🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 809
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 170
Той може да си ходи по дискотеките, защото е наранен, да си говори с 20-годишната бивша, без да дава обяснения, защото така е решил, но жената не може да ходи с приятелки на екскурзия на осми март... Аз горе-долу това разбрах. Да не говорим, че той е тоя който бързо се е развънял да търси подкрепление за своеобразната клада.
Той каза нещо много ключово сега. Тя тръгнала, вместо да се обади да го пита може ли… Хайде, рабирам да му каже, нормално е. Но за какъв се е взел, че тя да трябва да му иска разрешение да отиде за 1 ден някъде?!

# 4 171
  • София
Той може да си ходи по дискотеките, защото е наранен, да си говори с 20-годишната бивша, без да дава обяснения, защото така е решил, но жената не може да ходи с приятелки на екскурзия на осми март... Аз горе-долу това разбрах. Да не говорим, че той е тоя който бързо се е развънял да търси подкрепление за своеобразната клада.
Именно и да общува с жени, с които годеницата му няма комуникация и видимо не я харесват. Той до последно го играе, че е бил влюбен в нея.

Даниела и в предаването играеше игрички и явно донякъде там е била себе си с изисквания и прочие.

Истаната си я знаят само те двамата какво е станало и защо така са охладнели един към друг.

Обаче в същото време няколко пъти повтори, че Даниела е ХЕПИ, явно е нарочно 😀
Но иначе любовникът бил.

И на мен ми направи впечатление колко пъти го натърти това, а още не съм и на половината.

Александра Гърдева не ми е никакъв фактор, даже за мен няма кой знае колко мозъчни клетки. Особено разочарована съм и за това, което се случи там с нейния полубрат ли какъв ѝ е, където е в арест заради отношението си към животните. Никаква позиция от нейна страна, никакви две смислени изречения не може да върже.

# 4 172
Нямам търпение за подкаста на Мартин днес.
Даца не мога да я дишам и няма да си я причиня, другите също не съм гледала.

# 4 173
Нямам търпение за подкаста на Мартин днес.
Даца не мога да я дишам и няма да си я причиня, другите също не съм гледала.
Закъсняваш за партито, ние вече почти го обсъдихме. 😁

# 4 174
Засега само Ферай и Даниела не се изложиха след предаването. Няма да лъжа, изненадана съм.

# 4 175
Мартин казал на Даниела в деня преди ПО, че ако реши, може да я закопае по всяко време. 😳 И знаел всичко - къде ходи, с кой говори, какво казва…

# 4 176
Гърдева е най-голямата Даца, по-голяма и от нея. Първо, че е била държанка, вероятно все още е и си го е разказвала, да не говорим, че е била и танцьорка в нощен клуб. Накрая впоследни подкаст  в Чакала си позволи да си лае по-продукцията, която я излъска и заради която си продава фалшивите лекарства и си пробутва психотерапията... Жена, която казва дислекЦия и ръкомаха като неврозна, прави истерии навсякъде ще дава консултации като психолог, вероятно завършила някакъв 6-месечен курс някак си. 

# 4 177
Схемата за Малдивите добре я била замислила Даниела, но не й се е получила. Джебчийка!  Joy
ние вече гледаме храста
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/66369/sezon-4/nadkast-s-m … .1748237294&_gl=1

# 4 178
  • # супернатурална #
Мартин св о@ка и сега маже ли, маже. Язък му за "потеклото". Дайми от Чепеларе излезе по-достойно от ситуацията.

# 4 179
От предаване за любовта, през циганска разпра, вече клони към хорър филм ситуацията.

Мартин казал на Даниела в деня преди ПО, че ако реши, може да я закопае по всяко време. 😳 И знаел всичко - къде ходи, с кой говори, какво казва…

# 4 180
Гърдева е най-голямата Даца, по-голяма и от нея. Първо, че е била държанка, вероятно все още е и си го е разказвала, да не говорим, че е била и танцьорка в нощен клуб. Накрая впоследни подкаст  в Чакала си позволи да си лае по-продукцията, която я излъска и заради която си продава фалшивите лекарства и си пробутва психотерапията... Жена, която казва дислекЦия и ръкомаха като неврозна, прави истерии навсякъде ще дава консултации като психолог, вероятно завършила някакъв 6-месечен курс някак си. 
Ако си гледала Биг Брадър с баща ѝ, знаеш, че крушата не пада по-далеч от дървото…

# 4 181
От предаване за любовта, през циганска разпра вече клони към хорър филм.

Явно гаврата с публикуването на телефонния й номер е само началото... и това от 40 годишен! Още не мога да го проумея :Х

# 4 182
Дацето е много класи над Гърдева, чисто като изказ, без да има претенциите на Сашка, която се мисли за изключително умна. Помня подкаста ѝ в Комедиклуба как говореше "колко много акъл имала" и Иван как се сдържаше едвам едвам да не се разхили...

# 4 183
Мартин не изключва нещо да стане между него и Косара или Мартина. 100 пъти натърти, че няма нищо между тях “на този етап”.

# 4 184
Накратко:
Ден 1: била само за 10 минути при него, защото ходила на фризьори и тн., Мартин всячески чете клюки за нея
Ден 2: Писали си докато той бил в дискотека с някакъв приятел и заспала в 22-23 - скандал след от Мартин, че ѝ изневерява, защото не му отговаряла.
Ден 3: Вече скарани, Мартин не иска да прекарва 8-ми март вкъщи, а да ходи по заведения за втори пореден ден. Даниела отива до Турция с прители без да му е казала предварително. В резултат на което Мартин отива на заведение с Мартинките и пуска сторита с тях "напук".
Ден 4: Бесен скандал, Мартин звъни на БТВ, продуценти и Маги и злепоставя Даниела

Това е наръчник как да разпознаем болен ревнивец. На въпросния 8-ми март залагам, че е минал някоя от сектата. А след ден 2 и 3 е имало зверски обиди и скандали, от негова страна. Дами бягайте от такива.
Ще го пусна после,но от прочетеното -Ожасен Ожасон.Енергиен вампир,такъв беше и в ИВ.

Общи условия

Активация на акаунт