🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 709
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 215
Този човек, явно е доста конфликтен.
Ревност и скандалджийство, много лоша комбинация.

# 4 216
RoseofVersailles
а бе човек, пиша това, което казва Мартин в надкаста. Ако не е вярно, Даниела може да го опровергае, но Даниела повече нищо няма да мъцне, защото се е осра-а до ушите.
Това, че вас Даниела ви омайва и й вярвате, не означава че номерата й минават пред мен например.
Даца грам не ме е омаяла, както вече казах - на ничия страна не съм. Просто винаги някак си ми иде повече да хуля тоя, който се прави на жертва и ни прави на балъци, отколкото злодея, който в нито един момент не е сложил белите одежди на мъченик.

# 4 217
Дайте ми линк, моля,не мога го да открия .

# 4 218
"Неделчо попита Мартин защо тогава не харесва и Виктор, предвид, че той също е фалшив с момичетата."-'Щото Виктор може да си го манипулира както си иска, видял е,че е безгръбначен,само пред жените му минават чупките и фасоните.

# 4 219
  • София
Дайте ми линк, моля,не мога го да открия .
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-martin-p … -palen-falsh.html

Ето тук го слушам аз.

Косара била признала, че не могла да понася Васил, а защо тогава имаше целувки?! По никакъв начин не бил повлиял на нейното решение.

Има и сниман каст с Васил, признал си, че наистина изглеждал като робот малко. Не бил питал Алек за Ергенът.

Мартин се имал с почти всички момичета, защото се държал истински, не ги накарал да се влюбят и не ги наранил.

За Капитонова каза, че били еднакви с Даниела.

# 4 220
Тя достатъчно добре обясни нещата в надкаста. Едва ли е споделила нещо различно, та да премахне публикация заради заплаха.
Не тук беше доста по подробно

Какво разказа?

Как Мартин излизал всяка нощ по дискотеките с различни жени и не и казвал,говорил с момичета по телефона пред нея за да я дразни,имал назидателен тон ,опитвал се да я контролира,докато били заедно не е откривал доказателства че тя му "изневерява",обиждал я е .Имаше и още неща но не ги помня

Бих й повярвала, ако в предаването не беше лъгала толкова много за всичко. Но тази жена през цялото време се скъса да лъже и да увърта. Затова съм доста скептична по отношение на това, което е написала. Не казвам, че не е вярно - може и да е. Но аз лично не вярвам на нито една нейна дума.

# 4 221
Благодаря ти, предвид че лайковете ми отдавна привършиха, не мога да се огранича с полезно и се налага да пиша.

# 4 222
А Мартин хич не е лъгал в предаването, а и извън него... Никога не е изрекъл лъжа чиляка...

# 4 223
Той я бил проучвал, така твърдеше в предаването, има го на няколко пъти документирано. Изведнъж не знаел, че си е сменила името. Ало, адвоката, ти ли не можеш да провериш...

Ало, адвокатът не знаеше, че не е ерген. Анета на 21 години от Димитровград му го обясни.

# 4 224
Той я бил проучвал, така твърдеше в предаването, има го на няколко пъти документирано. Изведнъж не знаел, че си е сменила името. Ало, адвоката, ти ли не можеш да провериш...

Ало, адвокатът не знаеше, че не е ерген. Анета на 21 години от Димитровград му го обясни.
Aй, вярно Grinning Grinning Grinning Grinning Tоп юрист, Албена Вулева задмина.

# 4 225
Мартин казва ли в подкаста нещо различно от това в ПО?

# 4 226
Не ви ли се струва малко странно, че неговият Надкаст го няма качен в ютуб, а е наличен само през бтв? Дали не е била наложена някаква допълнителна цензура за протежето след подкаста на Даниела?

# 4 227
  • София
Не ви ли се струва малко странно, че неговият Надкаст го няма качен в ютуб, а е наличен само през бтв? Дали не е била наложена някаква допълнителна цензура за протежето след подкаста на Даниела?
Не, много от кастовете първо ги качват в сайта, после излизат и в youtube. Няма тука никакви конспирации.

Фаворитките на Мартин били Даниела, Мартина и Елвира, като последната наговорила страшни глупости за него. Не искал да разбива сърцето на Мартина, защото видял накъде отиват отношенията, а той се виждал вече с Даниела.

# 4 228
  • Be realistic - plan for a miracle.
Любимото ми е като наскоро каза, че е от поколение Милениум 😂

Гърдева е най-голямата Даца, по-голяма и от нея. Първо, че е била държанка, вероятно все още е и си го е разказвала, да не говорим, че е била и танцьорка в нощен клуб. Накрая впоследни подкаст  в Чакала си позволи да си лае по-продукцията, която я излъска и заради която си продава фалшивите лекарства и си пробутва психотерапията... Жена, която казва дислекЦия и ръкомаха като неврозна, прави истерии навсякъде ще дава консултации като психолог, вероятно завършила някакъв 6-месечен курс някак си.  

# 4 229
Всичите се качват първо в БТВ, и по-късно в Youtube, досега имаше дори ден разлика, последните в същия ден ги качват, но пак по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт