🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 926
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 305
Леле колко е жалък.
Жал ми е чак  ....

# 4 306
Как е могла Даниела да не се допита първо до падишах Мартин дали ѝ е позволено да заспи и да пътува до Истанбул?! Не съм гледала надкаста с него, защото чакам да го качат в youtube, но така като ви чета явно и в кошчето ѝ за боклук рови.

# 4 307
Не разбирам какво има да критикува Герасимов за подкаста с Йоана. Как си въобразява, че ще контролира всички и винаги. Герасимов се държа абсолютно коректно тогава, все пак интервюира момиче на 20 години и нито й спести критика, нито беше назидателен и арогантен с нея. Докато Мартин видяхме, нали.

# 4 308
Леле колко е жалък.
Жал ми е чак  ....
Доста пъти сме били на различно мнение, но в случая не. Много жалък, щял да я закопае, следял я. Направо ме побиват тръпки.
Дано се вземат някакви мерки срещу него.

# 4 309
Как е могла Даниела да не се допита първо до падишах Мартин дали ѝ е позволено да заспи и да пътува до Истанбул?! Не съм гледала надкаста с него, защото чакам да го качат в youtube, но така като ви чета явно и в кошчето ѝ за боклук рови.
Йоана нали като беше в къщата обясняваше на момичетата как да се обличат, че да ги харесва. Тогава не обърнах особено внимание, но сега се замислям, че явно дори поставя изисквания какво да носи жената до него.

# 4 310
Подкастът бил нагласен ,но в ситуацията в ПО не вижда нищо нередно.
По-добре любовница отколкото жена до Мартин.Grinning

# 4 311
Този човек с времето ще става само по-зле и явно зрителите ще бъдем свидетели на изперкването. Но това му е хубавото на живота, рано или късно истината излиза наяве и си проличава кой какъв е. Ловя бас, че половината от Мартинките ще се изпокарат с него и ще обърнат плочата в някакъв момент. Това са краткотрайни военни съюзи по интереси, не истински приятелства.

# 4 312
Леле колко е жалък.
Жал ми е чак  ....
Доста пъти сме били на различно мнение, но в случая не. Много жалък, щял да я закопае, следял я. Направо ме побиват тръпки.
Дано се вземат някакви мерки срещу него.

Като юрист ли ръси публично заплахи, като английски възпитаник ли.

# 4 313
Аз залагам, че накрая само Силвия ще остане вярна и сервилна.

# 4 314
Този човек с времето ще става само по-зле и явно зрителите ще бъдем свидетели на изперкването. Но това му е хубавото на живота, рано или късно истината излиза наяве и си проличава кой какъв е. Ловя бас, че половината от Мартинките ще се изпокарат с него и ще обърнат плочата в някакъв момент. Това са краткотрайни военни съюзи по интереси, не истински приятелства.
С всички от ИВ се изпокара буквално месеци след предаването, очаквам това да стане и сега.

# 4 315
Неделчо го натисна за Клюкара. Тя се надявала скоро отношенията им да прерастнат във връзка, както и на АМ с негов приятел, който я харесвал и били често заедно четиримата. Бай Марто се изчерви и развълнува от радост като ученик от идеята, че е спрягала точно него в разговора. Работата е ясна.

# 4 316
Скрит текст:
Да знаете, че трябва да искате повече пари от мъжете си, да не се стига до такива ситуации мъжете да си мислят, че имате любовник.
Вярно! В името на добрите семейни отношения, отивам да му поискам 20к. 😁

Толкова ли е беден мъжът ти? Това ще го обиди, трябва 50-60 минимум да му поискаш, за да докажеш любовта си. Какви са тия, той да не е бедняк да работи за 10K на месец...?
От бедно семейство сме. Ядем си черния хайвер с Моет, вместо с Дон Периньон. 🥲

# 4 317
  • България
Неделчо и Туджаров сервилничат още от първата минута на Мартин. А той започва с прословутото колие. Колието на републиката. Подкастът е по-тегав от онзи от Игри на волята.

Клюкара си заслужава бъдещия партньор, халал да ѝ е! Явно няма акъл. Тя заслужава такъв токсичен и кофти човек.

# 4 318
Същият вип брадър, май 2018 беше. Тогава той и се натресе както Йоана на него в Ергена. Емануела беше казала след влизането му, че са разделени от 3 месеца и беше изненадана, че е влязъл 😂😂😂. Йо-то ползва неговите стратегии, добра ученичка има.
Този човек в колко реалити вече е бил??
Сериозен въпрос
Игри на волята и Ергенът.
Но това е достъчно майка му и баща му да се откажат с Държавен вестик от него.
Кой Вип Брадър? Влезе като гост на  Емануела, за друг не помня.

# 4 319
Мама нотариус и тате политик дали се гордеят със синчето си? 😜

Общи условия

Активация на акаунт