🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 742
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 055
Чух някакъв откъс на възмутения Мартин, който обясняваше, че Дайми живее под наем, кара автомобил под наем, всяка седмица е на маникюр/педикюр/фризьор/лазер, храни се навън и има домашна помощница. Не можела да обясни откъде взима пари. Ама тоя човек от Луната ли пада? Тя нали вътре му обясни, че не работи и мъжът до нея плаща. Той пък обясни на другите ергени, че за какво изкарвал пари, ако не да купува на любимата жена щастие. Joy Сега изведнъж ама как така?!?
Ама нали самата Даниела каза (май в Надкаста), че сега няма мъж до нея. Е, тогава кой плаща Simple Smile
То е много трудно, когато всяка втора дума ти е лъжа - в един момент почваш да се оплиташ.

# 5 056
  • София
На 45 минута съм на подкаста на Роси и спирам.
Довечера пак. Нещо ми писна.
Странна амнезия има, това не помни, онова не помни. Отрече всичко в което я обвиняваха почти всички. Т.е. или те лъжат или тя лъже. Аман от тези тъпотии в надкастите.
Тя трудно свързва няколко изречения и напрекъснато повтаря 'И да' 'да' 'да' Водещите без да искат и помагат, защото непрекъснато и допълват отговорите, като и дават удобен пристан на който да стъпи и тя веднага се съгасява или потвърждава. Неделчо все едно е забравил основното правило при интервю. Задаваш въпрос и чакаш този отсреща да приключи, а не го прекъсваш или не му даваш готови отговори.
Общо взето скучен подкаст, но не съм изненадан. Тя и Роси беше незабележима за мен този сезон. Блесна чак на финала, но както разбрахме от великия продуцент всичко това е било фалш и Васил зорлем са го накарарали да играе, за да има интрига. И подплатено с много алкохол.
Ниво редови подкаст от сезон 4. Много празни общи приказки, няма нещо по-интересно от кухнята.
Дори и въпросите към нея не си спомня. Най-смешно беше когато май каза, че и е зададен въпрос, 'Дали не е избързала със смяната на отбора и тя каза, че може би Виктор е задал въпроса и в студиото всичко се посмяха (ама си е спекулация).

Още едно по-важно нещо:
Ивет наистина е мълчала и не е казвала нищо за никого. Това потвърдено и от другия лагер. Гледах и реакциите на Туджаров.
100% е имало секс между него и Ивет. Дано да имат и връзка, но това е спекулация. Аз както знаете харесвах много Ивет и ако е тя, то е ударил поне петица от тотото. Най-малко.

# 5 057
  • Някъде там...
Ситуацията с бележката:
Споделила е пред Ивет и Алекс, че не й допада Любомира. Пред тях конкретно, защото в онзи момент ги е чувствала много близки, а и все пак човек все някъде и пред някого трябва да може да си сподели нещичко в онази враждебна среда. Затова и е решила, че е излязло от Алекс, която й се разсърдила. Дистанцирала се за около ден Алекс и после дошла да й каже, че била отблъсната от начина, по който се е изразила за Любомира. Роси го е приела за двоен стандарт, защото Алекс редовно е била с останалите, които са се изразявали даже далеч по-зле за други момичета.

# 5 058
Аз съм убедена, че Мартин и пари не дава току-така, а може и да няма чак толкова.

А това с шопарите  и букетите е явно някакво трендинфлуенсър мерило на любовта към днешна дата.

Ясно е ,че няма чак толкова.Ако имаше щеше ли да влиза там и да прави циркове.Ако човек можеше да даде на жена си 60к за дрънкулки едва ли ще му се занимава.Дано и неговата не е кат на ''любимата'' му,да е влезнал да искара пари от някой който иска просто да накаже гордата мома.
Даже и Коко Динев не раздава парите ей така,дори и на по-хубави жени и по-млади каквато напр. беше Анелия(не говорим за чалгата).А каза  ''Жена с пари е кат луд с карттечница''
Кратко,ясно и ...трогателно.
Даже Мартин не заслужава огромното внимание,но нали сега това е темата.

# 5 059
  • София /Абсурдистан
Аз така и не разбрах Туджаров коя ергенка е забърсал?
Ивет.

# 5 060
Нищо не е спестила Роси, изразяваше се чудесно, с малко думи но на място. Интересен ми беше подкаста от първата до последната минута и моето мнение е че това момиче просто не можа да разгърне потенциала си в шоуто. Да не говорим за ергените..те нямат сетивата да разпознаят истинското качество.

# 5 061
Учудена съм от Росица. Влязла е в шоу, където момичета се борят за мъж , а тя искала лично пространство, пък и се навирали, защо Любомира я питала въпроси за срещата с Виктор. Защо въобще е приела да участва, като е с претенции.

# 5 062
https://www.instagram.com/p/DKKHOMKMoM6/
„Да бъдеш част от този формат означава да си близо до най-силното – до зараждането на любовните искри. В този свят, в който всичко се случва на бързи обороти, 'Ергенът: Любов в Рая' ни връща към момента – към трепета, към очакването, към това, което наричаме истинска емоция, когато се впуснем във флирта, когато изпитваме страст“, споделя Райна, водещата на предаването.

# 5 063
По дефолт надписа се възпроизвежда и думите на Даниела за Рахманинов(снимка от надкаст видеото, всеки може да си го пусне).Със сигурност не чуваме Рахманинов. То дори е по-смешно, както впрочем всичко като се пънеш някъде дето не разбираш, за да изглеждаш на висота.😂

# 5 064
  • Пловдив
Аз така и не разбрах Туджаров коя ергенка е забърсал?
Ивет.

Ам това сериозно ли....

# 5 065
Ивет си е за ценители, беше много интересна като стил и излъчване. Сега излиза, че е и доста точен човек, който не се лашка по мнението на тълпата (според Роси била единствения човек в предаването, който чужди тайни не издава). Вероятно затова и не стана една от най-коментираните, но не мисля, че е изпуснала нещо кой знае какво.

# 5 066
  • в сърцето на един мъж...
По дефолт надписа се възпроизвежда и думите на Даниела за Рахманинов(снимка от надкаст видеото, всеки може да си го пусне).Със сигурност не чуваме Рахманинов.

Аз лично не съм гледала видеото, слушах надкаста, без да гледам картина и реално си чух Рахманинов. Иначе ако бях чула архманил, нямаше да ми направи впечатление на нормално

# 5 067
Учудена съм от Росица. Влязла е в шоу, където момичета се борят за мъж , а тя искала лично пространство, пък и се навирали, защо Любомира я питала въпроси за срещата с Виктор. Защо въобще е приела да участва, като е с претенции.
Изопачаване! Тя каза, че Любомира е дошла с камерите и въпросите и са били провокативни. Какво лично пространство е искала?! Искала е срещи с ергените, отдръпвала се е от хората, които са и подляли вода. Искала е когато и се плаче да я оставят да си поплаче, а не да викат Николов. Какво по-нормално?!

# 5 068
Точно пък Валерия, за труда, който полага (и физическия, но особено емоционалния труд) за животни в най-тежки състояния, заслужава 10 такива бижута според мен. Повярвайте ми, изключително трудно и уморително е един човек дори просто да гледа цялата тази болка, камо ли ежедневно да води животинки нагоре-надолу, да следи здравните им проблеми, да се грижи, да ходи до клиниките, да разпространява информация и снимки, от които се сънуват кошмари. А що се отнася до избора й, ами не е ли по-добре да си със зрял мъж със същия начин на мислене като теб, че и богат, отколкото с мъж-хлапе на 30 години, който ти се смее, че не ядеш месо и цъка видеоигри по цял ден. Примерно.

По-скоро тук изглежда, че определен тип мъже имат еднакви идеи за подаръци. Сигурно има сайтове, в които има класации тип - топ 10 подаръка за гаджето (луксозно издание). А може и закачка да е. Кой знае. Жена да се муси на бижу досега не съм видяла, а че някои хора могат да си позволят повече от обикновена сребърна висулка - ами нека. Защо не?
Да, не го оспорвам, по идеологии (веганизма, любовта към кучетата и здравото тяло) си пасват точно.
 Той пък има мноого пари, деца няма и бих могъл с огромно желание да ги финансира всичките проекти на Валерия и да спасят всичките кучета които са за спасяване. Обаче, мисля че тя продължава с искането от хората. Кампаните де. Защото това Шопарче не е единственото нещо което притежават. Даже аз пък на нейно място бих му казала : "знаеш ли колко пакети храна има в това, колко ветеринарни услуги...'
И ....леекичко се вижда промяната която настъпва във всички жени преместили се при него.
Но, хайде, ще кажете че търся под вола теле..

# 5 069
Изопачаване! Тя каза, че Любомира е дошла с камерите и въпросите и са били провокативни. Какво лично пространство е искала?! Искала е срещи с ергените, отдръпвала се е от хората, които са и подляли вода. Искала е когато и се плаче да я оставят да си поплаче, а не да викат Николов. Какво по-нормално?!

Доста се пениш. Росица не изглежда да е лошо момиче, но е недорасла и неадекватна, очевидно не я държат и нервите. В Надкаста беше адски досадна, и само замазваше как това и онова не помнела, обикновено в ситуации, в които беше обвинявана в неадекватно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт