🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 580
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 085
Ок, няма да пльоскам чаршафи, написаната простотия за "Армахманил" класика, всъщност е изказана от Даниела. Мир.🌹

Предполагам знаеш, че транскрипцията не е идеална винаги? Пусни си поне да чуеш дали ти се счува грешно вместо да пускаш скрийншот.
Чух го, пусни си го и ти.

# 5 086
Ами на мен, както написах, ми се счу, че казва името правилно.

# 5 087
  • Бургас
Учудена съм от Росица. Влязла е в шоу, където момичета се борят за мъж , а тя искала лично пространство, пък и се навирали, защо Любомира я питала въпроси за срещата с Виктор. Защо въобще е приела да участва, като е с претенции.

По същата причина като другите. Имаше далеч повече претенции от нейните. Ако бяха и казали да се бори-щеше да се бори, видяхме, че има състезателен дух.

# 5 088
И аз тръгнах да пиша за Роси, но ми заби сайта и зарязах одеве.
Пак повтарям, предполагам, че благодарение на това, че слушам на 2х скорост, е възможно да изпускам някакви нотки, които правят впечатление на нормална скорост.
За мен, на фона на предишните двама циркаджии, Роси беше глътка свеж въздух, слушаше се много лесно, не е задълбавала в л.йната излишно, като че вървеше леко разговора, дори и Туджаров не беше толкова заспал.
Със сигурност е подпълнила малко джуките, забеляза се още в ПО. Има някаква доза недоверие в нея, със сигурност ѝ е трудно да се отпуска сред хората, не знам баш чий го е дирила в предаването.
Каза, че се е записала миналото лято, (а не както НН каза, че я е намерил от сезон 2 или 3), искала е да репликира на време, но не е имала възможността. Била е в дупка и се е разделила с любим тогава, имала е нужда от промяна.
LA ѝ носел стрес, но и възможности, работела като фрийлансър с графичния дизайн, но с част от клиентите поддържала връзка и на живо, затова живеела все още там. Готова е да се премести, ако не в България, то някъде в Европа, ако има за кого.
При прибирането, се засекла с Васил и Мартин на летището, тогава се държала доста остро с Васил, искала да разбере защо той я е прецакал така. Разделили се, след което му писала че иска да знае какъв процент от държанието му било повлияно от продукцията. Васил казал, че предимно негови са решенията.
Щяла да разбере, ако Васил ѝ е казал, че не му е фаворитка, но трябва да има някакъв финал, все са щели да го изиграят някак заедно с продукцията. Тоест за нея е било важно да бъде възможно най-дълго време въвлечена в нещо, което може и да е лъжа, не разбирам какво точно би спечелила, но..
За целувката с Васил, първо се оказа, че е имало химия, после Неделчо я ръчна, че Васил я е оценил по друг начин, а тя веднага се редактира, нещо от рода, че е имала и по-добри целувки. След което Неделчо каза, че е било провокация и всъщност Васил я е оценил високо, но да слушаме повече в неговия подкаст.
Останала е близка с Елвира и Ивет, както и с Адриана, но Адриана е имала странно поведение към нея, когато имало наоколо други хора (предполагам става дума за срещата в ПО).
Даниела е предложила да я "забере" от летището и Росица каза добри неща за нея.
Васил искал да изчистят това със синхрона "Може и да е, д*ба" пак в студиото, но Росица не разбира защо 2 месеца му е отнело време да ѝ каже, ако е искал нещо.
Общо взето, май това се сещам, другото сте коментирали вече.

# 5 089
  • София
Ивет си е за ценители, беше много интересна като стил и излъчване. Сега излиза, че е и доста точен човек, който не се лашка по мнението на тълпата (според Роси била единствения човек в предаването, който чужди тайни не издава). Вероятно затова и не стана една от най-коментираните, но не мисля, че е изпуснала нещо кой знае какво.

Не съм гледала Росица, но все пак за Ива или за Ивет става дума? Май за Ива е казала, че умее да пази тайна.

# 5 090
Роси просто го е преживяла вече, не живее всеки ден да ги мисли. И аз гледам да забравям за негативните преживявания. Не всеки живее за риалитита като Мартин и да разкрива неща от ‘кухнята’, повечето и гледат да не си нарушават договорите.

# 5 091
Ами на мен, както написах, ми се счу, че казва името правилно.
Ем, ок аз съм глуха - три пъти го слушах. Спирам с този спор.🌹

# 5 092
  • # супернатурална #
Diavolo, всички сме съгласни, че един мъж може да сложи край след такива постъпки. Той може да сложи край и без никаква причина. Но защо изглежда, сякаш тя е сложила край? Мъж си, разбирам, солидарност а-у. Обаче. Не се ли държи Мартин точно като зарязан любовник, и то от най-тегавите?
Дори той да е сложил край, понеже Даниела е най-ужасната жена под слънцето, какъв му е зора да да я оплюе, та чак я заплашва да я "смачка"? Взел се е за морален стожер, яхнал и коня, и офицера си, и размята мантията на благоприличито? Мартин?! Grinning

# 5 093
Скрит текст:
По дефолт надписа се възпроизвежда и думите на Даниела за Рахманинов(снимка от надкаст видеото, всеки може да си го пусне).Със сигурност не чуваме Рахманинов.

Аз лично не съм гледала видеото, слушах надкаста, без да гледам картина и реално си чух Рахманинов. Иначе ако бях чула архманил, нямаше да ми направи впечатление на нормално
Не съм го гледала и слушала(не искам да я слушам), но взех предвид снимката на Слабе - по-точно до къде е стигнал Надкаста на линийката отдолу и си пуснах този момент. Ако бях го слушала щеше да ми направи впечатление, защото някои имена просто са ми са се загнездили в ума безвъзвратно и няма излизане.😉
Не знам кой какво му прави впечатление, казвам аз, че съм го слушала и не съм гледала. Поради тази причина казвам и че чух името Рахманинов, а не тая написаната простотия.
На 1:57:15 си пуснете подкаста на Даниела и го чуйте. Казва Рахманѝнов, но тя говори толкова бързо в целия подкаст, че края на доста думи заглъхва, преминавайки в следващата дума.

# 5 094
  • България
Благодаря за преразказа на подкаста с Роси, ще взема да си го пусна.
Даниела каза Рахманинов. Разпознаването на реч не работи добре за прости думи, Рахманинов ще го затрудни. Търси се под вола теле да се очерни жената. Сравняването на Даниела с Косара с 1-та й мозъчна клетка, няма да е полезно за Косето.

# 5 095
Абе тоя Мартин как омайва така хората, бре? Да вземе некъв лайфкоуч да стане. Гуру, папа, у космоса даже да им покаже кък са праЙ.

# 5 096
Много добре знам какво чух преди малко, и то няколко пъти си го пуснах. Но това не е важно за Даниела в целия й блясък, в който се представи, то дори е нищо. Изобщо нямам намерения да я валидирВам само заради ПО. По същия начин и Мартин, на който в ИВ не симпатизирах и не очаквах нещо различно.

# 5 097
  • Някъде там...
За бележката, която писа на масата:
Алекс е дошла уж с добри намерения, но Росица не приела добре доводите й и Алекс се обидила. Росица, явно в типичен неин стил, е започнала да го мисли и премисля и да се чуди с какво я е обидила. И както си е била разстроена, решила да иска съвет от Ива с бележка за ситуацията с Алекс. Въобще не е искала нито да провокира, нито е съобразила, че някой може да го приеме така. Седнала си е настрани, писала си е, въобще не е обръщала внимание на останалите.
После след скандала с Косара Алекс се е обидила и се почувствала нападната.

За тези, които коментират, че не са разбрали какво и защо е станало. Роси, след всички тези разправии, които за едно чувствително момиче, са си сериозно разклащащи, явно не спира да мисли за станалото и какво се е объркало. Въобще не обръща внимание на това, което се случва наоколо, но има нужда да поговори с някого за ситуацията, да сподели. Няма как да се случи на момента, затова пише бележка.

За смяната на стаите - когато са дошли Алекса и Анета, те са искали да са заедно двете. Имало е 2 свободни места в стаята на Анна-Мария, но тя казала, че не ги иска там. В стаята на Роси също е имало едно свободно място и е било вариант една от тях да се премести при Анна-Мария за да се настанят заедно Алекса и Анета. Алекс първа е поискала да се мести, защото е видяла възможност да се измъкне, но Роси е казала, че може и тя да иде. В сегашната й стая са били две момичета, с които не се е разбирала, а в другата само едно.

Не схващам защо й задават въпроси за тези ситуации тип прогимназиални разправии. И я разбирам, че на моменти се чуди кое как е било.

# 5 098
Абе тоя Мартин как омайва така хората, бре? Да вземе некъв лайфкоуч да стане. Гуру, папа, у космоса даже да им покаже кък са праЙ.
Не е нужно лайфкоуч да става, един скенер да си купи, скенер на глава - ако няма нищо между ушите, в неговия отбор мартинки е, няма да го изостави нивга! Laughing

Много добре знам какво чух преди малко, и то няколко пъти си го пуснах. Но това не е важно за Даниела в целия й блясък, в който се представи, то дори е нищо. Изобщо нямам намерения да я валидирВам само заради ПО. По същия начин и Мартин, на който в ИВ не симпатизирах и не очаквах нещо различно.
Май и ти като Мърчин не допускаш, че може грешката да е в теб... Grin

# 5 099
Аз друго разбрах, че това с пътуването е било преди 8 март, Даниела е очаквала някакво предложение за прекарване на празника заедно. След като 1 ден преди празника, е нямало такова от него, решава да замине. Уж влюбен, а пасивен. Обаче той вади само това, че отишла и не казала нищо. Нормално да се разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт