнително минало.

# 3 981
Евгени не беше ли над 30-годишен? За какво детско влюбване говори, да не е на 18?

# 3 982
Съжалявам, че прекъсвам дискусията за Даниела, минавам да оставя малко инфо за Евгени.😁 Накратко - участието му в Ергенът е вече „затворена страница“; преживяването е било „уникално“, но предпочита да си остане в миналото. Коментарът му за Валерия след края на връзката им е в типично негов стил - „Едно детско влюбване и захласване не мисля, че може да се дефинира като нещо трайно, колкото и да е опияняващо.“
В момента има жена до себе си и твърди, че е щастлив. (Не става ясно дали Кристина от 2 сезон е въпросната жена.)
Ако ви е залипсвал утре ще участва в Кой да знае. Гърдева също ще е там

# 3 983
И се предполага, че сестра й е дала близо 8000 за колие подарък.
Да, така е. Да, случило се е.

Аз се чудя на Мартин, когато сестрата се направи, че колието е от нея, как не се сети да я попита колко пари е платила за него, да я поразпита какво работи в Англия, къде, каква й е заплатата - ей така, един безобиден разговор да беше започнал в тази посока. Щеше да е интересно да видим какво щеше да обясни сестрата по тези теми

# 3 984
Ако ви е залипсвал утре ще участва в Кой да знае. Гърдева също ще е там
О нее!! Ще ми развалят хубавото предаване!

# 3 985
Lady Cassiopeia Duval  Сигурно не е влизало в сценария... А има и вариант да е питал и да е резнато. Цялата сценка там беше толкова естествена колкото Нуй сцените, та... Всичко е възможно.

# 3 986
Страшни смешки и мистики са около Данини. То са бижута за хиляди, букети, имоти, книги, живот за милиони. Скромни родители, но сърцати. Тя не работи, но и работи. Не е във връзка, но и мъжете я уважават и издържат.
Лукс и пари е положението. Joy

# 3 987
Е, Лилиту явно го познава Марто по-добре от мен. Аз не претендирам. 😁
Да бе, такава мистика е около Даца. За Грейс Кели не са били такива догадки.

# 3 988
И двамата са от един дол дренки, но след другарския съд Мартин изкопа дъното. Не знам как позволиха да се случи в сутрешно предаване

# 3 989
  • Stockholm
Не знам книгата на Данка купи ли си я някой, но колието на Шопард набра много яка реклама. Дори и аз, която не харесвам бижута с форма на сърце, бих се прежалила, слагайки го като приоритет пред моя спонсор, демек мъжа ми Joy

А ето и един по-евтин вариант, също много атрактивен.

https://safira.com/se/heart-as-gold-halsband.1490009-12?gad_sour … GaqteRegEXp8_2YMg

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 22:07 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт