🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 362
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 430
И аз имам бордни карти из джобовете на дънките, с които съм пътувала. Ако ги пазя, какво показват - с кого съм била? - със семейството или със сладкия си колега?
Бордната карта показва, че той е бил някъде из чужбинско, а не с Даниела да купуват мАзонте.

# 5 431
Туй Хепи не е от най-умните. Да си беше взел ПР, които да му кажат, че така не се пере имидж. Трай си там и чакай да отмине бурята.
 Даца с манията и да е известна що народ забърка, като свински черва са оплетени. Двама изгърмяха, да видим кой ще е следващата и косвена "жертва". Такъв автогол си вкара. Определено ще трябва да си търси следващия бизнес партньор извън пределите на страната, че тук ще и е сложно.

Проблеми може да има Мартин, както и онази куха хралупа АМ, защото именно те намекват, че любовникът е Хепито. Мартин да не се прави на умряла гугутка като ужким отрича да е той, а в същото време момчето му за всичко АМ намеква, че щом Даниела споменавала някой с малкото му име значи има нещо. Той господин Хепи не е толкова тъп да не се досети, че за него намекват.😁

# 5 432
  • SF
Значи не са любовници. И разследването на 24 часа е само загуба на ресурс.

# 5 433
Аз пък не виждам нищо странно да се познава със собственика на Хепи. Тя се движи в средите на Бачорски, ходила е с някакъв IT предприемач, колко му е.

# 5 434
Росица в студиото: Яна Донева я пита нещо за другите сезони, в които се е записвала, тя смотолеви нещо "да, за един съм се записала", в смисъл... абе, добре я чу какво я пита и ставаше въпрос за това, че се е записвала и за други сезони, но тя го извъртя, че се е записала в тоя сезон за един ерген. Шикалкави Росица за някои неща, които успява да се направи, че не чува или че не разбира като ги споменат.

# 5 435
  • here and now
Geia, тя няма нужния бекграунд за проповедите си. Ако не са подкрепени с личен пример са просто празни приказки в пространството.
Обикновено хората с хубав и успешен живот, просто го живеят, а не дават акъл от СМ и сеирджийски шоута...

Е то това се учи, извинявай. Тя е тръгнала в такава посока.
Ахаа... Само, че е сложила каруцата пред коня..

Хепимен на кой доказва, че не е бил с Даца на тези дати? Нали семейството му е било с него и знаят, че това не е вярно....

# 5 436
Аз пък не виждам нищо странно да се познава със собственика на Хепи. Тя се движи в средите на Бачорски, ходила е с някакъв IT предприемач, колко му е.
Аз пък мислих, че е била сервитьорка там Laughing

# 5 437
  • Някъде там...
Росица е в ПО. Васил също е бил поканен, но се извинил със семейно пътуване. Общо взето се повтарят нещата с казаното в Надкаст.

ДиаМиа, тя го обясни в Надкаст вчера. Записала се е за стандартния сезон на Ергена, който трябваше да се снима есента.

# 5 438
DiaMia, когато с Мартин сме били деца, родителските ни тела са били колеги с години, и задочно се познаваме, баща му е свестен и възпитан човек, с Мартин не се познаваме обаче, и не сме били приятели, или движили в едни среди, въпреки това, защото животът в един момент и пътищата на всеки се променят, а аз никога не съм обичал чалгаджийници и пиянски изпълнения.

Искам да кажа, че мен ме е срам от него и в какво се е превърнал - зависим от алкохола, его и самочувствие, базирани единствено на рамото и парите, той реално сам нищо не е постигнал, защото има хора, които дори с много малък, или никакъв гръб, сами се оправят в живота, с достойнство и хората ги уважават.

Изцяло е пропит и заблуден, с промит мозък от славата и известността.

Итересно, ако нямаше Джанъм, заведенията, парите (не милиони, но достатъчно) дали щеше да стане лекето, каквото е, или би бил осъзнат и сериозен мъж?

Да, и на мен ми е хлапашко и инфантилно това "Еlvisarata". Joy

А този "Хепито", ако това е истина за Даца, платил й е за мълчание, дискретност уж, и си я държи на къс повод, като не е единствен със сигурност, такава жена единствено няколко си я подхвърлят, менкат, оборотно и без ангажименти, никой няма за такъв елемент да си разваля семейството, а за сериозна връзка пък ептем не става.

Да...Мартин е герой само за това,че е известен,което вече е обикновено.Парите му вероятно около 100% са от родителите му и шоугеройства(от там не са малко)а не от бизнес или покер,както той твърди.Ако има сериозен бизнес нямаше да е "смешник"(браво Анета).И малко разбирам от игри на карти и покер и мога да Ви кажа,че такъв като него няма как да печели от покер.НЯМА КАК,....НЯМА(ФСБ).Печелившите играчи са по-умни ,правят стратегии,но не ги обясняват в шоупрограми,не мърдат много на масата,не правят мимики (той е нонстоп вътре още като поведение).Просто си лъже юнака,но победителите(дори и в едно долнопробно шоу) не ги съдят.
А че за шоумен става му вярвам.

# 5 439
  • софия
Мартин си е оплел кошницата, да не говорим, че тази история с гусдин Хепи се разсмърдя още в началото на формата, те бяха още в Шри Ланка. И при всичките си излагации "на телевизора" Марти парти име не е споменавал, даже в Надкаст натърти, че не говорил за човека за когото всички тръбят. Даца беше тази, която изпляска име.
24 часа никакво разследване не са правили. По скоро той е решил сам да чисти имидж и е задал задачка на медиите, знаете как става в милата ни държавица. Мноооого грешен ход, много. Трай си там и чакай да спрат вентилатора, така валидираш цялата шитня.

# 5 440
Ако нямаше пари, щеше да виси в казината и на изипей да зареди някой лев за онлайн хазарт, да пие пред блока и да задава съседките. Като удари, ще ходи да разпуска в дискотеката и да сваля барманките. Такъв типаж е, обикновен  айде няма да пиша какъв.
Солидния гръб на родителите замазва доста и му дава поле за изява.

# 5 441
  • Street of Dreams
Пуснах ПО. Жалки смешници. След цирка, който направиха, сега предлагали "да не се занимават с Хепимен, с Даниела и с бизнесмена, с който тя всъщност има връзка", за да не си играят с човешки съдби. Демек ние не сме такива, обаче веднага правим ново внушение.

# 5 442
  • Обран бостан ;)
Не я мислете Даниела. Ще се хване с някой фаянсаджия или гипсокартонаджия, а те изкарват дооста добри пари. Wink

# 5 443
Мартин си е оплел кошницата, да не говорим, че тази история с гусдин Хепи се разсмърдя още в началото на формата, те бяха още в Шри Ланка. И при всичките си излагации "на телевизора" Марти парти име не е споменавал, даже в Надкаст натърти, че не говорил за човека за когото всички тръбят. Даца беше тази, която изпляска име.
24 часа никакво разследване не са правили. По скоро той е решил сам да чисти имидж и е задал задачка на медиите, знаете как става в милата ни държавица. Мноооого грешен ход, много. Трай си там и чакай да спрат вентилатора, така валидираш цялата шитня.
Колко да си я е оплел като първо плю, после маза? Ясно е че кучетата си лаят, а керванът си върви и на Хепито, или който и да е конкретно споменат от народа, дето сеир гледа и си дърдори врели некипели, не му пука, обаче когато Мартин се намеси и вече почна да го споменава, макар и косвено, почна да вади "доказателства". Да, голяма грешка е, че се появи, за да предоставя тия доказателства. Същата работа и с ДД, ама той па си иска парите, та няма как да се скатае и да се прави, че не става въпрос за него.

# 5 444
Ако нямаше пари, щеше да виси в казината и на изипей да зареди някой лев за онлайн хазарт, да пие пред блока и да задава съседките. Като удари, ще ходи да разпуска в дискотеката и да сваля барманките. Такъв типаж е, обикновен  айде няма да пиша какъв.
Солидния гръб на родителите замазва доста и му дава поле за изява.

Парите на Мартин идват от родителите му. Ако това, което взема от Джанъм му стигаше за луксозен начин на живот, нямаше да се налага Емануела да го издържа толкова време. Той самия каза, че тогава е бил в тежко финансово положение.

Общи условия

Активация на акаунт