🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 481
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 230
Марто категорично нямал проблем с алкохола. 😂

# 4 231
Нарочно го държат в БТВ сайт дълго за да му вдигнат рейтинг, ако предполагат, че това ще е най-гледания епизод .(предполагам само)

# 4 232
"Фаворитките на Мартин били Даниела, Мартина и Елвира, като последната наговорила страшни глупости за него."
Бъркам ли се или Елвира каза,че е алкохолик?
Всм.той сръбвал само като е на дискотека..през ден,освен това почти постоянно беше с чашата в ръката по тв.

# 4 233
Георги Тошев току-що каза в ефира на предаването си, че колегата му Яна Донева много добре се справила с овладяването на страстите. Съдници и лицемери имало в социалните мрежи.
Аз очаквах, че предаването ще започне с извинение за панаира … Каква наивница.

# 4 234
Не можем да кажем, че ще го държат по-дълго. Докато течаха епизодите всичките подкасти с момичетата се качваха първо в БТВ и чак ден-два по-късно в Youtube.  Последните с ергените и победителките мисля, че ги качват сутрин в БТВ, а следобед в Youtube.

# 4 235
Георги Тошев току-що каза в ефира на предаването си, че колегата му Яна Донева много добре се справила с овладяването на страстите. Съдници и лицемери имало в социалните мрежи.
Да казват каквото искат - аз няма да ги гледам повече. Не заради Даниела, а защото се видя колко продажна и нагласена “журналистика” правят.

# 4 236
Този не беше ли от ония "с теб сме Бубе",когато Белослава я хванаха натряскана да шофира?
Ако е той,5ст.не му струва мнението.

# 4 237
Аутфитът на Мартин се мачва с този от гостуването на Анна Мария.
Нали са и двамата от Ордена на капуцините с тези качулки.
Мартин е превъзбуден, има някаква химическа или алкохолна подкрепа в "справедливия му гняв".
Като цяло е сбъркал насоката в образованието си.
Роден за драматични роли, такъв патос, такива вживяване, и популист - хората, та хората...
Концентрирай за себе си, бе папардак!
И стиснат/ добре го прецени Анета/.

Неделчо му сипа обаче -абе, човек, аз всячески опитах да я разоблича в нещата, в които я обвиняваш и не успях.

# 4 238
Мартин за Виктор 1 . ти какво избра бе пич, Виктория Капитонова - другата Даниела. /Виктор 1 нещо бил рекъл за избора на Мартин/ Joy

# 4 239
Аз много се радвам, че Мартин така се излага. Ще го чакаме в ново риалити да чисти имидж. Joy

Един брадър с Миглена Ангелова му пожелавам.

# 4 240
RoseofVersailles
а бе човек, пиша това, което казва Мартин в надкаста. Ако не е вярно, Даниела може да го опровергае, но Даниела повече нищо няма да мъцне, защото се е осра-а до ушите.
Това, че вас Даниела ви омайва и й вярвате, не означава че номерата й минават пред мен например.
В Ютуб е пълно с коментари хвалищи я колко е умна.. и се чудя как така хората бързо и се връзват..Навява ме мисълта, че тя им е дала условие ако искат тя да присъства предварително да знае какви въпроси ще и задават.. Някак си много плавно отговоряше на въпросите...,а е малко трудна да се спомняш всичко чак толкова прясно след 2 месеца..

# 4 241
Добавям - каза, че се радва, че това се случило, защото иначе било лицемерие досега. Зейнеб опита да замаже, казвайки по йезуитски, че трябвало да има “защитници и на Даниела”.
Георги Тошев е един жалък слънчоглед. Sleepy

# 4 242
  • София
Мартин каза, че Косара не можела да понася Васил много преди той да избере Даниела и да се премести в къщата. Защо, аджеба, вися до края?!
Тук ми се струва, че са ги натискали към края да стоят, за това и не мога тотално да я наклепам Бузарка. Н.Н. ѝ е казал: "Колко ще е хубаво да останеш сега и на последния коктейл да го зарежеш с прабългарско достойнство". Нали ни казаха, че Бранка е искала да си ходи от бая време и е стояла със стегнат багаж, но е трябвало да изчака, явно.
Още една прабългарка 😂

# 4 243
В цялата тая дандания, която беше сътворена, най-много съчувствам на родителите на джанъмския отрок. Какво падение и деградация с годините. Изглежда като вчера да е скъсал синджира, ама то така с години си го влачи и няма излизане от тоя...пубертет.

# 4 244
Аууу, любовникът на Даниела сигурно бил “влюбен горкичкият” каза Марто. Тя го лъгала, тя е виновната, не той. Добре, Марто. 😂

Общи условия

Активация на акаунт