🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 097
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 4 290
Дяволче, за Ергенът говорим. Жени сме, колко според теб от нас са гледали игри на неволята?

# 4 291
Бай Марто се бил разсърдил, че Данка не му поискала официално разрешение за Инстанбул.
Ако била питала, щял да я пусне. Но можело да каже и 'не, няма да ходиш' и тя затова не рискувала. Joy
Егаси контролиращия делулу.

# 4 292
2018-та, да. Голям хубавец беше тогава.
Скрит текст:
Размазняна снимка. Малка бях тогава, но го помня какъв пъпчивец беше и тогава.

# 4 293
Той си го каза - за ресторант, масаж, пътуване, разрешение. Кое бижу ще носиш, разрешение.

# 4 294
Пуснах само началото в btv, но не мога с тоя скорост и реклами и ще гледам в ют. Този Мартин е луд, мъж на 40, най-важното да му е да е най-гледания надкаст. Комплекси до е най във всичко, да е най-интересния Ерген, най-добрия приятел на момичетата.. жалък човек.

# 4 295
Бай Марто се бил разсърдил, че Данка не му поискала официално разрешение за Инстанбул.
Ако била питала, щял да я пусне. Но можело да каже и 'не, няма да ходиш' и тя затова не рискувала. Joy
Егаси контролиращия делулу.
Много си проверечеше. Така и не разбрах според него Даниела защо не му е казала - защото е с любовник или защото няма да я пусне? Верно делулу.

# 4 296
  • София
Дяволче, за Ергенът говорим. Жени сме, колко според теб от нас са гледали игри на неволята?

Ъъъ? 🤔
Това какво общо има? За ИВ не съм писал, а за Островът на 100-те гривни.
И понеже си нова тук да те светна, че много от редовните потребители гледат и останалите най-популярни риалити формати. Мога да изброя веднага поне 20 от най-активните и популярни никове тук в темите за Ергенът с които се знаем от темите за Игри на волята, Островът, Сървайвър, Фермата и т.н. 😏

# 4 297

Ъъъ? 🤔
Това какво общо има? За ИВ не съм писал, а за Островът на 100-те гривни.
И понеже си нова тук да те светна, че много от редовните потребители гледат повечето най-популярни риалити формати. Мога да изброя веднага поне 20 от най-активните никове тук в темите за Ергенът с които се знаем от темите за Игри на волята, Островът, Сървайвър, Фермата и т.н. 😏
Може, може, просто тук говорехме за подкастите на Ергена. Аз това с гривните не мисля, че се гледаше много, объркала съм го с игрите. Извинявам се. Просто това, че първо ги качват в БТВ се отнасяше конкретно за Ергенът.  Grinning Даже май в Надкаст си говореха, че му е нисък рейтинга на Гривните.

# 4 298
Как така да иска Офиц. Разрешение,тя да не е на 10г?С пълномощно в чужбина ли ще я пуска?!
Този толкова се самозакопава,че чак не се усеща как мие образа на Даниела.

# 4 299
Мен ме потрисат от скука тия състезателните игри, но всеки си има вкус де. Изказах се неподготвена, верно. Grinning Не съм Даца - признавам си. Grinning

# 4 300
И в предишни риалити, където е бил с партньор се е държал така? (Имам впредвид това със снимката).

# 4 301
И в предишни риалити, където е бил с партньор се е държал така?
A не, то беше с Емануела. Доколкото помня се държе чинно и чехленската. Те после се задръглиха, вътре май беше голяма либоФ. Оф, ама не съм сигурна дали  той не искаше от нея да излезела, май ся като се замисля имаше нещо, ама дали не бъркам... Някой да припомни. Grinning

# 4 302
Попадна ми  в тик ток за Йоана-не му била пазила гърба ,търсила популярност.
Е , той и с Даниела вътре се държеше добре , по Емануела също сипеше помия.

# 4 303
Тоест докато има камери, Мартин е влюбен и добър, а като излязат, жената всеки път става лоша и неконтролируема и се почват публичните процесии?

# 4 304
Значи целувката първата с Даниела била планирана, той искал да бъде с малко камери, защото се притеснявал, че може да му откаже и да е отпусната. Какви глупости говори, че било планирано. Беше пиян като талпа и всички видяхме колко готов беше за отказ. Grinning

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 11:19 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт