🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 105
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 265
  • Някъде там...
Въобще не се разправям. Бях тръгнала да пускам цитати за доказателство, но видях нещо, отказах се и пожелах добронамерено успех. Толкоз. Кой разбрал, разбрал.

# 5 266
  • Street of Dreams
Аматьорки. Аз бях самата Даниела във вихъра на хейта.

# 5 267
Обаче нищо не може да затъмни комплимента на Диаволо, че труженички влизат тук, да защитават Даниела.

# 5 268
Аз понякога си мисля, че на самите участници не им пука толкова за тях самите, колкото на пишещите тук Grinning
И то при положение, че част от тях за завършени нарцисисти Simple Smile

# 5 269
Искам да знам коя е била лЕлена? Не вярвам да не е била тя тука? Grinning

# 5 270
Така се разпознават новофорумците. 😏😁

# 5 271
Няма да се успокоят в нета, ако не разнищят на кого е любовница. Съвсем скоро очаквам отчет за свършената работа и доказателства, вероятно продадени на някой жълт вестник. 😀

# 5 272
Аз искам да видя снимки на мАзонета, любовника не ме грее. Дани, моля те, направи ни хоум тур!

# 5 273
Искам да знам коя е била лЕлена? Не вярвам да не е била тя тука? Grinning
Аз съм😂

# 5 274
Мен не ме вълнува спонсорът на Даниела. Следя след колко време Мартин с фанфари ще официализира следващата фаворитка.

# 5 275
Firebird26, ако визираш мен нямам нищо общо с Роси, просто ми хареса и ме е много яд на нейната неувереност заради която такива като Косара минават за фаворитки и си позволяват да мачкат фините и чувствителни, но не умеещи да се защитят хора. Това просто ме вбесява.

Няма какво да те е яд. Момичето е добродушно, но безхарактерно и със слаба психика. Ако имаше трезва самооценка нямаше да влезе в такъв формат. На всички е все пак ясно какви са повечето участници и че нямаш правилен ход и спрямо публиката - каквото и да направиш, хейт все ще има. Който е твърде чувствителен да си седи вкъщи и да гледа предаването по телевизията. Това са големи хора все пак, съвсем наясно са какво правят и ми е трудно да ги съжалявам. Кой каквото сам си направи…

# 5 276
Според мен розите са си били начин да накара Мартин да ревнува, всички женски трикове могат да се приравнят до тези на някоя девойка на 15 години.
Скрит текст:
Няма да ти пиша, ама ще те подминавам, ама заминавам, ама ти що каза това и т.н.
Наистина не разбирам защо е решила, че дърпане и тръпка означава лелческо мрънкане и цупене. Grinning Ама, защото е много зле с преценката си на мъжете, пак попаднала на такъв, който ще я съсипва.

Ванката в Outcast изнамерил някакъв стар клип на Данчето със съвети към жените. Там казва следното "Първо! Спрете да мрънкате за всичко" Grinning доста иронично Simple Smile
И аз мисля на 75%, че сама е организирала поръчката на розите (по-скоро не е платила тя, де), ма за да разкара/тества/друго  Мартин (като супер ревнив)

Пиша й + че беше умерена в критиките към другите (може би си е повлияла от надкаста на Даниела).

Роси не е слушала Надкаст с Даниела към записа с нея.

Аз така и не разбрах какво пише и за кого е била прословутата бележка. И не може ли да се каже или попита лично, а трябва да се пишат бележки като в пети клас.

Прословутата бележка: Към Ива - "дали Роси не е сбъркала, че се е доверила на Алекс за нещо си". Нейният си филм.
Вадя си извод, че Роси е много чувствителна на отхвърляне и доста повече неща усеща като такова, дето не са истинско отхвърляне, не само от ергените, а и от момичетата. Сколонна е на много компромиси, за не бъде отхвълена. И съответно най-силната постъпка и жестока, която тя може да направи е на своя страна да отхвъли някого и това е едно от нещата, дето гледахме. Може да бъркам.

И аз мисля, че остана неразбрана, пък аз силно съчуствам на неразбраните, така за мен Роси от но-но в първи епизод, ми стана любимка.
Но си има достойнство и не проси съжаление или съчувствие, още една причина да и съчувствам Flowers Rose

п.п
Аз и Мартин и Даниела ги гледах (слушах главно) на бтв, така че не се броя в гледанията в тубата.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 23:00 от Одри ♡

# 5 277
 Интересно.
Мислим повече за Мартин и момите неродени,пък сега видях(доста закъснях де) какъв шамар отпери Бриджит на Макрон и докато чета кво станало в Ергена щях да пропусна истинската драма.

# 5 278
Аз искам да видя снимки на мАзонета, любовника не ме грее. Дани, моля те, направи ни хоум тур!

Филип Буков нали го показа🙂

# 5 279
Интересно.
Мислим повече за Мартин и момите неродени,пък сега видях(доста закъснях де) какъв шамар отпери Бриджит на Макрон и докато чета кво станало в Ергена щях да пропусна истинската драма.

На друго място нищихме шамара.

Общи условия

Активация на акаунт