🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 097
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 5 295
Мале, каква е тази гледаемост? Следобед към 17 ч. бяха 501 хиляди гледания. Само 6 часа по-късно с над 100 хиляди.  А отделно, че и в сайта на БТВ същият подкаст има сигурно бая гледания...

Ще има рекорди скоро!

# 5 296
В подкаста Мартин си призна, че към края на снимките е започнал да осъзнава, че има много разминавания в думите на писателката. Дори при сериозния разговор на вечерята преди финала, е бил и неприятно изненадан от отговора й за децата му, но финалът бил на следващия ден и едва ли не нямал много избор, а да изиграе играта докрай. То страшно много му личеше, че след обясненията за запорите, ентусиазмът му рязко спадна и я гледаше с едно отегчение и непоносимост.

# 5 297
Продават ли се вече тениски с надпис “Не съм любовникът на Даниела”?
Не продават се тениски "Убий се в собствените се теории"- от любовника😂

"Знаеш ли какво е прозрение?
Това е моментът, когато спираш да виждаш в хората това, което никога не са имали"

# 5 298
Мен не ме вълнува спонсорът на Даниела. Следя след колко време Мартин с фанфари ще официализира следващата фаворитка.

Мартин след Емануела не се е показвал официално с никоя. Тя и Ема същата като Даниела, съсипАха го туй момче тез двете кокони.🤣

# 5 299
Искам да ви кажа лека нощ, да не ми излезе име.

Много мило,хубавице.На тебе още по-лека.Ще ти пазим името докато спиш.

# 5 300
Интересно.
Мислим повече за Мартин и момите неродени,пък сега видях(доста закъснях де) какъв шамар отпери Бриджит на Макрон и докато чета кво станало в Ергена щях да пропусна истинската драма.

Слуховете за г-жа Президент са, че преди не е била точно дама... така че се връщаме към това колко ревниви са мъжете всъщност.
Като цяло харесвах Роси, не обиди никой. Каза, че си има свои собствени проблеми върху които трябва да работи.

# 5 301
Не продават тениски "Убий се в собствените си теории"- от любовника😂

Тези може да ги пуснат в Джанъм с намаление.

# 5 302
Мен не ме вълнува спонсорът на Даниела. Следя след колко време Мартин с фанфари ще официализира следващата фаворитка.

Мартин след Емануела не се е показвал официално с никоя. Тя и Ема същата като Даниела, съсипАха го туй момче тез двете кокони.🤣

Сигурно защото никой в медиите не се е интересувал от него и личния му живот. Иначе явно не се е крил с Йоана, нали били все заедно по дискотеките. Това ще да е основния му мотив да влезе в Ергена, а преди това да се пробва неуспешно в друго реалити, забравих какво. Сега всички дебнат с кого ще се появи,  постигна си целта.

# 5 303
Не продават се тениски "Убий се в собствените се теории"- от любовника😂

"Знаеш ли какво е прозрение?
Това е моментът, когато спираш да виждаш в хората това, което никога не са имали"
Ок, проксима права си.😉

# 5 304
Само на мен ли ми се струва, че Мартин от Ергена си бута гледаемостта? Видеото му в Надкаст с половин милион, а на Даниела – с 100к по-малко, при положение че в началото нейният клип избухна в пъти повече. Някак си не ми се връзва… дали не е направил нещо, за да не се окаже, че тя го надминава?
Нейно видео вчера имаше 490К гледания. Днес сутринта отварям - 422К - това не знам как става. Честно.
Това не е вярно. Снимката е направена от мен снощи в 21.50
Даниела е с 390 К, Мартин с 237 К

# 5 305
Интересно.
Мислим повече за Мартин и момите неродени,пък сега видях(доста закъснях де) какъв шамар отпери Бриджит на Макрон и докато чета кво станало в Ергена щях да пропусна истинската драма.

Слуховете за г-жа Президент са, че преди не е била точно дама... така че се връщаме към това колко ревниви са мъжете всъщност.
Като цяло харесвах Роси, не обиди никой. Каза, че си има свои собствени проблеми върху които трябва да работи.

Не бях чувал,ама кат видях нашите Дами с изисквания 50/60 к нямало е и как да ги стигне.
Роси е една от най-нормалните(пък и много добре изглеждаща)....но явно щом като не е ходила при д-р Енчев няма шанс с такива взискателни Ергени.За съжаление не го разбра.

# 5 306

Сигурно защото никой в медиите не се е интересувал от него и личния му живот. Иначе явно не се е крил с Йоана, нали били все заедно по дискотеките. Това ще да е основния му мотив да влезе в Ергена, а преди това да се пробва неуспешно в друго реалити, забравих какво. Сега всички дебнат с кого ще се появи,  постигна си целта.

Имах предвид, че той и Емануела качваха общи снимки, а не някой друг да ги снима. Просто с нея не се криеха.

# 5 307
Продават се тениски с надпис "Ш'ма обидиш" Nerd И това не е шега!
Скрит текст:

# 5 308
А защо е това броене на гледанията, награди ли дават? Кой го интересува.
Напред някой каза - който има да плаче, сочи с пръст и обяснява - него го гледат.
Ама какво печели от това: нищо.

# 5 309
Е, за сезон с такъв plot-twist накрая е нормално да се вълнуваме кой крив, кой прав, кой е бил фалшив и кой - истински.
Аз лично до последно чаках Мартин да влезе, да каже жестоката истина, да я разобличи с доказателства и да си кажа - как го/ме метна тая...ама стана обратното.
Няма как някой да разобличи Данката.
Тя е винаги витиевата и недоизказана. Всичко се казва в общ план, но категорично и уверено. Няма никаква конкретика. Тя винаги се измъква. Няма с какво да я ковне човек. Познато ми е. Smiley
Какви доказателства очаквате точно? Някой частен детектив да я снима с различни мъже, някакви скрийншотове на чатове/разговори с по-запознати хора - това вече е навлизане в личното простванство. Това не е съд някой да ти даде такъв тип доказателства. Историите се навързват, различни хора казват подобни неща, никой така и не разбра от къде тя си изкарва парите и кой плаща живота, който води. Самата тя претендираше, че понеже е добра и красива, разбира мъжете и знае как да се държи с тях, те просто я гледкат и глезкат. И аз й повярвах в предаването, че е така- че парите, които харчи са от гаджета, които просто се грижат за нея, защото са двойка, нале.. В същото време последната й връзка(или най-дългата май каза) била 3 год. и се е случила преди колко време? няколко години може би? А през това време какво е правила, как е живяла? Няма нищо на нейно име, има запори... и пак Мартин си измисля, че тя е компаньонка, защото иска да я съсипе като жена, а пък не дал доказателства...
А, даде ли доказателства? Не.

Общи условия

Активация на акаунт