🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 778
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 800
Стана ми смешно как в Надкаст Мартин не получи никакво съчувствие, че Даниела не му отговорила на последните 2 съобщения, а той й пишел понеже имал чувства. А в същото време Елена получи всенародно съчувствие и съжаление, че Евгени не й отговарял на съобщенията, в които го проверява как е и му благодари за това, че разчувствали България.

# 4 801
Голямото противоречие в продължителността на връзката ( Мартин 3 дена, Даниела 2 седмици) според мен си има обяснение - най-вероятно е валидирал някоя друга на въпростия 8-ми март.

Така той излиза чист, ако това един ден излезе наяве, а Даниела продължава да мисли, че е с него и са само скарани, тоест вратата към нея не е затворена.

Този човек е изваден от учебниците по психология/ психиатрия.

# 4 802
Ами хваща си любовница , която не иска и не очаква нищо , има и такива жени .
Мартин щеше да е готин и забавен , ако не беше толкова отмъстителен  и злобен .

# 4 803
МарЧин искаше да наблегне, че Васко се възползвал от Роси защото е бил пиян, иначе не я е харесвал.
С което целеше да очерни Васил, но така и подценява Роси. Роси си е секси и без някой да е пил.

# 4 804
  • Вестерос
Всъщност той каза, че след три дни спрял да ѝ вярва, но комуникацията им и това да иска да се оправят нещата е продължила повече.

# 4 805
"А Дана да е любовница на мъжа ви/ приятелка на сина ви?"

Вече отговорих на подобен въпрос ако имах син малко по назад в темата....а за любовница на мъжа ми няма как да стане,първо че не харесва тунинговани,второ е голям стисльо🤣🤣( аз съм тази с широките пръсти)..но по сериозно Даца не ме претиснява, би ме претиснил единствено изневеряващият мъж ...аз само него държа отговорен

# 4 806
Мартин много сладкодумен в този Надкаст. Чак ми стана интересно.
Но някои фрази ще се помнят:
"Аз книги не чета".  
И "ти да не си Агата Кристи, бе?"

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 00:30 от diziler

# 4 807
Ама това много ме разсмя с "Ама ако Даца е любовница на мъжа Ви?" Която и да е любовницата на мъжа ти, ще я мразиш, ако ще да е света Елена. Какво, ако не е Даца, ще си пиете кафето и ще отглеждате децата заедно ли?  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 4 808
Мерси.

Неделчо според мен има предвид, че беден мъж няма възможност и време, ако бачка на две места, да поддържа и любовница..
Е, този беден мъж няма дя си хване Дани, ще си хване някоя, която се задовява с малко или нищо.

# 4 809
Ох нямате изчитане 😅. Само да вметна една фактологическа неточност: Марто може и да е гледал Ергените по света да види какво не се е случвало, но явно Момата не е гледал. Американската мома, сезона от 2020та година - не само че тя си избра някой по-рано и си замина, ами всичко стана и по-бързо от на Мартин, за около 10-15 дена. Та нея няма как да я бие той.

# 4 810
Ох нямате изчитане 😅. Само да вметна една фактологическа неточност: Марто може и да е гледал Ергените по света да види какво не се е случвало, но явно Момата не е гледал. Американската мома, сезона от 2020та година - не само че тя си избра някой по-рано и си замина, ами всичко стана и по-бързо от на Мартин, за около 10-15 дена. Та нея няма как да я бие той.
Той не се сравнява с жени, ш'го обидиш...

# 4 811
"Влюбен е бил в Йоана, ама никога не й го е казвал, но понеже е чист и откровен го споделя първо в Надкаста...каква чест, какво великодушие! Идеал, еталон, реинкарнация на Прометей, Аполон и Айнщайн в едно!"

Подкрепям и допълвам,според мен това го каза че обичал Йоана ,за да го чуе тя,така ще я държи и когато иска ще си я върне,както беше направил в ИВ с Емануела като е казвал че е единствената,която е обичал или още обича( нещо такова)а са били разделени тогава,но после тя пак се е умилила(след тези думи)и му е простила и айде  пак наново във влакчето на ужасите...отвратителен манипулатор...така,че Йоана е резервата,ако не му върже с Косара например

# 4 812
Е, нали имало Австралийски сезон, в който ергенът си избрал мома по средата на формата?

# 4 813
  • в сърцето на един мъж...
1. На чия страна сте в спора между Даниела и Мартин?  - След публичният линч в ПО на страната на Даниела. Това не е нормално и не смятам, че така трябва да се държи един мъж.
2. Вярвате ли на Любомира, че Виктор не е бил в предаването за любов?  - Да, на него му личеше, че жените не го вълнуват.
3. Смятате ли, че Васил беше искрен към Адриана?  - Не особено, но според мен я харесваше, тя го предразполагаше и явно надеждата му беше да се случи нещо
4. Смятате ли, че щеше да е добра идея да има специален ТВ епизод за случилото се след предаването?  - Да, имаше какво да доизяснят още Simple Smile
5. Каква оценка поставяте на сезона? - По милост гласувах с 3.

Аз не мога да разбера защо още обсъждате как можело да замине за Турция сама и да му каже от там. Тя не му е никаква, не са женени, даже и гаджета не са. Освен това са се скарали, ми като са скарани и той не й говори, какво да му се обяснява?
Тия рози, та рози - вероятно е трябвало да направи реклама, платили са някакви пари приятелките й, направили са реклама - на ателието, на приятелките и това е. Коя нормална жена ще покаже такъв букет публично, след като те не са живели на едно място? Ако е от любовник? Да не й е изпила чавка акъла?
Тоя мАзонет - той от къде е сигурен, че любовника ще й го купува? Доказателства? Договор за покупко-продажба? Всеки може да ходи да си гледа мезонети, не е казано, че ще ги купува. А и аз да попитам, някой сеща ли се какви са цените на пазара, кой луд дава половин милион или милион за мезонет, че и то за любовница? Вие сериозно ли?
Мартин е класически психо-насилник и му пролича още в предаването, че е навит на Козара като градински маркуч. Затова едва дочака да свърши предаването, че да се олепи по нея.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 00:53 от Geia

# 4 814
Не че ще се учуди някой, но кризистният ПР на Мартин явно вече работи. Вчера бях харесала поне 5 негативни за него коментара със 100+ лайка под ергенският му пост в ИГ... Познайте? Няма ги вече. Останали са само такива с по 10-30 лайка и разбира се положителните за него. Ше го обидиш ти... ама не си познал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт