🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 607
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 355
  • София
Не знам за друго, но БГ мама сериозно валидира Даниела.

# 5 356
Aз съм от хората които харесват Роси, ама къде дойде това с добрата работа? Тя не беше ли американското на салонна управителка като повечето ергенки тоя сезон?

Завършила е в Щатите бакалавър по изкуствата, специалност "графичен дизайн". Работила е след това в някаква компания с дизайн на опаковки на стоки и след това си направила фирма за същото и работи с нейни клиенти от 1 година. Каза, че не е лесно, защото няма сигурност всеки месец, че ще има достатъчно поръчки, но и харесва свободата и се стреми да го развива.
Умно момиче. Класи, класи над останалите. 😏

Портфолиото ѝ в линкдин е доста постничко на този фон и каченото не е никак впечатляващо. Пак според профила ѝ там все още работи като тийм лидер в Нордстром. Което предвид компанията само по себе си е значително по-голямо постижение. Та или не си е ъпдейтнала профила, или нещо се разминава.

Отделно част от нещата ѝ не са по истински поръчки - това за сингъла на Дуа Липа или постера на “Здрач”.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 06:54 от wild poppy

# 5 357
Надкаст с Мартин е по-гледан, да, но много хора не знаят, че изобщо има и с Даниела. Вчера една приятелка ми казва “Гледам сега подкаста с Мартин”, аз я питах гледала ли е този с Даниела, а тя: “ама то и с нея ли има?”
Видях, че Йоана и Даниела са се последвали, което е знак, че Йоана е застанала на нейна страна. Хубаво, че не се е вързала на глупостите на Мартин отново, че в интервюто уж я нахрани колко бил разочарован от нея, но после каза “аз винаги ще я обичам” явно в опит да продължава да си я държи на кукичката. Много я обича, ама никога не й го е казвал и отиде да се сгодява за друга, нали…
И Емануела е последвала Рупецова, сигурно има причина всички бивши на Мартин да й оказват подкрепа.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 07:02 от kalina_pehlivanova

# 5 358
  • софия
Емануела вече може да направи цял хор от всички бивши на Мартин, които прибира. Много се смях, като чух в Надкаст, че е искал клауза в договора за да е сигурен, че няма да му я вкарат.😄

# 5 359
И друго се сетих. Когато питали Йоана след излизането й  “Още ли си влюбена в Мартин?”, тя отговорила с “не” (логично). Мартин чак обиден от този неин отговор. Ако си обичал един човек, толкова ли бързо изчезвала любовта. Самовлюбен отвсякъде - всички трябва да го обичат и да му се кланят.

# 5 360
Да,ама си го намери!
Излезе като най-големия балък ,сам си го каза.
Аз много се кефя...на Дани

# 5 361
Няма логика – ако не си влюбен в някого ВЕЧЕ, защо ходиш по него още. Трябва да си много гламав да не си гледаш живота, а да търсиш отмъщения/възмездие за отхвърлянето и за минали неща.
Кокошките с обща мозъчна клетка са се сбрали в един кокошарник. Идеално.
Мартин не е цвете, но и "опонентките" му цепят мрака. То е интелект, то е красота, то е класа.

# 5 362
Само едно не ми е ясно, гледам, че доста от негативните коментари в профила на Мартин се замитат, в на Даниела си седят. Защо така не се радва Мартин на всенародната любов и одборение, той е един гениален сценарист, предложил ни ненадминато зрелище...що така  не му харесва хорското мнение!?

# 5 363
А забелязвате ли, че всички от групата клакьорки на Мартин бяха с някакъв кофти любовен опит в токсични отношения? То си ги влече към такива хора.

# 5 364
Мартин 100 пъти повтори, че е казал на Даниела “хепи ли си?”, после не бих Хепи…:D

# 5 365
Те щот от предаването имаха бол бюджет и можеха да си позволят да я вкарат 😆 като се има в предвид, че взема по 15к на участие (за +/- два часа), плюс транспорт, хотели, т.н… от предаването пробваха да си вдигнат рейтинга с нея още от началото, с шЪ мЪ пазиш ли на Мартина; и коя бивша на Марто ще влиза (в него момент беше най-коментираната жена е Ергена без да участва 😆). Явно очакваха тя да реагира щото е много щура, ама не им се получи.

Емануела вече може да направи цял хор от всички бивши на Мартин, които прибира. Много се смях, като чух в Надкаст, че е искал клауза в договора за да е сигурен, че няма да му я вкарат.😄

# 5 366
Йоана каза, че вече не е влюбена в него, след като се беше върнала в България, беше минало време, той я беше изгонил и т.н. След това нямам спомени да го е преследвала - напротив, намерила си е ново гадже, ама Мартин и него не одобрявал, сякаш тя трябва да си подбира гаджетата според неговото одобрение.

# 5 367
Aз съм от хората които харесват Роси, ама къде дойде това с добрата работа? Тя не беше ли американското на салонна управителка като повечето ергенки тоя сезон?

Завършила е в Щатите бакалавър по изкуствата, специалност "графичен дизайн". Работила е след това в някаква компания с дизайн на опаковки на стоки и след това си направила фирма за същото и работи с нейни клиенти от 1 година. Каза, че не е лесно, защото няма сигурност всеки месец, че ще има достатъчно поръчки, но и харесва свободата и се стреми да го развива.

Завършила в Bachelor of Arts, което е титла и няма нищо общо с изкуство. Специалността ѝ е графичен дизайн. Bachelor of Arts може да се завърши и със специалност бизнес, не всички са Bachelor of Science. На мен ми направи ужасно лошо впечатление, че самата тя не знае разликата в двете титли, която най-общо казано опира до хорариума, предвиден за различни дисциплини.

Но поне има истинска работа, за разлика от почти всички други ергенки. Май освен онази, която работеше за луканките, другите препродаваха дрехи по инстаграм с 400% надценка или бяха безработни.

# 5 368
Изслушах надкаста на Роси. На мен ми хареса как мисли.
Бих слушала и Васил- той в предаването не се показа особено.
Драмата Мартин/Даниела ми е пълен цирк и не я вземам особено на сериозно.
Данка не бих си я причинила да я слушам.
Нещо от Марто, което ми направи впечатление и май не е коментирано. Разказа за коментар на баща си по повод виното, което Дани искаше да им вземат: "Тази пък, вино ще ни подарява. Но какво пък, помислила е за нас".

# 5 369
  • в сърцето на един мъж...

Завършила в Bachelor of Arts, което е титла и няма нищо общо с изкуство. Специалността ѝ е графичен дизайн. Bachelor of Arts може да се завърши и със специалност бизнес, не всички са Bachelor of Science. На мен ми направи ужасно лошо впечатление, че самата тя не знае разликата в двете титли, която най-общо казано опира до хорариума, предвиден за различни дисциплини.

Но поне има истинска работа, за разлика от почти всички други ергенки. Май освен онази, която работеше за луканките, другите препродаваха дрехи по инстаграм с 400% надценка или бяха безработни.

Добре де, това особено важно ли е за това, че има работа? В крайна сметка има истинско образование, учила е, завършила е, има работа, работи, грижи се за себе си. Докато другите ги видяхме - учили, недоучили, завършили, незавършили, с претенции за нещо повече, без да са.
Много хора не са наясно какво точно е наименованието на дисциплината и защо е такова. Живея в чужбина, тук също има разделение кой какъв бакалавър е и какъв мастър е. Различават се по едни точки в наименованието и като питаш завършилите ги, много малко знаят какво точно е завършено и защо има разлика.

Общи условия

Активация на акаунт