🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 668
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 035
  • България
Много въпроси пропуснаха да я попитат. За името й, за детството й, за семейството, за образованието й.
Не мисля, че ни влиза в работата дали си е сменила името, какво ѝ е семейството и в какви отношения е с него. Това е нездрав интерес и чисто любопитство, нищо не доказва. Другите участнички не са ги питали.

Семейството на Мартин ни влиза в работата, защото са хора с власт и в политиката.

# 4 036
Нищо против нямах сеира, но да ги бяха оставили един срещу друг, не и водеща и клакьорки и продуцент да я налаят така. Той имаше цяла агитка, вероятно платена, а в нейна подкрепа никой. Водещата поне като жена можеше да се опита да е безпристранстна, не че съм го очаквала точно от нея де. Миглена Ангелова доста добре и точно анализира ситуацията.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 23:26 от RoseofVersailles

# 4 037
Пуснах малко от комедито снощи, в началото и заспах, нещо интересно чертаха като схема, но явно толкова успях да удържа. Не знам който го е гледал цялото какво са коментирали - може да има интересни работи, но не ми остана време и за тях.🙂

# 4 038
Не смятам, че е нездрав интерес. Това са теми, с които се спекулира цял сезон и беше добре да се изчистят. Слаби са водещите.

# 4 039
Пуснах малко от комедито снощи, в началото заспах, нещо интересно чертаха като схема, но явно толкова успях да удържа. Не знам който го в гледал цялото какво са коментирали - може да има интересни работи, но не ми остана време и за тях.🙂

На мен ми беше забавно и доста добра логика имаха. За чистата душа на продуцента с глас се смях.
Разсъжденията им защо btv забъркват уж косвено и разпространяват слуха за собственик на голяма верига заведения (същия бранш, в който Мартин и съдружниците му работят) също са добри.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 23:26 от Mama xxl

# 4 040
  • България
Не смятам, че е нездрав интерес. Това са теми, с които се спекулира цял сезон и беше добре да се изчистят. Слаби са водещите.

Семейството и нейното име какво общо имат с шоуто за любовта?

# 4 041
Даниела публикува пост в който разкрива че всъщност тя е приключила взаимоотношенията си с Мартин и изтъква защо.Публикацията остана точно за 10 минути преди да я изтрие.С какво я е заплашил Мартин за да изтрие поста?

# 4 042
Тя достатъчно добре обясни нещата в надкаста. Едва ли е споделила нещо различно, та да премахне публикация заради заплаха.

# 4 043
Тя достатъчно добре обясни нещата в надкаста. Едва ли е споделила нещо различно, та да премахне публикация заради заплаха.
Не тук беше доста по подробно

# 4 044

Какво разказа?

# 4 045

Какво разказа?

Как Мартин излизал всяка нощ по дискотеките с различни жени и не и казвал,говорил с момичета по телефона пред нея за да я дразни,имал назидателен тон ,опитвал се да я контролира,докато били заедно не е откривал доказателства че тя му "изневерява",обиждал я е .Имаше и още неща но не ги помня

# 4 046
Кое е различното от казаното, не разбирам

# 4 047
  • here and now
Уяпах да ви изчета...
На Даца Надкаста не съм го гледала и не възнамерявам. Не харесвам нито нея нито МарЧин, нито МарЧинките...
За въпроса за интимността в ПО е възможно и двамата да са отговорили правилно, всеки за себе си...
Водещата трябваше да зададе въпроса по друг начин, като го заимства от предния сезон.. Имаше ли проникване Mr. Green

# 4 048
Чакам и аз разказ, нали от първо лице.🙂

# 4 049
След цялата драма оставам с убеждение, че няма положителен герой в тази история. Мартин е бил изцяло заслепен в началото, воден от мъжкия нагон.  а след като останаха насаме и след излиянията за запорите, започнаха да му светват червените лампички. Личеше си променено отношение и раздразнение. А той е злобен , пълен нарцис , та е нормално вече в Бг само да търси поводи да я разкара-като, разбира се, за всичко ще е виновна тя.
Тя е изпечена лъжкиня - 1 ) запорите, 2) колието 3 ) сексът . За розите също ме съмнява, но пък и любовник да я чака навън с букета , след като излиза от любовно риалити, пак нещо не се връзва.
В конкретната ситуация по-скоро той преиначава нещата, защото няма как да признае, че просто не са се случили нещата. Дребнав, злобен, самовлюбен-няма да пропусне шанса да я очерни по най-долния възможен начин. Но всъщност доста се злепостави, защото падна в собствения  че си капан - никой няма да му повярва достатъчно като е обладан от ревност.
Не мога да преценя обективно дали Даниела наистина е била още в интимни отношения с предишния, ама като няма категорични доказателства за това е тъпо да го твърдиш публично.

Общи условия

Активация на акаунт