🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 304
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 160
"Любов в рая" ще е сезон на Радо Тушев, не на Николов или бъркам? Нали идеята там е по-различна? Със сигурност ще има желаещи. Едни ще се натискат за известност, други за приключение.

Те Любов в рая вече го снимат, няма закъде желаещи за него вече Simple Smile За стандартния Ерген си търсят.
Ох, пропуснах го този факт, че нали чак на есен с песен ще го излъчват.

Според мен ще има желаещи и за стандартния. Предвид че сега са имали повече свобода и привилегии. Според мен за ергени ще е по-трудно, но ще гледаме и ще разберем.

Гледам даже рекламно видео на фитнес пуснали с Любомира. Опасна работа, ще се опитат каквото могат още от сезона, докато е актуална темата да грабят.
Любомира и реклама на фитнес, т.е. Любомира фитнес модел, ОМГ! 🤣🤣🤣

# 5 161
Имайте предвид че подкастът на Мартин се рекламира от самите бтв. Единственият епизод е, който официалната IG страница на Ергена е споделила. Много зрители, които не следят Надкаст, а само страницата на Ергена, сега знаят за подкаста. И най-вероятно няма да кликнат на канала да видят че има и други епизоди.

# 5 162
Между другото Даниела и Йоана вече се следват в инстаграм.👀

# 5 163
Между другото Даниела и Йоана вече се следват в инстаграм.👀

Сега като заформят и те един култ срещу ергена.....😆

# 5 164
  • София
Като говорим за рекорди, искам да спомена нещо, което ми е малко болно, амааааа това е положението. 🤐
Обвинявам и държа лично отговорен Ники Николов и цирка в ПО, хаха 😉

Тази тема счупи рекорда на темата за Игри на волята сезон 4 за най-много мнения за 1 класическа седмица.

Не ми се занимава, но мисля, че все пак ако трябва да се сумират всички мнения от темите за сезона, то сезон 4 на ИВ май все още лидерства, но не съм сигурен.
Просто трябва да смятам, а ме мързи. Тук обаче трябва да сложим и мненията от темите за сезон 2 на Ергенът, защото и там беше лудница.

По спомени (аз имам статистиката на Игри на волята, защото аз пусках темите, но за Ергенът нямам) нямаше тема под 150 мнения, като имаше поне 5, 6 поредни теми с по над 200 мнения, докато тук май нямахме нещо такова. Не знам де. Simple Smile

# 5 165
Странна амнезия има, това не помни, онова не помни.
Скрит текст:
Отрече всичко в което я обвиняваха почти всички. Т.е. или те лъжат или тя лъже. Аман от тези тъпотии в надкастите.
Тя трудно свързва няколко изречения и напрекъснато повтаря 'И да' 'да' 'да' Водещите без да искат и помагат, защото непрекъснато и допълват отговорите, като и дават удобен пристан на който да стъпи и тя веднага се съгасява или потвърждава. Неделчо все едно е забравил основното правило при интервю. Задаваш въпрос и чакаш този отсреща да приключи, а не го прекъсваш или не му даваш готови отговори.
Общо взето скучен подкаст, но не съм изненадан. Тя и Роси беше незабележима за мен този сезон. Блесна чак на финала, но както разбрахме от великия продуцент всичко това е било фалш и Васил зорлем са го накарарали да играе, за да има интрига. И подплатено с много алкохол.
Ниво редови подкаст от сезон 4. Много празни общи приказки, няма нещо по-интересно от кухнята.
Дори и въпросите към нея не си спомня. Най-смешно беше когато май каза, че и е зададен въпрос, 'Дали не е избързала със смяната на отбора и тя каза, че може би Виктор е задал въпроса и в студиото всичко се посмяха (ама си е спекулация).

Още едно по-важно нещо:
Ивет наистина е мълчала и не е казвала нищо за никого. Това потвърдено и от другия лагер. Гледах и реакциите на Туджаров.
100% е имало секс между него и Ивет. Дано да имат и връзка, но това е спекулация. Аз както знаете харесвах много Ивет и ако е тя, то е ударил поне петица от тотото. Най-малко.

Напълно възможно е да не помни, психиката ползва и тези начини да се защити.

За Ивет - той на първият Надкаст, на който се появи, каза че е много умна и подозирах, че тя е Туджаровица, но на нейният Надкаст не изглеждаше добре да се познават. Дано е тя!

# 5 166
Чакам да ни уважи с присъствие fastlane и донесе новини  от извора. Като вътрешен човек в Джанъм е много ценен, сега вече да ни информира как върви любовният живот на най-яркия и харизматичен ерген./Ох, почнах да мисля алегорично и ми просветна "Следобедът на един фавн"/
Последните дни е бил в Джанъм само с дъщерите му през деня. Днес имаше стори с едно куче, което е бебенце предполагам,че е подарък за тях

# 5 167
  • Street of Dreams
Имайте предвид че подкастът на Мартин се рекламира от самите бтв. Единственият епизод е, който официалната IG страница на Ергена е споделила. Много зрители, които не следят Надкаст, а само страницата на Ергена, сега знаят за подкаста. И най-вероятно няма да кликнат на канала да видят че има и други епизоди.
Toва обяснява нещата. И някои други неща.

Абе имам конспиративно-теоретичното чувство, че тези толкова се стреснаха от хейта към Даниела и към тях самите от разни възмутени лели, че едва ли не пропагандирали проституцията, че се отдръпнаха от собствената си сюжетна линия и решиха да низвергнат и публично да линчуват уловената вещица. Само за да има публично задоволство. Ама хората пък смениха плочата Grinning

# 5 168

Да, наистина. Няма изненади кого бута продукцията и е още едно доказателство колко му е важно на връзкаря Мартин да е на върха. Странно ми е защо същият пост, който е шернат от страница на Туджаров, е с благодарности към 6 от момичетата. Джанъмките ли са го навили Мартин да запише интервюто? Друго ли искат да ни кажат?

# 5 169
Благодари им че са го пуснали за 3 часа да дойде и запише подкаста 😅

# 5 170
Изгледах надкаста с Роси. Хубаво, мило, възпитано, умно момиче.  И за разлика от  други няма бутик за дрехи и работи.  Но беше скучно, доста време говориха за абстрактни неща- стрес, социални мрежи и други глупости.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 20:43 от Альона А

# 5 171
Трябва да съм се бъгнала, за да гледам и слушам Росица.

# 5 172
  • Вестерос
На мен нещо друго ми направи впечатление, след като са излезли и нещата са загрубели, Мартин е държал отговорни Николов и Маги, затова което се случва. Звънял да крещи, изисквал Даниела да се обяснява пред него и Николов. Нещо като оперативки е имало. Това е някакъв абсурд, хора.
Ми хубаво, не са се разбрали навън, къде е драмата? Вярно, че не съм си имала гадже от около 10г. (Семейна съм), но доколкото помня, много често след първоначалната еуфория в първите месец/два голяма част от хората се разминават. Не е нещо нечувано и да излизаш известно време с някой и да разбереш, че този човек се вижда и с други хора. Та пак да питам - къде е драмата?
Няма такова нещо.

# 5 173
Няма как да харесам Росито, жертвите са ми най-непоносимата порода.
Роси с това започна. Че няма нужда да я жалят защото не е приела толкова навътре нещата, че след като си поплаче и минава. Това е нейният начин да минава през нещата просо. Изобщо не се е правела на жертва. Мартин се прави на жертва.

# 5 174
24 часа питат г'н Хепи той ли е любовника? И чичко веднага вади доказателства- снимка с точен час и самолетен билет.  Така се прави Мартине!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт