🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 071
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 095
fastlane не е АМ, но вероятно е близка на близък на близък на Мартин. Интересни са старите мнения, но ме домързя.
Пише, че Йоана се е изпуснала, че Мартин играел в предаването и даже след това. И че и казали, че някой на висок пост от продукцията е семеен приятел на Мартин.
Иначе е върл негов фен, сигурно драпа за сепарето.

Well, what is 🚀 Fastlane ?
In short, Fastlane is an easy way to automate the creation and release of new versions to test and production environments for Android/iOS/Mac apps.

Какво е Fastlane?  Никнейм на човек, свързан с дигитални устройства.
Тоест много по-близо до кръга на АМ.
 Нали тя заяви, че с подобни дейности ще се занимава.

# 4 096
Айде сега, непознати потребители на бг сигурно са виновни няма как да е иначе.

# 4 097
Понеже виждам, че АМ е сред нас използвам да й кажа следното: "Мацко, и с тези увиснали вимета МартЕ пак няма да те валидира, просто не си негов типаж".😜
Не знам иска ли да бъде валидирана, не иска ли, но ако има капка мозък ще избяга с 320 от човек като Мартин. Вижда се как свършиха всичките му връзки, че и приятелства. Ходещ червен флаг.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 01:39 от Lilly_85

# 4 098
  • # супернатурална #
Може и да е приятел на АМ, ако е умен като нея лесно ще се разбере.
Според мен АМ беше, когато се включи потребителка с едни силно преувеличени хвалебствия за Даниела, в същото време заобижда тези, които не я харесват и съвсем естествено Даниела получи допълнителен хейт. Обратна психология, но лесна за хващане. Не пеперуди, а два-три молеца успя да пусне.
БГ Мама когато е разузнавала, АМ е чупела играчките на момиченцата с по-хубави панделки от нейните.

# 4 099
Даниела никога не е казала, че жените, които работят са грозни, тъпи, не са й на нивото и т.н. Доста изкривявате фактите.

Каза нещо от сорта че за да ги има жените които чистят, готвят и прислугват, трябва да ги има и жените като нея които да плащат.

Тези които работят нямало как да бъдат като тях, защото нямали ума да общуват и омаят богат и красив мъж...демек че са тъпи на манивела.

Цялата философия на Даниела е за простите и умните жени, като нея и нейният ум. Простите жени, па дори и красивите такива слугуват и работят за мъжете си и на жените като нея - това е общо взето всичко сбито писаното в книгите ѝ и нейното виждане за нещата. Затова и каза че книгата ѝ ще достигне до ума и ще я разберат малък брой жени

Затова скочиха като ужилени толкова много хора
Точно това като го спомена и всъщност Неделчо я попита нещо от рода на тези жени, които ще вършат домакинската работа у тях, в коя енергия са мъжката или женската.. тя просто каза, че светът е шарен, но не задълбочи повече в отговора.
Тя си има и снобизмa и чувството за превъзходство, че едни хора са по-добри от други и затова са материално задоволени и са го заслужили с 'качества', а другите са им служители, защото не са успяли да развият тези качества или никога не са ги имали..доста аристократично мислене.. fake it till you make it ми е малко тя..
И на срещата им с Мартин, когато я попита в кой ресторант искаш да вечеряме- френски, китайски или индийски, тя категорично избра френския, защото звучал най-нормално, не че на другия ден не бяха в китайския май Grinning ..аз се засегнах, защото много обичам китайска и индийска храна Grinning, но като цяло тя се опитва да подръжава на хората с много пари и техните вкусове - избира кое изглежда класно и кое не.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 02:11 от BobbyDyl

# 4 100
  • в сърцето на един мъж...
Изслушах надкаста с Даниела и съм доста изненадана в приятен смисъл. Абсолютно не предубедено го слушах и ако тази жена продължи да чете, изчисти в смисъл и въобще от речта си, може да се продаде доста добре Simple Smile Внимателна е, наистина е интуитивна, вижда доста неща около себе си, може да води разговор, ясно се изразява, културна е, умерена, позитивна, доста премерена. Ами съжалявам, ама аз не виждам причина да я хейтя или да я заклеймя. Докато Мартин ми е един ходещ снаряд, който всеки момент може да избухне.
Ако човек я слуша непредубедено, ако това беше излязло доста преди предаването, то нейният медиен образ щеше да е съвсем различен. От цялата история се вижда и колко спомага монтажа на кадрите да я поднесе на тепсия на хейтърите. Всички, които бяха там, имат едни и същи цели, само Даниела се заяви от самото начало. Много е права за това, че ние жените не отстояваме себе си. Много често сме в токсични връзки, блъскаме повече от мъжете, понасяме много по-големи товари, нагърбваме се с много неща и забравяме да бъдем жени и да изискваме уважение и добро отношение. Това е изключително важно в едни отношения - да са равнопоставени страните в една двойка. Няма как да градиш добри отношения, ако тичате в различни писти - Мартин е по купона, удоволствията, мнителен е, търси за какво да се захване. Тя е спокойна, обича да пътува и да си е в къщи. Ми няма как много да се срещнат по средата. А непрекъснато да се обясняваш и да даваш доказателства дали спиш, къпеш се, ядеш или си на кафе и с кой си на кафе, не е връзка. Това е психически тормоз.

# 4 101
Даниела никога не е казала, че жените, които работят са грозни, тъпи, не са й на нивото и т.н. Доста изкривявате фактите.

Скрит текст:
Каза нещо от сорта че за да ги има жените които чистят, готвят и прислугват, трябва да ги има и жените като нея които да плащат.

Тези които работят нямало как да бъдат като тях, защото нямали ума да общуват и омаят богат и красив мъж...демек че са тъпи на манивела.

Цялата философия на Даниела е за простите и умните жени, като нея и нейният ум. Простите жени, па дори и красивите такива слугуват и работят за мъжете си и на жените като нея - това е общо взето всичко сбито писаното в книгите и и нейното виждане за нещата

Ти сериозно ли??!? Въобще не каза това... Май се опитваш да "промиваш" мненията на хората, които не са гледали Надкаста.
Няма как да се опитва да "промива мненията" при положение, че то има едно мнение споделено от много хора и всички останали "одобряват" насилието над жените, едва ли не.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 02:08 от BobbyDyl

# 4 102

Well, what is 🚀 Fastlane ?
In short, Fastlane is an easy way to automate the creation and release of new versions to test and production environments for Android/iOS/Mac apps.

Какво е Fastlane?  Никнейм на човек, свързан с дигитални устройства.
Тоест много по-близо до кръга на АМ.
 Нали тя заяви, че с подобни дейности ще се занимава.

Страхотни детективски умения Simple Smile Главното значение на Fastlane е скоростна лента Simple Smile

# 4 103
Даниела при друго стечение на обстоятелствата можеше да стане адвокат, политик. Има дарба да се изказва, а за самообладанието повечето от нас могат само да мечтаят. Не знам колко трябва да си дзен, сутринта да си търпял грозни обиди и подмятания по свой адрес, и същия ден това да седнеш да говориш 3 часа за тези хора без един път да ги обидиш. Аз няма да мога, признавам си, а дори не съм отмъстителна кибритлийка.

Мартин едва ли ще си го причиня, много ме тригерира този човек, както Краули е писала си е за кенсъл. Не знам как някоя жена може да го защитава. Дори и АМ, която не понасям, да беше на мястото на Даниела, пак нямаше да мога да оневиня Мартин в постъпките му.

# 4 104
Зорлем ставам защитничка на Даниела, а не искам, но много дребнаво се тълкува всяка нейна дума, под лупа.

Защо избрала френския ресторант? Не може ли да е, защото два месеца ядат азиатска храна и иска европейска. Няколко пъти ги чухме да мечтаят в къщата за пици, бургери и картофки.

Не могат всички жени на този свят да се оженят за милионери. Ако някой си е поставил за цел да живее богато и охолно, не означава автоматично, че ще става експлоататор на онеправданите. Неделчо с този въпрос какви жени ще поддържат домакинството я вкарва в логически капан - да трябва да обяснява не могат ли всички жени да приложат нейната стратегия и да станат принцеси.  Тя не се измъкна добре от капана - каза, че те не искат или нямат качества. Аз правилен отговор на този въпрос защо не може всички да станем жени на милионери не знам дали има.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 02:27 от Lemon Verbena

# 4 105
Някой гледал ли е каста на другите участници. Напишете какво от кухнята на предаването казват.
Покрай Даниела и Мартин не мога да стигна до тях:)

# 4 106
Какво казва тук? Точно на 00:43:23
Че жените които работат всъщност не могат да си признаят че нямат качествата да привлекат мъж с възможности с когото ще няма нужда да работят? Така ли?

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 03:37 от Glutenfree

# 4 107
Аз наситина не знам как това , че Даниела очаква мъж да я издържа се осъжда повече от това , че Синтия се гордее, че е пребила момиче .

# 4 108
От “Преди обед” вместо да извадят очите, изписаха веждите на Даниела. Ловът на вещици беше толкова долнопробен, че Мартин изцяло ме изгуби за каузата си. И то при положение, че съм склонна да му вярвам за повечето неща. Вярвам и на нея, че той е свръхконтролиращ, патологично ревнив и с много слаб ангел.

А в “Надкаст” тя само затвърди доброто впечатление. Може би единствената, освен Елвира, която се представи по-добре там, отколкото в предаването. Тази жена е от породата на Капитонова, гладна няма да остане, нито с разбито сърце. А с нейните хладнокръвие, дикция, бърза мисъл и йезуитски отговори е голяма загуба за българската политика. Сетих се за “Изобретяването на Анна”, велик сериал. Много е яко да го гледаме на живо сега.

# 4 109
Зорлем ставам защитничка на Даниела, а не искам, но много дребнаво се тълкува всяка нейна дума, под лупа.

Защо избрала френския ресторант? Не може ли да е, защото два месеца ядат азиатска храна и иска европейска. Няколко пъти ги чухме да мечтаят в къщата за пици, бургери и картофки.

Не могат всички жени на този свят да се оженят за милионери. Ако някой си е поставил за цел да живее богато и охолно, не означава автоматично, че ще става експлоататор на онеправданите. Неделчо с този въпрос какви жени ще поддържат домакинството я вкарва в логически капан - да трябва да обяснява не могат ли всички жени да приложат нейната стратегия и да станат принцеси.

Ох, да, горката Даниела в още един капан е поставена - да обясни собствената си философия.
По принцип ми харесва частта от нейните възгледи за това, че иска да вдъхне вяра на жените в тяхната сила и това да не се задоволяват с огризки емоционално в дадени отношения и общо взето да вярват повече в себе си и т.н. не мога да цитирам.
За това адмирации, но частта с взаимоотношенията на мъжете и жените... не го приемам от нея като чиста монета. То се повтори силен мъж/ слаб мъж x100 пъти. За мен самия факт, че делиш хората на такива и онакива, не е окей. Ние не сме еднопластови същества, които през целия си живот стоят в едни ясно определени граници, още повече пък да ми ги определя тя тези граници и норми. За Мартин също не го обиди, определено той не е човек, с когото да изгради семейство и двамта са с тежки характери и не мисля, че бяха много съвместими, но определено имаха силно привличане, което беше много приятно за гледане (докато траеше).
 За всички, които сега много я защитавате и нападате хората с различно мнение от вашето, погледнете темите от преди няколко седмици за какъв хейт ставаше въпрос. Не знам дали Мартин е говорил по-лоши неща за нея, отколкото ние тук, но все пак да кажем, че от него би я заболяло повече.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 02:48 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт