🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 577
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 025
Като гледам снимката на спонсора й, и шкембенце си има и на години баща може да и е и определено не е пръв красавец, не ми се връзва въобще да слуша нещо различно от поп и чалга. Не виждам високи стандарти тук, Даниела. Съжалявам. А, освен портфейла му. Виж за там нямам информация, но си мисля, че всички тези мангизи не са за едното нищо и пръскане на женска енергия около него, а се заработват яко в определен аспект.

# 5 026
Според мен и Мартин наистина беше влюбен, и Даниела се увлече в идеята да стане мадам Джанъм. Всичко се разсъхна заради пристрастеността ѝ към едно герданче. Докато не се опита да пробута версията, че ѝ е от сестра ѝ, Мартин ѝ вярваше. Това събуди неговата и без това голяма подозрителност и в съчетание с намилането на момите, обърна играта. След това всичко продължи по режисура, всички видяхме промененото му отношение. Само Даниела, с великата си самоувереност на неустоима, не го забеляза и реши, че имат бъдеще. Навън вече мненията на родителите, хейтът и мартинките са дооформили филма в главата му. Убедена съм, че нищо от подозренията му с букета, заспиването и пътуването не е вярно, тя наистина се е надявала на продължение. Не си е дала сметка обаче, че мачът е вече свирен и Мартин гради не общо бъдеще, а аргументация за раздяла. От една страна, добре за нея, че той е енергично представи егоцентричната си същност и всичко свърши бързо, от друга - пълен крах на така рекламираните ѝ умения за прочит на мъжете. Добър урок и за двамата, подозирам обаче, с лоши последствия. Той ще е още по-подозрителен и деспотичен, тя - още по-малко емоционална и увлечена при следващи връзки.

И за мен Мартин беше влюбен.Но както казва Ники Николов нещата са се натрупали. Започват да излизат едно след друго смущаващи факти. Научава за запорите, герданчето.Всички момичета в предаването му обясняват че Даниела не е това, което изглежда. А Мартин по принцип си е много мнителен и се вкарва във филми.И идва момента на пристигането им в София.Чисто мое предположение, номстм убеден, че Ана Мария го е чакала едва ли не на летището да го запознае с всичко което е изровила докато Мартин е бил още в предаването. Освен това почват да му звънят приятели и да го светват коя точно е Даниела.Следва букета, Турция. Разбира че  Даниела дори не му е казала истинското си име.Дари да си най-лековерният ще изпиташ някакви съмнение.А Мартин е точно обратното.Той е мнителен, не вярващ на никого и способен да влезе в някакъв филм и да набеди човек, който реално няма никаква вина, както беше с Мастагарков. Е нямаше как да се получат нещата.Иначе си мисля, че и двамата са имали най-добри намерения.

# 5 027
Относно кой е изнесал сезона предлагам някой да си направи експеримент, ако има време: да избере произволна тема за Ергена във форума от последните седмици, да изброи всички коментари за Даниела и да изчисли с колко коментара ще намалее темата, ако тях ги няма. Даже да си изберем някоя седмица, където сторилайна на Даниела не беше главен.

# 5 028
  • София
Струва си да се прочетат мненията на хората в страницата на Ергена, в последния им пост рекламиращ надкаста с него.
https://www.instagram.com/p/DKJjrdKslEG/
Абсолютно!!!
Неговите “парцаленси” му казали 😂😂😂

# 5 029
Аз вече писах по темата, че и Мартин и Даниела изнесоха сезона поравно, защото ако я нямаше Даниела, Мартин пак щеше да блести и създава съдържание, докато ако го нямаше Мартин, Даниела нямаше да е това което е сега. Най-вероятно щеше да бъде изгонена рано, рано. Да не отварям темата, че всъщност Даниела натрупа тази според мен временна популярност, само заради случилото се в Преди обед.
Да добавя и Васил, който до голяма степен също изнесе и спаси сезона в крайната му фаза. А отнесе много хули. Но без него какво? Едно голямо нищо.

НО, извън моите съждения ето малко факти:
Кой изнесе сезон 2? Елена!
Кой има най-много гледания в Надкаст? Елена!
Кой изнесе сезон 3? Маги!
Кой има най-много гледания в Надкаст? Маги!
По тази логика вие довършете със сезон 4...
😏😜

Съгласна съм, че Данка без Мартин нямаше да я забележим чак толкова.
Но и финалът без Роси, щеше да е поредния скучен. Да видим кой от двамата - Роси или Васил - ще има повече гледания.

п.п.
Ивет си каза, че някои хора са още във филма .. тогава някои я набедихте за злобна.

# 5 030
Кой й е спонсорът?

# 5 031
  • Някъде там...
От Надкаста с Роси.
Питаха я за напрежението между нея и останалите момичета. Не стана ясно от какво е породено, не споменава конкретни имена, останах с впечатлението, че не са искали да комуникират с нея (млъквали са като дойде), били са враждебни и тя се е отдръпнала от тези, които е усещала по този начин. Каквото и да направела или кажела, все излизала лошата.
За историята с целувката и Виктор, каза, че буквално станало от нищо нещо и много е била раздута историята. Преиначили са думите й. Любомира дошла направо с камерите, за да иска от нея подробности. Дали тя им е казала, че за това отива или от продукцията нещо са уредили, не стана ясно. Любомира е направила интригата, от нея е тръгнала провокацията. Тя си била такава, обичала да провокира. Роси им казала, че това за целувката си е нейно усещане, пречупено през нейната призма, може въобще да не е така от негова страна и не разбира защо това се взима толкова насериозно. Изкоментираха навика на Виктор да се навира в тях и как това може да заблуди. Роси отчита като грешка, че в точно тази среда е решила да сподели какво е усетила. Като цяло, каза, че не е имала намерение да го целува, защото й е било твърде рано. Той какво си е мислел и усетил, да питат него. Simple Smile
Каза, че е много емоционална и си ги преживява нещата, но смята, че е силна и да не я жалим толкова, справя се.

# 5 032
Струва си да се прочетат мненията на хората в страницата на Ергена, в последния им пост рекламиращ надкаста с него.
Абсолютно!!!
Това е пост на Туджаров, в който е тагнал официалния профил на Ергенът, Неделчо и Мартин.
А от долу първо благодари на Мартина, Любимира, Косара, Бранимира, Силвия. За какво им благодари този тапак? Че го пуснаха да им стане приятелче? Оф, айде и Надкаста отиде по дяволите.... В Неделчо е надеждата. Ама той пък се изяви като най-големия фен на Марто, така че....да, по дяволите е отишъл

# 5 033
Абсолютно!!!

Голямо забавление и той се включил да се брани. Това неговото "мирен, Балкане" откъде идва? Някъде го мернах тези дни, не знам да ли не беше АМ? Даниела ли визират?

# 5 034
  • софия
Добре, че има и други люде, които са го хванали, защото няма сила, която да ме накара да я слушам на ново.😁 Ей ви доказателствения матрял:

# 5 035
За Любомира се видя, че обича да подклажда огъня, като разпитваше Клаудия какво й има преди последните им срещи. Като че ли не е ясно, че на Клаудия няма да й е приятно да си е първа дружка с другата избранница на Виктор.

# 5 036
Ох, забравих за любима книга Роси каза "Невидимият живот на Ади Лару", Данка също, познайте кой от кого е изкопирал.

# 5 037
  • Бургас
Много си беше добре Роси. Дори и да има някакви кусури, държи се съвсем адекватно. Рибка е , няма страшно, няма да затъне, ще си плува. В крайна сметка излезе своеобразен победител.

Виж при мъжете влиянието на непреработени Риби дава много лоши проявления.

# 5 038
Да, мъжете зодия риби са ужас под небето. Няма по-нерешителни, объркани и изтерзани хора.

# 5 039
Добре, че има и други люде, които са го хванали, защото няма сила, която да ме накара да я слушам на ново.😁 Ей ви доказателствения матрял:

Благодаря 😉, тъй като от години си ти вярвам, но ме домързя да гледам Валидиращата мома, но се зачудих да я почвам ли, да търся доказателства.😉
П.С. Като почнете с тези зодии, то аз съм от най-лошите, де. Моят мъж е риби - няма такова нещо като да не реши проблем или да не вземе решение. Напротив, аз съм по-зле и му се кефя много.😉

Общи условия

Активация на акаунт