🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 541
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 680
  • София
Във Фейса и Инстаграм повечето са на страната на Мартин и срещу Даниела.
Всички подкасти също. Досега май само Миглена я защити, която аз доколкото знам е много гъста с Емануела, ама да го кажем, случеЙност.
В коментарите под Надкаст обаче както и тук не е така, което аз го разбирам напълно. Надкаст се гледа и обсъжда над 70% от жени. Туджаров го е казвал.
А Мартин е точно такъв мъж, който не се харесва от повечето зрели жени. Да е имал няколко жени, да няма здрава връзка, да не говоря за връзката му с 20 г. момиче, непрекъснатите му запои и дискотеки и т.н. В смисъл, изобщо не съм изненадан и напълно разбирам и приемам доминиращата позиция тук.
И като добавим лошия пи ар от ПО, то ето я картинката. Реално ако не беше този скандален ПО, нещата щяха да са на кантар или дори с малко в негова полза, защото през сезона Даниела беше яко хулена. Сега обаче не е така и няма как да е така...

# 4 681
Иронията. Туджаров се хвали , че препоръчал Мартин  на НН, понеже той щял да бъде най-успешният ерген. Получи им се. Грънци. 😂😂😂 Чак и в коментарите в тубата.  Наслаждавай се на славата Мартини. И полека с Маринатата. Wink

# 4 682
Миглена Ангелова не е казала една добра дума за Даца - жената просто изказа възмущението си от спретнатия другарски съд и толкова.

# 4 683
Diavolo, прав си, специално за ПО. Моята позиция от там се обърна, иначе симпатизирах на Мартин, въпреки изброените по-горе от мен негови  лоши качества/навици.
Показа се доста отмъстителен, разярен и отчаян с тези приказки по адрес на Даниела. Да речем, че всичко е истина, то това само го прави още по-голям глупак, че го разкрива и превръща Даниела в жертва, вместо на него някой да му съчувства, поне според мен.

# 4 684
Ами той беше бесен в ПО. Даниела е имала наглостта да му се обади и да показва фалшива загриженост как е и какво прави, докато не изплюе камъчето, че искала да го пита какво ще говори. И той тогава явно е решил да не спестява нищо. Може и нарочно да го е подразнила, няма да се учудя.

# 4 685
Много от хората тук също нямат добро мнение за Даца, просто Мартин също не е стока. В случая той е този, който развя непраните гащи на своята връзка, както обвиняваше Емануела, че прави години наред. Не зная той дали се чува като говори и обсъждание нечие друго поведение - не знам. Не било окей да се гаврят ергените с момичета, а той се изгаври с Елвира, до не малка степен и с Мартина, с Йоана няма да коментирам гаврите, а другарския съд, в който не знам но имам чувството че беше платил на БТВ за целия цирк - и с Даца. Даца просто не е перфектната жертва, защото не е най-невинната на света, но все пак не му прави чест. И не разбирам защо неговата гола дума се приема за истина, като Емануела го е доказала като лъжец, отделно той сам, но на Даца всяка дума се анализира  - не че е лошо, ама нека получат еднакво отношение.

# 4 686
Даниела се е научила да балалайства. Като я 
 попитат нещо конкретно, започва наново, бързо, монотонно, така че да "приспи" събеседника. Неделчо и Туджаров просто се объркаха, не са се разтопили от чара й от това, което видях, а това си е манипулативна техника, вероятно научена от руската школа.

# 4 687
Йоанна била се занимавала с негов много добър приятел, което не ѝ правило чест, много му паднала в очите, но за въпросния приятел нищо, още си е приятел ли, какво. Пич, защо пак жената ти е виновна, защо не приятеля, който като такъв ти е далеч по-длъжен от бившата ти играчка. Това като да пазим семейството на добрия женен мъж с деца, който невинно само спи с ужасната гнусна лъжкиня Даниела, която няма ангажимент към никого.

Бивш негов приятел, който е тръгнал с негова друга бивша и така го е хванало яд, че го е намразил. Йоана е била запозната с този проблем и нарочно се висел на врата на този да дразни Мартин.
Мен друго нещо ме озадачава- скъсал е с Даниела, но се бие в гърдите, че знае всичко за нея. Знае къде ходи, с кой, кой плаща за почивките и т.н. Йоана не е с него, но не му харесва, че е еди кой си. Аз ако някой ме извърти така като Даниела няма да ме интересува даже жив ли е. Навежда ме на мисълта, че наистина тя е сложила край както сама каза. Той всъщност почти го потвърди, защото той два пъти е писал с нещо да я задрънчи, но тя не е отговорила.

# 4 688
  • София
Алукард,
Да, това е така.

ladonnae,
Да, факт. Но подцениха ситуацията. И виждаш какво стана.
Ако имаха добър пи ар той никога не би го посъветвал да се държи така. Имаше много други начини да я разобличат Даниела, този с директната атака от всички страни беше единствения, който не трябваше да правят.

# 4 689
В крайна сметка жени като Даниела има, защото има мъже като Мартин. То предлагането според търсенето.

# 4 690
Кой е този на Даниела ако не е Орлин ?

# 4 691
Марто е толкова обсебен от Данка, че мога да се обзаложа че тя го е зарязала, не той нея. Прекалено фиксиран е до степен да рови в профила й и да дебне кой я следва. И на всичкото отгоре дори не го прикрива, а го прави публично достояние.
Аз ако бях на мястото на Данка, щях да си изкарам ограничителна заповед.

Ще я следи, че как иначе. Един мъж не е ли обсебен от мен,  не го ща! 😂😂
Майтапа на страна, но  няма какво да направи, при положение, че това е публичен профил. Тя трябва пари да изкарва от там. Дано поне изкара наистина някой лев  от цялата тая дандания, че я мисля. 😀
 На Мартин проблемът му е, че на Данка не й пука особено от неговия рев, ярост, и клеветене, което може и да не е точно така, но нейната игра е да дава вид на абсолютно - unbothered. Само тя си знае как се чувства от всичко това.
И това го вбесява.
Затова е голям проблем пътуването й до Истанбул, вместо да подсмърча на 8-ми Март сама вкъщи, или да тича и да го гони, разкаяна и на колене, в кръчмата,  да й прости заспиването на телефона, тя си грабнала чантата и отишла да си гледа кефа. Що не си гледа той ученичките, а тръгнал с възрастни жени да се занимава.
Данка бърка кое е мъжка и женска е енергия, но нищо, има още да се учи.

# 4 692
Ами той беше бесен в ПО. Даниела е имала наглостта да му се обади и да показва фалшива загриженост как е и какво прави, докато не изплюе камъчето, че искала да го пита какво ще говори. И той тогава явно е решил да не спестява нищо. Може и нарочно да го е подразнила, няма да се учудя.
10 дни преди това му се обадила, питала го е как е и какво ще говори, той я заплашил и затворил телефона… И още е бесен? Това е нормално, мхм, да.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:34 от Не се сърди, човече

# 4 693
Не съм съгласна, че във фейса и инстаграм повечето са на страната на Мартин. Той обърна срещу себе си и в защита на Данчето много хора, които първоначално не я харесваха. Аз самата съм една от тях. Даниела си има качества, благодарение на които е стигнала там, където е сега, но в същността си е една простовата жена. Мартин, обратното - високообразован, от хайлайфа човек, който сам се срива на нивото на посредствеността. Никой не му е виновен, че е хлътнал по жена, която директно му каза каква е. Няма право да я убижда и унижава публично, защото тя нищо не му дължи. Винаги ще съм на нейна страна, колкото и да не съм съгласна с нейните измислени и, както се видя, неработещи теории.

# 4 694
Кой е този на Даниела ако не е Орлин ?
От на АМ прийомите. Прави се че знае нещо, което не знае. Wink

Общи условия

Активация на акаунт