🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 896
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 370
Само на мен ли ми се струва, че Мартин от Ергена си бута гледаемостта? Видеото му в Надкаст с половин милион, а на Даниела – с 100к по-малко, при положение че в началото нейният клип избухна в пъти повече. Някак си не ми се връзва… дали не е направил нещо, за да не се окаже, че тя го надминава?

Не знам дали бута, но със сигурност неговия надкаст е в пъти по-интересен от този на Даниела. Гледам, че вече я води с близо 200 к гледания, като дори е подобрил собствения си рекорд на предишен негов надкаст. Интересно ми е дали ще мине и Елена от предния сезон.

# 5 371
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
a.vasileva, изблестя там с това, да. Рахманил и Рахманинов са едно и също в главата на Валидаца.😁
 И тя, кат Косарчето с повече опит и годинки, но проблясъците пак са на лице.

Аз честно казано не я чух да прави грешка там, Рахманинов си каза, или поне на мен това ми се счу.

И аз чух Рахманинов, ама нали е черна Даниела, та ще приемем, че не е той Simple Smile
Ал, тя ся баба ще му намери лачена мома Simple Smile
Обаче явно Васил много гузен се е чувствал, евала, казал, че нейните целувки ги слага на първо място Simple Smile Горката Козара и там не е първа...

Ако вече не му е намерила.

Косара е милионеросъздателка, не целувачка. Простено и е. Wink 

Във всеки втори пост споменавате Мартин.

Направо да влиза в следващия сезон, барабар с мартинките и да живеят в една къща.
Предаването може да се преименува на Султанът или Харемът и водещ да е Джизъса.

Ще изнесе още един сезон като нищо.

Диди да е жива и здрава. Може да е спокойна. Жени като нея никога няма да бъдат заменени от ИИ (AI).

п.п. Радвам се, че поне един мъж, от всички там, е оценил Ивет.  Heart

# 5 372
Смятам,че това да се хвърли показно на врата на неприятел на Мартин си е игричка от страна на Йоанна.Че пък разпитвала негови приятели какво мислел той за нея след формата,че после седнала на съседно сепаре,за да си говорят,че пък се разревала.Чалга драми.
Как няма да драпа за известност,драпа си и то сериозно,щом влиза във втори формат,развива си Иг.За това,да речем,че му вярвам.

Да разбирам,че версията с Хепимен отпадна,чета другата тема и видях линк със статия в 24ч.,биснесменът показвал снимки от личния си архив и самолетни билети,за да доказва ,че на въпросните дати не е бил с Даниела.
Само не разбрах къде Мартин,в кое интервю натъртва,че е той,повтаряйки нкл пъти "хепи".

# 5 373
  • Пловдив
Гледах целия надкаст с Мартин.
Всичко е сценарий в това риалити. С тази разлика, че той е определял сценария така да кажа. Това разбрах аз. Важно е когато подписваш договора с тях, ако можеш ти да си определиш правилата както Мартин е направил и са му позволили!
Явно той е бил доста изявена фигура ,за да го канят три пъти и той да им отказва. 😄

# 5 374
Ами, Geia, споменах го, защото според мен е нормално това да се знае и ми прави лошо впечатление, когато хората представят такива неща грешно и не могат да се изкажат правилно. Не е нужно друг да се съгласява с мен.

Хубаво е, че момичето има работа, но на нейните години това така или иначе е санитарен минимум и не нещо, за което да възхваляваме някого. Аз, ти, и вероятно много други хора, които пишат тук също са имали работа и образование на тези години. По-скоро да няма работа е странно, макар че явно това се нормализира, благодарение на превеса на такива участници в предаването.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 08:54 от Firebird26

# 5 375
Никой с хубава работа , която му доставя удоволствие и носи добри приходи няма дори да си помисли да попълни анкетата на Ергена.
Пък било то и “успялата отвъд Океана” Росица.
Едната й работа е като графичен дизайнер на свободна практика. Като се има предвид, че е на 25 г. и наскоро е създала фирмата си, как очаквате да е с невероятни приходи? А и никъде не твърди, че е "успяла зад океана". Та тя е в началото на пътя си.
Работи и втора работа - хостеса, но не в Джанъм, примерно, а в Nobu - луксозна верига ресторанти и хотели. Създадена от Робърт де Ниро и някакъв знаменит японски готвач.
И вместо това да е дадено като добър пример за  млад човек /фактът, че работи на две места/, съзирам насмешка и присмех. Защото е деликатна, възпитана, дори твърде скромна според мен. А светът, в който живеем, дава трибуна на нагли и арогантни хора, като Мартин и неговите Ана-Мария, Косара, и т.н.

# 5 376
Гледах целия надкаст с Мартин.
Всичко е сценарий в това риалити. С тази разлика, че той е определял сценария така да кажа. Това разбрах аз. Важно е когато подписваш договора с тях, ако можеш ти да си определиш правилата както Мартин е направил и са му позволили!
Явно той е бил доста изявена фигура ,за да го канят три пъти и той да им отказва. 😄
Просто защото няма вселена, в която да го правиш Тушев и да не вакара Емануела. Там са се дънели преговорите, Тушев е правил на маймуни звезди, далеч над нивото на Мартин.

Значи  Роси все пак е и хостеса, не съм била тотално в друг филм?

# 5 377
Продават ли се вече тениски с надпис “Не съм любовникът на Даниела”?
Продават се тениски с надпис "Ш'ма обидиш" Nerd И това не е шега!
Скрит текст:

Има правописна грешка. Мартин казва "Ш`ма Убидиш"

Трябва да пуснат поне още 2 варианта - "Валидирана съм" и "Аз съм в женската си енергия"

# 5 378
# 5 379
За малко пуснах Росица,това,което ми направи впечатление е,че има разминаване в нейната версия и тази на Любомира относно някакъв разговор за сдобряване,който Люба е инициирала.Роси твърди,че Люба е дошла директно с камерите/ама пак не помнела добре,не била сигурна/,докато Люба твърди,че първо са били насаме и после като е видяла,че идват камерите е оставила Росица.
Дали става въпрос за един и същ случай не мога да съм категорична,Роси ми е скучна за слушане и не догледах.
Много е несигурна Росица,мънка нещо,докато в Иг, от коментари тук, съм останала с впечатлението,че е по-отворена..зад екрана.

# 5 380
  • в сърцето на един мъж...
Firebird26, много малко хора знаят какво точно означава нейната степен. А и не вярвам някой да го интересува какво точно включва и как се обяснява. В случая си е за похвала, защото видяхме от 25 момичета, само тя има истинска работа, а и Любомира, като актриса в чужди продукции. Останалите не е ясно от какво се издържат Simple Smile Ама само Даниела намаза определението платена жена Simple Smile
Животът в ЛА хич не е евтин, та нормално да работи на две места, ако не винаги има поръчки. Тя си каза - това е несигурен бизнес, може да има поръчка за много пари, може да няма нищо. Няма лошо да работи като хостеса, има данни - хубава е, тиха, кротка, внимателна, те такива се търсят.
Не е разговор за сдобряване, а скандала за целувката, т.е. предполагаемата целувка на Роси с Виктор.

# 5 381
Или просто:
Момиче за милиони
Глезена жена съм
Мартинка
Старшинка

# 5 382
  • Street of Dreams
Eдни ваши приятели ми звъннаха да ми кажат, че снощи се е завихрил купон без мен. Имало ядене на торта с ръце и някой пуснал Рахманинилов. Дори и котката ми започна да се държи странно, сигурно и тя е в схемата. От сега нататък никой да не диша,  докато не съм онлайн.
Запазете ми от гащите с надпис Смучи!

# 5 383
Aз съм от хората които харесват Роси, ама къде дойде това с добрата работа? Тя не беше ли американското на салонна управителка като повечето ергенки тоя сезон?

Завършила е в Щатите бакалавър по изкуствата, специалност "графичен дизайн". Работила е след това в някаква компания с дизайн на опаковки на стоки и след това си направила фирма за същото и работи с нейни клиенти от 1 година. Каза, че не е лесно, защото няма сигурност всеки месец, че ще има достатъчно поръчки, но и харесва свободата и се стреми да го развива.

Завършила в Bachelor of Arts, което е титла и няма нищо общо с изкуство. Специалността ѝ е графичен дизайн. Bachelor of Arts може да се завърши и със специалност бизнес, не всички са Bachelor of Science. На мен ми направи ужасно лошо впечатление, че самата тя не знае разликата в двете титли, която най-общо казано опира до хорариума, предвиден за различни дисциплини.

Но поне има истинска работа, за разлика от почти всички други ергенки. Май освен онази, която работеше за луканките, другите препродаваха дрехи по инстаграм с 400% надценка или бяха безработни.

Бакалавър  е образователно квалификационна степен / ОКС /, а не титла.
Различните ОКС са към различни професионални направления.
Съответно докторската степен е образователна научна степен / ОНС/.

Няма титли.

# 5 384
Обзалагам се, че тая ще е най-негледана. Не мога да повярвам някой да си я причини 2 часа. Горкият Неделчо, Туджаров сам си казва, че изключва.

Общи условия

Активация на акаунт