🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 759
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 320
Той като влезе при Емануела бързаше да й каже клюките какво фризьорът говорел за нея. Нищо любовно нямаше.

# 4 321
Леле колко е жалък.
Жал ми е чак  ....
Доста пъти сме били на различно мнение, но в случая не. Много жалък, щял да я закопае, следял я. Направо ме побиват тръпки.
Дано се вземат някакви мерки срещу него.

Като юрист ли ръси публично заплахи, като английски възпитаник ли.
Като издънката на едно семейство с претенции.

# 4 322
Леле колко е жалък.
Жал ми е чак  ....
Доста пъти сме били на различно мнение, но в случая не. Много жалък, щял да я закопае, следял я. Направо ме побиват тръпки.
Дано се вземат някакви мерки срещу него.

Като юрист ли ръси публично заплахи, като английски възпитаник ли.
Като издънката на едно семейство с претенции.

Жалък .....ще пропусна мъж , трудно ми е да намеря думи .

# 4 323
  • София
Мама нотариус и тате политик дали се гордеят със синчето си? 😜

Надявам се и двете му дъщери да учат извън България.

# 4 324
Емануела дава лайк на всички тези постове. 😁

# 4 325
  • Бургас
В цялата тая дандания, която беше сътворена, най-много съчувствам на родителите на джанъмския отрок. Какво падение и деградация с годините. Изглежда като вчера да е скъсал синджира, ама то така с години си го влачи и няма излизане от тоя...пубертет.

Ами най-вероятно те имат голям принос за нарцистичното му разстройство. Той тези неща не си ги е измислил сам, видял ги е.

# 4 326
Аз определено не вярвам на 100% и на Марто. И двамата се надлъгват, но ако трябва да избера по малкото зло, избирам него. Няма тежест и мъдрост в него като за възрастта му. Можеше да влезе тихо в студиото и спокойно с няколко реплики да я срине Даца. Не е като да няма дар слово, но е много емоционален и доста недорасъл. Но ми е симпатичен, забавен и интресен за компания.
Васко също ще ми е интересно да го чуя. Мисля, че има още под обвивката, не се разгърна той.
Цял сезон песни за него пишеш. Ади свободен е , земвай го . После ще те защитаваме у форума Grinning

# 4 327
Ами най-вероятно те имат голям принос за нарцистичното му разстройство. Той тези неща не си ги е измислил сам, видял ги е.
После се чудим защо Даниела каза, че децата трябва сами да си проправят път в живота… Защото деца, имали всичко, стават като Мартин. Помня как разправяше, че като бил студент, всеки уикенд се прибирал в България и спял на хотел, за да не разберат техните. Мхм, студентче, което 5 пъти месечно има пари за самолетен билет (по време когато цените бяха високи), хотел и заведения…

# 4 328
  • България
Подкастът с Мартин не става за слушане, спирам го на 5-тата минута. Един безкраен натоварщващ монолог без нищо съществено. Даниела как го е изтърпяла и един ден се чудя.

# 4 329
  • София
Доста ясно си личи егото му – все повтаря: „Аз направих различното в този сезон“, „Аз, аз, аз“... Все той да е различният. Родителите му не харесали Даниела, а баща му дори симпатизирал на Ива.

Нищо чудно да се появи и в друго предаване – не го отрече. Човекът си обича да е в центъра на прожекторите.

Май трябваше да има някакъв неудобен въпрос, но или аз го проспах, или изобщо не се състоя?

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 12:03 от Stoyanova.A

# 4 330
Няма ли край това нещо?

# 4 331
  • България
Значи Клюкара не е първият избор на родителите му. Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile Пускайте залози за новата светска двойка. Колко ще изкарат, ще има ли сватба, ще има ли благословия от министъра и госпожа нотариус, колко вдън земя ще искат да потънат след скандалите с Даниела.

# 4 332
А за Йоана какво каза, че нямах нерви да го слушам докрай?

# 4 333
Аз залагам, че накрая само Силвия ще остане вярна и сервилна.

Оф мани,Силвия каквато е мека Мария, ще му е жертва дълго време.

Косара ще я разкости, тя каквато е млада и жадна за слава, ще му играе по свирката дълго време. Злобарка е, но не ѝ пожелавам да мине през кошмара "връзка с нарцис". Като го слушам, направо се чудя дали и не е посягал на жените с които е бил...

# 4 334
Ей, нямате изчитане! Толкова интересна темата никога не е била. Много съм горда с адекватността на бг мама по казуса с Даниела и Мартин, който отдавна е излязъл от махленските разправии между меркантилна жена и отмъстителен ревнивец.
Да кажа и аз за Данчето - преимуществата и са, че има дар слово, мисълта и тече гладко, умерена е, любезна е и не напада никого със злобни думи или агресивно поведение. Това се харесва на мъжете и такива качества бързо надделяват над една красива външност, криеща куха същност. Обаче, това, с което се е захванала, изисква много повече като интелект и образование от тези, които тя притежава. Огромен недостатък е, че не е образована. Даниела навлиза в материя, от която няма никаква представа и съвсем нормално е разсъжденията и да са погрешни и повърхностни. Друга голяма грешка, която също идва от необразоваността и е, че разсъждава и съди за жените единствено и само от собствената си гледна точка. Например, причините една жена да не търси мъж, който да я издържа финансово, далеч надхвърлят това, което е в нейната глава. Съветът ми към нея е да вложи време, пари и енергия в истинско образование. Само така ще бъде адекватна на това, с което е решила да се занимава. Аз и се дразнех в началото, сега вече не, защото знам, че нейната философия е изградена върху празно пространство, но смятам, че всеки човек заслужава уважение и никой не трябва да бъде подлаган на този публичен линч, който и организираха. При всичките и недостатъци, Даниела има повече положителни качества от Мартин и кликата му на дивана, взети заедно.

Общи условия

Активация на акаунт