🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 528
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 410
Как била в чужбина, без да му каже?! Тоя на коя планета живее и не знае ли, че е 21-ви век? Аз пътувам (не към чужбина, ама за друг град) с мой приятел и по пътя се обаждам на мъжа ми да му кажа, че спонтанно решихме (защото не съм на работа два дни) и отиваме на гости на наши общи приятели в Банско, ще се върнем след два дни. И?! Трябваше да ме е разпорил ли или да е откачил като Марто? Това на Мартин е неандерталско поведение...
Не знам точно предисторията и контекста в тяхната ситуация, може всеки от тях да не е прав.
Но принципно не е ок, ако искам аз или мъжа ми да пътуваме, дори и спонтанно, да не говорим първо един с друг.
Допускате ли че има нормални взаимоотношения и в такъв вид, доверие, което никой не би излъгал? Изобщо ... осъзната свобода, която много повече задължава как да се отнасяш към човека, който ти я дава, отколкото условия и правила!

# 4 411
С Йоана му била най-чистата и искрена любов в живота, която се случила от пръв поглед, когато тя била на 18. Scream
Иначе не спира да я плюе и да повтаря, че била най-голямото му разочарование.
Оправдава педофилските си наклонности с това, че тя не изглеждала на 18. Майка ѝ забранила да имат връзка, но като го видяла в ИВ се възхитила колко е готин, и ѝ дала разрешение.
Абе този е напълно неадекватен нарцис, който е по-голяма клюкарка и по-драматичен от всички кокошки участвали в ергенът накуп.
Ужасно дребнав, самовлюбен, нагъл, с нереалистична оценка за себе си и глупав.
Влюбва се лесно и още по-лесно се разлюбва, но не може да се раздели с никой като приятел.
Недорасъл емоционално, държи се като ученик, а е възрастен мъж. Има много женствено поведение с всички тези драми, измислици, преувеличения и мания всичко да се върти около него.

# 4 412
В следващия формат някъде Мартин няма да е участник, а евентуално продуцент , както ги разказва екзалтирано нещата.
Толкова пъти събирал Боряна/забравих каква позиция спомена/  и Никито и ,казвал кое как ще бъде направено в шоуто и как да се направи. В началото отказвали, но все пак ставало на неговото.
Стократно повтори, че имал много повече привилегии от всеки друг ерген и общо взето пълната свобода да прави каквото си пожелае.
Даже седмични обаждания до децата си. За да ги ползва да предават послание на Йоана. /не откривам повръщащото човече/.
Живот във филм.
А иначе най-близкият му човек в момента била Анна Мария.
Търкулило се гърнето, намерило похлупачето. Всеки ден се чували, споделяли..Обожавал я.
Но искал да не влиза в интимности, заради вероятността да се скарат.
Каква прозорливост!

# 4 413
Неделчо много го разпитваше за Косара, не им вярва,че са само приятели. Боряна е била главната редакторка

# 4 414
Мда, филмар в женска енергия с мания за величие Laughing клиничен случай!

# 4 415
# 4 416
В следващия формат някъде Мартин няма да е участник, а евентуално продуцент , както ги разказва екзалтирано нещата.
Толкова пъти събирал Боряна/забравих каква позиция спомена/  и Никито и ,казвал кое как ще бъде направено в шоуто и как да се направи. В началото отказвали, но все пак ставало на неговото.
Стократно повтори, че имал много повече привилегии от всеки друг ерген и общо взето пълната свобода да прави каквото си пожелае.
Даже седмични обаждания до децата си. За да ги ползва да предават послание на Йоана. /не откривам повръщащото човече/.
Живот във филм.
А иначе най-близкият му човек в момента била Анна Мария.
Търкулило се гърнето, намерило похлупачето. Всеки ден се чували, споделяли..Обожавал я.
Но искал да не влиза в интимности, заради вероятността да се скарат.
Каква прозорливост!

Проксима, как ще преживее да не го снимат камерите и да не го дават по телевизията? Чакай, измислих го - ще надмине НН и ще прави видео за всеки епизод с разбор какви гениални негови хрумки сме гледали в излъчения епизод.

# 4 417
Мартин продължава да се излага и да се държи нелепо , дори имитира гордост от пубертетското си поведение. Дано се осъзнае
Зрял мъж тепърва да се осъзнава… Късно е, чадо. Ще се усети чак като остарее, не може да ходи по дискотеките вече и няма кой да го погледне.
То вече се случва. Онази вечер имаше стори в Инста как си пържи яйца в тигана, щото няма кой друг да му сготви нещо повече от яйца. Като изгаснат светлините в дискотеката, клоунът сваля маската и се прибира вкъщи - гладен, тъжен и сам.

# 4 418
Валерия е пуснала луксозен пост за РД,  стотина рози, торта, подаръчна кутийка Chopard и призив за DMS за фондацията й... (повръщащ емотикон)
Още ли има хора, които й се връзват?
Явно си има неписано правило за подаръците от чичовците към младите любовници. Тези бижута не вярвам да е лесно да ги продадеш за добри пари, ако решиш. Колата и къщата са на името на чиче и накрая такива като Валерия и Даниела си остават с едно шопарче...тъжно.

# 4 419
При положение, че от 1 месец хората масово превъртаха неговите части от епизодите отлично се е справил като режисьор.  Мартин Скорсезе...

# 4 420
На хората толкова не им се занимава с Мартин вече, че почнахме да си говорим за Валерия. 😂 Не ви обвинявам. И аз изгледах половината от подкаста и го спрях. Лъже, маже, хронологията не му се връзва, “фактите” си противоречат… Жалка картинка.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 13:46 от Lilly_85

# 4 421
]Допускате ли че има нормални взаимоотношения и в такъв вид, доверие, което никой не би излъгал? Изобщо ... осъзната свобода, която много повече задължава как да се отнасяш към човека, който ти я дава, отколкото условия и правила!
Не е до лъгане и свободи. До отношение е – отговорност и близост.
Няма начин да се вейна в движение за Атина и като съм там да звънна на милото – тук съм, но с Гинка скокнахме и нямах време да ти кажа. Безотговорно и неадекватно ми е.

# 4 422
Изгледах надкаста с Мартин. Вярвам на него, а не на Даниела.
Не разбирам многото обиди и плюнки срещу него тук в темата. Сякаш сте били с него, или ви е бил в къщата и сте го разбрали що за човек е.
За мен е добър човек, наивен, влюбчив, откровен, но си избира кофти гаджета. Не го оправдавам, защото не е малък.
Със сигурност надкаста с него ми бе много по-интересен от този с Даниела.

# 4 423
Само в медицинско предаване има място Мартин, където да го показват като еманация на нарцисизма и нездравите емоции.
И мен ме върза, признавам си, въпреки червените флагчета от началото.
Първото бе скалъпеното изгонване на Елвира, после ФБ услужливо ми предложи, без да съм го търсила, клипче от ИВ, където крещи като изоглавен на едно момче.

Всяка следваща серия от връзки в живота му е все по-ескалираща, токсична и отмъстителна .
Не завиждам на Косара. Тя е на ред.
С Мартина десетина минути му били нужни , за да разбере, че не е жената за него, Анна Мария също, Силвито пък необходимата далечна братовчедка и тн. Само на Косара грейва. Тригърва/ както се изрази относно Виктор/
Пак ще са панаири и чудо...

# 4 424
  • Обран бостан ;)
Извинявам се, че на фона на последните коментари за подкасти, мнението ми ще е ОФФ, но се замислих защо от излезлите 3 двойки не оцеля нито една ?

Може да ви се стори странно, но според мен причината е, че мъжете мислеха основно с горните си глави и тотално пренебрегнаха сексуалния заряд, който избухна между тях и момите.

Много пъти мъжете сме обвинявани, че мислим с неправилната глава. Даже тук в една от темите имаше реплика към мен, че мъжете сме избирали тази, която ни опъва панталона. Тогава отговорих, че без това, няма следващо и после спора заглъхна.

Шоуто свърши, резултатите са на лице и вече започвам да си мисля, че мисленето с неправилната глава май щеше да има по-добър ефект за ергените, разбира се, ако са влязли за да намерят връзка, а не да станат популярни.

Какво имам в предвид ?

И двамата Ергени (Васил и Виктор) бяха в почти идентични ситуации. Едната от момите им дава спокойствие и добра комуникация, другата ги пали на 1000% (да, хиляда е) сексуално и то само за една среща. Забележете - една среща, тоест няма нужда от много мислене и премисляне.

На финала Васил избра спокойствието, което му давала Ади, а и баба му щяха да я одобри. Прояви разум един вид, а в резултат - Нуй.

При Виктор и аз бях на кантар, защото с Люба наистина си комуникираха много добре, докато с Клаудия си беше чист полов нагон. Избра Люба и в резултат пак Нуй. 

За Мартин не искам да говоря, достатъчно го обсъждате. 

Още не мога да си обясня и едва ли някога ще намеря обяснение, как никой от ергените не прояви траен интерес към сексапилна мацка като Ивет, но това вече няма значение.

Та, замислих се, какво би станало ако Виктор и Васил бяха избрали Роси и Клаудия.

Пак щеше да има обидени, съответно Ади и Люба, но колкото и засегнати да бяха, реалността показа, че явно не са били едни за други. Да не говорим, че когато изгледат епизодите, обидата щеше да им мине много бързо. 

При Роси и Клаудия това щеше да е различно. И двете бяха наясно, че не са първи избор, тоест дори да бяха гледали епизодите щяха да простят или най-малкото да не им пука, защото все пак са заедно с мъжете, които харесват.

Мъжете, съответно, едва ли щяха да съжаляват, че са изпуснали нещо. Няма мъж, който да съжалява за миналото, ако в настоящето е супер задоволен в сексуално отношение.

Колкото и да не им се иска на някои жени, хубавия секс зарежда един мъж (или поне при мен е така) с повече "енергия" Wink отколкото задушевните разговори на вечеря на свещи.

Зареден с подобна "енергия" мъжът има повече сили да се бори за кариерно развитие, да изкарва повече пари, да решава текущите проблеми, с две думи да върши мъжката част от нещата, които са необходими за една здрава връзка. 

За жалост и двамата (Васил и Виктор) отхвърлиха жените, които ги палят сексуално от което загубиха както те, така и отхвърлените жени.

Не, че имаше 100% гаранция, че няма да има раздели, но поне щяха да изкарат по-дълго.

Това, обаче е в зоната на предположенията и ако няма машина на времето, никога няма да разберем какво би се случило.

А може би така е по-добре. Wink

В този ред  на мисли искам да се обърна конкретно към отхвърлените жени и най-вече към Роси, която е една от фаворитките ми от самото начало.

Скрит текст:
Здравей Роси.

Извинявам се за епистоларната форма на общуване.
Знам, че от известно време не свързваш писмата с нещо приятно, но няма друг начин да ти кажа това. 

Като мъж съм бил отхвърлян десетки пъти и знам, че с това не се свиква. Чувството е едно и също и на 15, и на 35, и на 55. Всеки път имаш чувството, че целия свят знае и ти се подиграва.
Накратко - знам за какво иде реч.

Няма да ти сервирам изтъркани фрази като "Всичко, което не те убива те прави по-силен". Чувал съм я нееднократно, приписват я на Ницше, който е умен мъж, но фразата му звучи много различно, когато я казваш за някой друг и когато се отнася за теб самия. От друга страна изобщо не е вярна. Нищо, което не ме е убило не ме е направило по-силен. Направило ме е по-предпазлив. Изострило е сетивата ми дотолкова, че отдалеч надушвам проблемите и ги заобикалям. Звучи странно, но лично аз смятам за глупаво да се бориш с всички проблеми, които срещаш по пътя си. Струва си да се бориш само с тези, които реално не можеш да заобиколиш. Борбата е романтична само в приакзките. В реалността е доста по-разлчно. Дори и да си победил си толкова изтощен, че чак не можеш да се насладиш на победата.
Както и да е.

Няма да ти сервирам и фрази като "Бъди смела, ще го преодолееш". Да казваш на някой да бъде смел, когато ти самия не поемаш никакъв риск е нелепо. Звучи ми като "Бъди смел, рискувай, действай, а аз ще ти гледам сеира." За жалост човек не може да контролира всичко, което му се случва. Има и външни фактори, който ти поднасят неща, които никога не си искал да срещаш. Справянето с тях понякога е трудно, но така се учи човек. Лесни уроци в живота няма. Препядствията на житейския път са неизбежни. Сещам се за една друтга фраза "Ако пътя по който вървиш е чист, значи не е твоят път", но и тази фраза не е много подходяща за случая.   

За най-подходяща смятам фразата "Животът е поредица от уроци, които трябва да се изживеят, за да бъдат разбрани.” Казала я е Хелън Келър - американска писателка, която е глуха и сляпа, но това не и е попречило да вземе диплома. Другото за нея можеш да го прочетеш в Уикипедия. Ако историята и не те вдъхнови да продължиш напред, не знам кое би могло.

Толкова от мен.

Ти си на ход.

Общи условия

Активация на акаунт