🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 592
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 340
На Даниела една от приятелките е брокер и то на доста луксозни имоти, къде е намерила тая друга брокерка, която е толкова недискретна. Сега няма мъж, дето няма да го е страх да се покаже с Даниела!

# 5 341
  • here and now
На Даниела една от приятелките е брокер и то на доста луксозни имоти, къде е намерила тая друга брокерка, която е толкова недискретна. Сега няма мъж, дето няма да го е страх да се покаже с Даниела!
А те досега са се избивали да се показват с нея Mr. Green

# 5 342
Или да си отворят общ онлифенс акаунт, ще превъртят играта с мноУ драма, съсоенс и др екстри 😆😆😆
Мартин в ИВ беше що годе забавен. Тук е отвратителен. Разрушително поведение.
Не виждам противопоставяне. С Даниела са си един за друг. Е, само някой да им праща пари.

# 5 343
  • в сърцето на един мъж...
😄😄😄
 Хора, получих просветление, вече всичко ми е ясно. Данка умното, освен всички невероятни качества притежава и дарбата да звучи в ушите на хората на различни честоти. Ей от там ни идват всичките спорове. Що народ от тийм Данка чу Рахманинов, значи друго обяснение няма. Това е!
 Кло, в следващата тема , ако сложиш в анкетата Рахманинов или Рахманаил ще преброим на какъв % от хората въздейства на другата честота.
 Таз жена е гений, признах я!😃

Чак пък тим Данка Simple Smile Айде нема нужда. Почвам да си мисля вече, че на някоя от бг мама парите е прибрала и изневерява с някой тукашен мъж.
Не знам за кой път пиша - не приемам философията й, не е моята философия за живота, изкарвам си парите сама, а не ми ги дават, но и смятам, че за доста неща е права - ние жените не се ценим. Не харесвам Мартин, имала съм в живота си партньор като него, от такъв бягам с 1000 в час, не със 100. Той е психопат. Та нали може да не се дават определения за съфорумци. И да, чух Рахманинов и се опулих, че жена като нея знае кой е.
И определено тя дава заявка за по-интелигентна от останалите на диванчето, дето живота им се обръща на 360 градуса и са с късометражни връзки... Ако им съберем дефектите, ще напълним една тема с материал за анкети.

# 5 344
  • Вестерос
Само на мен ли ми се струва, че Мартин от Ергена си бута гледаемостта? Видеото му в Надкаст с половин милион, а на Даниела – с 100к по-малко, при положение че в началото нейният клип избухна в пъти повече. Някак си не ми се връзва… дали не е направил нещо, за да не се окаже, че тя го надминава?
Нейно видео вчера имаше 490К гледания. Днес сутринта отварям - 422К - това не знам как става. Честно.
Това не е вярно. Снимката е направена от мен снощи в 21.50
Даниела е с 390 К, Мартин с 237 К

Не знам защо спорите, в момента Мартин е с над 600 000

# 5 345
  • here and now
Geia, тя няма нужния бекграунд за проповедите си. Ако не са подкрепени с личен пример са просто празни приказки в пространството.
Обикновено хората с хубав и успешен живот, просто го живеят, а не дават акъл от СМ и сеирджийски шоута...

# 5 346
Аз искам на Яна от ПО да направим една тениска с надпис "Шопар", че си я заслужи жената с труд.
Носи се!
Скрит текст:
Трябваше и логото на Шопар там някъде...

# 5 347
Утре Росица в Преди обед.

# 5 348
  • SF
Никой с хубава работа , която му доставя удоволствие и носи добри приходи няма дори да си помисли да попълни анкетата на Ергена.
Пък било то и “успялата отвъд Океана” Росица.

И на хората с хубава работа им се иска да срещнат любовта и имат жажда за приключения, каквото е едно пътуване до Шри Ланка и участие в предаване.
Тя не се е записала там, защото не й достигат приходи, а за възможността евентуално да се запознае с някой по нестандартен начин.
Предаването не е само за губещи и неможещи хора, тип Даниела (спешно някой да ме заведе на шопинг!! Нямам достатъчно роклички!!!)
В него могат да се записват и хора с нормални професии, с нормални доходи. Както може Любомира актрисата и Бранимира танцьорката да си го помислят и да го направят, така може и Роси дизайнерката да попълни анкета.
И много се надявам такива като нея да ги попълват тези анкети, а не типажа онли фенс, който има вопиюща нужда от реклама.

# 5 349
  • в сърцето на един мъж...
Geia, тя няма нужния бекграунд за проповедите си. Ако не са подкрепени с личен пример са просто празни приказки в пространството.
Обикновено хората с хубав и успешен живот, просто го живеят, а не дават акъл от СМ и сеирджийски шоута...

Е то това се учи, извинявай. Тя е тръгнала в такава посока.

# 5 350
"Да не остана по-назад и аз пуснах да чуя Рахманинов гейт. Четири пъти пусках и все "РъхмънИл" чувам (звукът "а" изобщо не присъстваше в нейната дума). Чак и на професионалните слушалки пуснах и пак това чувам"

вече става досадно с тази дъвка,на никой ли не му  се е случвало да обърква имена?!?особено по трудни за произнасяне,аз например не мога да кажа правилно една улица във Варна- Жинзифов,все трябва да я чета..е какво това много тъпа ли ме прави..разбирам да я критикувате за нещата,които наистина си заслужават..а то в 20 поста едно и също ..гривнЯ... РъхмъНил,..ако така се обсъждаше всяка грешна дума на Косара още щяхме да си пишем за това..там поне беше смешно

П.С  Моля да не се приема лично от потребителката, която съм цитирала не целя определено мнение..

# 5 351
Подкаста с Мартин е достигнал 650 хиляди.
Обаче коментарите отдолу ... Подредих ги по най харесвани(top) , по най-нови... Абе както искаш ги подреждай....повечето не са в полза на Марто. 
Така че...нека за бъде видян и от милиони.
Всички без Роси и Ивет до тук се изложиха и в подкастите.
Преди обед беше капак.
Мъжете си мислят че ще направят най-якото нещо като злепоставят жена която е нехаресвана. И Генчо помисли така.

# 5 352
Аз бих си взела тениска
“На прабългарка приличам” и “цулуфка” 😂🌸🥤💊

Това видео е много смешно , но тези русите кои са??

https://youtube.com/shorts/aF_L6diZEgw?si=92Ja49ykQhWefZl8[video][/video]

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 04:24 от Labubu8

# 5 353
  • SF
Адриана, Роси и Васил бяха ли в Преди обед?

# 5 354
Аз така и не разбрах Туджаров коя ергенка е забърсал?
Ивет.

Ам това сериозно ли....
Да, нистина ли е вярно?? Чак толкова ли е била загоряла? 😲 Тя така се и държеше...

Общи условия

Активация на акаунт