🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 467
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 040
Идвах да ви кажа че и Валерия се е докопала до Шопарче.
И какво излиза в крайна сметка? Даже и най несебичният човек, който посвещава си живота да помага на други (кучета во случая),  си е малко материялен и иска да се похвали.
Даже и се мести при богат дядо.
Даже и си променя тялото ако е нужно.
Даже се радва да кара и снима колите му.
Абе всеки иска лукс. Без значение на цената. Така че, Даниела също го обича и плаща някаква цена със сигурност. За това има различни хора, различни жени, различни видове амбиции...

# 5 041
  • София
По стечение на обстоятелствата на Валерия й се получи един вид шлифовано. Млада, неопитна, непокорна, скандалджийка, без корекции, с кауза, а стигна там където утвърдени труженички могат само да мечтаят.

# 5 042
Току що изгледах Роси в надкаст. Само едно ще кажа - това предаване, този продуцент и тези ергени, другите момичета не заслужаваха момиче като Роси. Тя е класи над тях и просто не и беше мястото в това долнопробно шоу. А на Васил мога да кажа, че много загуби,  държа се като глупак и изпусна шанса да има една прекрасна връзка. А на Роси ще кажа - прекрасна си, смело напред и нагоре и да намериш мъжът, който те заслужава!

# 5 043
Точно пък Валерия, за труда, който полага (и физическия, но особено емоционалния труд) за животни в най-тежки състояния, заслужава 10 такива бижута според мен. Повярвайте ми, изключително трудно и уморително е един човек дори просто да гледа цялата тази болка, камо ли ежедневно да води животинки нагоре-надолу, да следи здравните им проблеми, да се грижи, да ходи до клиниките, да разпространява информация и снимки, от които се сънуват кошмари. А що се отнася до избора й, ами не е ли по-добре да си със зрял мъж със същия начин на мислене като теб, че и богат, отколкото с мъж-хлапе на 30 години, който ти се смее, че не ядеш месо и цъка видеоигри по цял ден. Примерно.

По-скоро тук изглежда, че определен тип мъже имат еднакви идеи за подаръци. Сигурно има сайтове, в които има класации тип - топ 10 подаръка за гаджето (луксозно издание). А може и закачка да е. Кой знае. Жена да се муси на бижу досега не съм видяла, а че някои хора могат да си позволят повече от обикновена сребърна висулка - ами нека. Защо не?

# 5 044
  • Обран бостан ;)
Току що изгледах Роси в надкаст. Само едно ще кажа - това предаване, този продуцент и тези ергени, другите момичета не заслужаваха момиче като Роси. Тя е класи над тях и просто не и беше мястото в това долнопробно шоу. А на Васил мога да кажа, че много загуби,  държа се като глупак и изпусна шанса да има една прекрасна връзка. А на Роси ще кажа - прекрасна си, смело напред и нагоре и да намериш мъжът, който те заслужава!

Ами като слуша баба си - така е. Wink

# 5 045
  • Някъде там...
Още от Роси:
Каза, че тъй като в първичната ситуация търси първо вината в себе си, е решила да се извини на Виктор, че го е забъркала в тази история. Каза, че се е почувствала унизена от факта, че Виктор го е казал пред всички вместо да го обсъди насаме с нея, но някак в конкретния момент не й е дошло отвътре да реагира по-остро на постъпката му. В този момент всъщност й се е скъсала комуникацията с останалите. Осъзнала е, че са го коментирали зад гърба й и не може да им вярва повече. И не може да е фалшива, няма как да се преструва.
Разваленият телефон вероятно е тръгнал от Клаудия, казала го е пред нея и Ивет в стаята им. За Ивет е сигурна, че нищо не е излязло от нея, защото от нея нищо никога не излизало. Пазела тайни успешно, кой каквото й бил споделил в къщата, нищо не излязло навън. Клаудия се опитала да говори с нея впоследствие, но Роси не пожелала да коментира.  Продължили да са съквартирантки и да спят на едно легло, но с нула комуникация помежду си. Никаква.
Впоследствие в същата стая са дошли Алекс и сестра й. С Алекс са били близки в началото. Не са си говорили нарочно на английски, за да не ги разбират останалите, както го били изкарали. Един от редакторите ги накарал веднъж да говорят българо-английски, за да ги снима. Идеята е била да е забавен момент.
За ситуацията с конфликта с Алекс след бележката каза, че е била много разстроена, когато останалите са се прибрали в стаята им, плакала е и когато отново са повдигнали темата, през сълзи е обяснявала на Алекс, но отрича да е крещяла или хвърляла вещи. Клаудия по едно време й казала, че й е писнало да я слуша как циври. Роси й отговорила да не й казва какво да прави, ако й се реве, ще си реве. Клаудия казала "Така ли!" и излязла и викнала НН. Роси каза, че като в детската градина се почувствала - "Госпожооо, ама той/тя..."
Дошъл НН да види какво става, Роси казала, че просто си реве. Той казал да не го викат за глупости, освен ако не са се хванали за косите да се бият.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 16:36 от Жабче

# 5 046
  • в сърцето на един мъж...
a.vasileva, изблестя там с това, да. Рахманил и Рахманинов са едно и също в главата на Валидаца.😁
 И тя, кат Косарчето с повече опит и годинки, но проблясъците пак са на лице.

Аз честно казано не я чух да прави грешка там, Рахманинов си каза, или поне на мен това ми се счу.

И аз чух Рахманинов, ама нали е черна Даниела, та ще приемем, че не е той Simple Smile
Ал, тя ся баба ще му намери лачена мома Simple Smile
Обаче явно Васил много гузен се е чувствал, евала, казал, че нейните целувки ги слага на първо място Simple Smile Горката Козара и там не е първа...

# 5 047
  • Бургас
Е, при Мартин нали е първа, но тайно  извън предаването.

# 5 048
Чух някакъв откъс на възмутения Мартин, който обясняваше, че Дайми живее под наем, кара автомобил под наем, всяка седмица е на маникюр/педикюр/фризьор/лазер, храни се навън и има домашна помощница. Не можела да обясни откъде взима пари. Ама тоя човек от Луната ли пада? Тя нали вътре му обясни, че не работи и мъжът до нея плаща. Той пък обясни на другите ергени, че за какво изкарвал пари, ако не да купува на любимата жена щастие. Joy Сега изведнъж ама как така?!?

# 5 049
  • София /Абсурдистан
Мъже като Марчин харесват един точно определен тип жени - с тунинг, бръмчалки, не особено умни, за да им лъскат егото, трофейни, изглеждащи уж много скъпо, не като масата. Никоя жена с всичкия си няма да се хване с него, защото вижда за какво става дума и знае, че ще страда. Парите са много важно нещо, но не са всичко.

# 5 050
  • Бургас
Аз съм убедена, че Мартин и пари не дава току-така, а може и да няма чак толкова.

А това с шопарите  и букетите е явно някакво трендинфлуенсър мерило на любовта към днешна дата.

# 5 051
Аз така и не разбрах Туджаров коя ергенка е забърсал?

# 5 052
Даниела се покри тотално, доста разумен ход. Сега чака нещата да се успокоят и да се премести в мАзонета.

# 5 053

Ами като слуша баба си - така е. Wink
Всъщност стана по-добре защото Роси заслужава нещо по-добро от ВасЯта.

# 5 054
Росица е наистина детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт