🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 742
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 280
Дам, тоз шамар между съпрузите и аз го видях, но тук изобщо не е по темата.По точно жената посегна там, и хич не е за смях, но просто е смешно.
Интересно.
Мислим повече за Мартин и момите неродени,пък сега видях(доста закъснях де) какъв шамар отпери Бриджит на Макрон и докато чета кво станало в Ергена щях да пропусна истинската драма.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 23:01 от a.vasileva

# 5 281
Поведението на Мартин е отрезвяване плюс активно мероприятие плюс наранено его.
Как си представяме, че в тази малка София, след като за първи път вижда Даниела на първата среща, Мартин няма да разбере всичко, което може за нея. Тя изглеждаше доста добре там, аз я харесах най-много от всички също.
Той се обажда няколко телефона и разбира за нула време поне това, че е близка с Бачорски, както и с кой е ходела, на кого е била някаква, прочита великата книга, съставя си портрет. Поставя си за цел да свали гарда на една жена-играч, която твърди, че знае как се прави. Междувременно, може би наистина да я е харесал, реално нито Мартина, нито Ана-Мария въобще биха предизвикали реален интерес и в сравнение с нея, бяха плоски и предвидими. До края на предаването - къде нарочно, къде искрено, той успя да свали барикадите на Даниела. Love Bombing, възхвала, дори предложение за брак. Може и даже да си е вярвал, зрителите видяха колко е влюбен. След което излизат и той се връща в реалността, в която тя не е най-желаната жена, а най-ненавижданата жена, подочува, че може би тя все пак не е приключила съвсем връзката си, всички му казват - алоо, ти нормален ли си да се жениш за тази?!!! R u serious?!!! Навързва нещата в главата си и разбира, че тя не е сделка. Как да се отървеш от неизгодна сделка, която включва човек? Като атакуваш - първо правило на нарцисиста, винаги атакувай. Като си внушиш и вярваш, че тя е виновна за нещо или всичко. В крайна сметка, всички знаят, че Даниела е вероятно държанка, това е печеливша карта на 100 %. Вадиш я и я размахваш. Пито-платено.
Държа да подчертая, че не защитавам Даниела по никакъв начин за нищо. Но едно мога да й кажа - как да изиграем богатия играч, цяла книга си посветила? Не можеш да го изиграеш, защото той обича играта и ще я обича до края на живота си, а ти не я обичаш, но си принудена да я  играеш за пари и положение.

Много точно наблюдение! +100000000 likes
За продуцента - как да не е влюбен в Мартин - та той такива панаири спретва, рейтинг, направо е златна мина. Готов е да се излага в национален ефир, само и само да го запомнят кой е.

# 5 282
Не е са съжаление Роси. Изглежда и след шоуто, че си е ок. Още като я видях да си чете книжка край басейна, ми стана ясно, че знае как да се справя със ситуации, в които не се чувства на мястото си. Изкефи ме и че остана, нищо че не се е присламчила към групичка, че даже си изкара най-секси вечерта в сезона. На някои от бабаитките и присламчилите се към тях им личеше, че ако не са в група, не могат да оцелеят.

# 5 283
  • София
Дами, никога не казвайте малкото име на мъж, ако не е собственият ви съпруг - веднага ще разберат, че ви е любовник 😉. /справка - Орлин) 😂

# 5 284
На мен ми направи впечатление Роси как обясняваше, че всичко в социалните мрежи било фалшиво, че хората се депресирали от това, че животът на хората изглежда съвсем идеалистично, но същевременно нейното онлайн презентиране е същото - фалшив позитивизъм на n-та степен.

# 5 285
Дам, тоз шамар между съпрузите и аз го видях, но тук изобщо не е по темата. 😂
Цитат на: Honor

[/quote
Не е по темата,ама можем да сравним ,полезно ще е и за двете теми.Там маганят шамари,М.Люински съди Президента,ами представяте ли си тука някоя да се изрепчи на партиен лидер даже?                                                               Съмнявам се,че някога ще стане.
И как да е,ама  сапунката ''Ерген..''да засенчи по интерес истинския случай.

# 5 286
Продават ли се вече тениски с надпис “Не съм любовникът на Даниела”?

# 5 287

Продават се-60к.,на едро по  50к.
На Димитровградския пазар.Ако не са менте.

# 5 288
Дам, тоз шамар между съпрузите и аз го видях, но тук изобщо не е по темата. 😂
Цитат на: Honor

[/quote
Не е по темата,ама можем да сравним ,полезно ще е и за двете теми.Там маганят шамари,М.Люински съди Президента,ами представяте ли си тука някоя да се изрепчи на партиен лидер даже?                                                               Съмнявам се,че някога ще стане.
И как да е,ама  сапунката ''Ерген..''да засенчи по интерес истинския случай.
Няма как да стане въпрос от това, като не е по темата, трябва да намериш друга тема за дискусия просто, където ще бъде актуално.

# 5 289
Обаче нищо не може да затъмни комплимента на Диаволо, че труженички влизат тук, да защитават Даниела.
😆

# 5 290
Обаче нищо не може да затъмни комплимента на Диаволо, че труженички влизат тук, да защитават Даниела.
😆

Не само тук, плъзнали са навсякъде. Мартинките са болни. Те каква я мислеха, тя каква стана  Joy

# 5 291
Е, за сезон с такъв plot-twist накрая е нормално да се вълнуваме кой крив, кой прав, кой е бил фалшив и кой - истински.
Аз лично до последно чаках Мартин да влезе, да каже жестоката истина, да я разобличи с доказателства и да си кажа - как го/ме метна тая...ама стана обратното.
Няма как някой да разобличи Данката.
Тя е винаги витиевата и недоизказана. Всичко се казва в общ план, но категорично и уверено. Няма никаква конкретика. Тя винаги се измъква. Няма с какво да я ковне човек. Познато ми е. Smiley
Какви доказателства очаквате точно? Някой частен детектив да я снима с различни мъже, някакви скрийншотове на чатове/разговори с по-запознати хора - това вече е навлизане в личното простванство. Това не е съд някой да ти даде такъв тип доказателства. Историите се навързват, различни хора казват подобни неща, никой така и не разбра от къде тя си изкарва парите и кой плаща живота, който води. Самата тя претендираше, че понеже е добра и красива, разбира мъжете и знае как да се държи с тях, те просто я гледкат и глезкат. И аз й повярвах в предаването, че е така- че парите, които харчи са от гаджета, които просто се грижат за нея, защото са двойка, нале.. В същото време последната й връзка(или най-дългата май каза) била 3 год. и се е случила преди колко време? няколко години може би? А през това време какво е правила, как е живяла? Няма нищо на нейно име, има запори... и пак Мартин си измисля, че тя е компаньонка, защото иска да я съсипе като жена, а пък не дал доказателства...

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 23:31 от BobbyDyl

# 5 292
Някой, предполагам майка и е карал Роси да  изпитва вина. Може би майката е типаж жертва, съответно е много лесно едно дете да се помисли за виновно. От там идват проблемите и. Неосъзнатото чувство за вина задължително извиква наказание. Това става на подсъзнателно ниво. Ние казваме на хората как да се отнасят с нас. Дано Роси успее да го осъзнае и приработи това.

# 5 293
Не продават тениски "Убий се в собствените си теории"- от любовника😂

# 5 294
  • Street of Dreams
Искам да ви кажа лека нощ, да не ми излезе име.

Общи условия

Активация на акаунт