🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 649
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 325
Ужас, покрай Ергенът и темата, ще ми се изкриви речникът. Валидирана съм, в енергията си съм (ту женска, ту мъжка), изговарям си всичко от ден едно. Ако почна и с "влезна" и "излезна", ши съ гръмна.

# 5 326
Аз още не съм ги гледала и двамата, ама ако им е важно, ще имат по едно гледане и от мен, когато ми остане време.
Колко много си отиваха тези двамата. Тя защо не си заряза спонсора? Нали намери нов? Мартин е по-интересен от нейния чичко. Не знам дали е по-богат, но беше готов да я издържа и да й купува същите дрънкулки, каквито и чичака с тумбака. Какво й пука от кой джоб излизат парите за джапанки с пухчета?!
Не мога да разбера такива жени!
Изгледай му надкаста и ще разбереш защо. Този на нищо не е бил готов, освен на цирк и манипулации, докато е там.
Плюс това той е ерген и няма от кой Да се крие. Ще й се налага да му обръща истинско внимание и да се върти на пета около него, той ще й прави тестчета нон стоп, ще я следи и вика за щяло и нещяло. Абсолютен негодник. Това заради 50к даже не си заслужава човек Да го търпи.

# 5 327
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В подкаста Мартин си призна, че към края на снимките е започнал да осъзнава, че има много разминавания в думите на писателката. Дори при сериозния разговор на вечерята преди финала, е бил и неприятно изненадан от отговора й за децата му, но финалът бил на следващия ден и едва ли не нямал много избор, а да изиграе играта докрай. То страшно много му личеше, че след обясненията за запорите, ентусиазмът му рязко спадна и я гледаше с едно отегчение и непоносимост.

Което не пречи той да се е влюбил в нея и да е бил заслепен от нейните ораторски умения.
Влюби се даже като ученик в 7-ми клас - глупаво и наивно. Той си призна де,че наистина е бил влюбен в нея и гледал с розови очила.Дори външния й вид много му харесвал (нищо,че масово са я обсъждали заради пластичните операции в интернет).
Нормално е от време на време да изскачат red flags,примерно коментара й за децата му. Забелязва ги,но е толкова влюбен и загубен,че предпочита да го подмине.

Изигра го Данчето,откъдето и да го погледнем. Точно като в бизнеса със сектите и омайните празни приказки.

# 5 328
Aз съм от хората които харесват Роси, ама къде дойде това с добрата работа? Тя не беше ли американското на салонна управителка като повечето ергенки тоя сезон?

Завършила е в Щатите бакалавър по изкуствата, специалност "графичен дизайн". Работила е след това в някаква компания с дизайн на опаковки на стоки и след това си направила фирма за същото и работи с нейни клиенти от 1 година. Каза, че не е лесно, защото няма сигурност всеки месец, че ще има достатъчно поръчки, но и харесва свободата и се стреми да го развива.

# 5 329
Aз съм от хората които харесват Роси, ама къде дойде това с добрата работа? Тя не беше ли американското на салонна управителка като повечето ергенки тоя сезон?

Завършила е в Щатите бакалавър по изкуствата, специалност "графичен дизайн". Работила е след това в някаква компания с дизайн на опаковки на стоки и след това си направила фирма за същото и работи с нейни клиенти от 1 година. Каза, че не е лесно, защото няма сигурност всеки месец, че ще има достатъчно поръчки, но и харесва свободата и се стреми да го развива.
Умно момиче. Класи, класи над останалите. 😏

# 5 330

Не знам откъде ми е останало в ума, че работи хостеса в някакъв ресторант/заведение там. Не съм ѝ гледала подкаста все още. Утре с разхоката ще я слушам и нея.

# 5 331
Продават ли се вече тениски с надпис “Не съм любовникът на Даниела”?
Не продават тениски "Убий се в собствените си теории"- от любовника😂
Аз предлагам още четири:
"Аз знам какво мога да дам на един мъж". - "Смучи"
"За една година мога да направя от мъжа до мен милионер"
"Мърчин"

Toва от девойката Косара беше май.
Аз мисля,че за една година със сигурност може да направи кой да е мъж милионер....Ако сега е милиардер.                          Ама друго питам.Това моме ходило ли е на тунинг в AMG или само така изглежда?
Надявам се ,че аз съм в грешка?Кво мислите?

# 5 332
Връщам на Рахманинов. Даниела казва РахманИнов - популярно по английскому. Мекият й и бърз говор и "изяждането" на края на думите води до това объркване. Четете и по устните, не слушайте само звука.

П.С. Всъщност ме втрещява това издребняване и търсене под вода теле, да не кажа по-силна дума, но се заявявам в името на анкетата.Grin

И да допълня - какво, като Мартин бил великият шоумен и бил изнесъл сезона?! Каква възхвала и възхита се лее! Head Band Не мога да се възхищавам на един човек само на тази база. Трябва да има все пак и някакви морални и човешки качества и съвест.

# 5 333
  • here and now
Връщам на Рахманинов. Даниела казва РахманИнов - популярно по английскому. Мекият й и бърз говор и "изяждането" на края на думите води до това объркване. Четете и по устните, не слушайте само звука.

П.С. Всъщност ме втрещява това издребняване и търсене под вода теле, да не кажа по-силна дума, но се заявявам в името на анкетата.Grin

И да допълня - какво, като Мартин бил великият шоумен и бил изнесъл сезона?! Каква възхвала и възхита се лее! Head Band Не мога да се възхищавам на един човек само на тази база. Трябва да има все пак и някакви морални и човешки качества и съвест.
А такива при Даца, дал Господ и не се стискал....

# 5 334
Не

дизайните на които е работила

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 00:26 от Glutenfree

# 5 335

А такива при Даца, дал Господ и не се стискал....

Страшен аргумент. "Тя па е много убава". Grinning Да съм казала, че й се възхищавам? А и никой тук не виждам да й се възхищава.

# 5 336

Адриана е минала през Мила за микроблейдинг и други моми се нарисуваха вече там.
Ади, защо такава форма, бря? На Angry birds не им ли мина модата?

# 5 337
Мартин в ИВ беше що годе забавен. Тук е отвратителен. Разрушително поведение.
Не виждам противопоставяне. С Даниела са си един за друг. Е, само някой да им праща пари.

# 5 338
Аз не знам от къде дойде , че Мартин бил зарязал Даниела ( чак Diavolo, го определи, като поредната му геройска постъпка) . Даниела каза, че е видяла че няма да потръгнат нещата помежду им и тя е поставила точката и Мартин не го отрича. Дори самата му реакция показва , че е било точно така -той най -желания да е предаден от лъжкинята . Само, че в типичния си стил на конфликтност и търсене на панаири се поувлече и не си е дал светка , че споменаването и  акцента върху брандове не  е в негова полза. Сигурна съм , че мама и тати , които знаят що е то конформизъм  и бизнес партньорите са го кротнали и сега изявите ще са му основно сводки от веселбите  с джанъмките в дискотеката.

# 5 339
Никой с хубава работа , която му доставя удоволствие и носи добри приходи няма дори да си помисли да попълни анкетата на Ергена.
Пък било то и “успялата отвъд Океана” Росица.

Общи условия

Активация на акаунт