🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 346
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 415
Доказва единствено, че на тези дати тези двама души не са били заедно. Но Мартин направи внушение, че и на двете дати Даниела е с любовник. Истанбул с любовник и покупка на мезонет отново с любовника. Така че за тези две ситуации очевидно това не е човека, нищо че в задачата се пита дали Даниела била Хепи. Мисля, че се стреля на посоки, ако знае нещо има начин да го каже завоалирано

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 10:40 от Victory2019

# 5 416
Така като го гледате този човечец, Elvisarata (направо чупи мивки тоя прякор за 40 годишен "бизнесмен"), дали може да пази тайна? И дали, ако знае нещо със сигурност, няма да го обясни пространно и с най-големи подробности?

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 10:43 от DiaMia

# 5 417
И какво ако Даниела има 4, 5 или 6 любовника едновременно? Ако всички са ок да си я валидират, и да не са сами. Да си го мислят те и жените им. Никой не може да я осъди за това, освен морално, но какво от това? Тя със самото си влизане и заявка, с философията си и книгата си показа на цяла България, че е държанка. Не знам кой точно е излъган и за какво и се сърди. Дали Ники Николов, че мъж на тези години е решил, че Даниела е идеален образ за семейно риалити за любовта, което и децата да гледат. Или че Мартин точно е повярвал в голямата и любов и се е влюбил лудо? По-скоро ние на себе си, ако се хванем на всички тези кукички.
Изобщо не ми пука кой/кои са любовниците на Даниела. Отдавна е ясно, че това предаване е един цирк и театър, ама твърде пошъл взе да става. Тъй че му признавам на Мартин, че наистина надмина с много другите ергени.

# 5 418
Той в Надкаста каза, че не етози спрягания, и другия не бил. Сигурно под другия е имал в предвид този със запора.

# 5 419
  • Обран бостан ;)
Нека не забравяме, че АМ нападна Даниела, че имала не един, а цели четири любовника.
Скрит текст:
Остават за нищене още трима.. ако условно се приеме, че за един се знае кой е.

Това в ПО не знам дали е съгласувано PR-и, не съм гледала точно какво е казано, но така може само да останат още въпроси в главата на зрителите. Тази тема така или иначе до седмица - две ще отшуми и ще дойде нещо друго.

Ами как няма да я нападне. За Диди 4 за АМ - 0. То бива ли таквизи раб'ти , а ? Trollface

# 5 420
Нека не забравяме, че АМ нападна Даниела, че имала не един, а цели четири любовника.
Скрит текст:
Остават за нищене още трима.. ако условно се приеме, че за един се знае кой е.

Това в ПО не знам дали е съгласувано PR-и, не съм гледала точно какво е казано, но така може само да останат още въпроси в главата на зрителите. Тази тема така или иначе до седмица - две ще отшуми и ще дойде нещо друго.

Ами как няма да я нападне. За Диди 4 за АМ - 0. То бива ли таквизи раб'ти , а ? Trollface

АМ ще остави отпечатък само на дивана на Косара. И ще лапа мухите, докато си пуска пеперудите.

# 5 421
  • SF
Мартин много обича да се разделя гръмогласно с любовниците си.
Плюха се по социалните мрежи с Емануела. Даже и леко телевизионна им стана раздялата. Сега с Даниела по същата схема - обикалят се ютубърите да им пълни каналите с канални истории.
Сега 24 часа ще разследва дали Хепи си има любовници. Има си, разбира се! Плаща им да ходят на Малдивите. Ако любовницата успее да дублира с любовник - супер, ако не успее, бонусът са й Малдиви с приятелка. Пък там си прави каквото си иска, с когото си иска. Само доказателства из социалните мрежи да не лъснат.
24 часа правели разследване....
И аз имам бордни карти из джобовете на дънките, с които съм пътувала. Ако ги пазя, какво показват - с кого съм била? - със семейството или със сладкия си колега?

# 5 422
  • софия
Туй Хепи не е от най-умните. Да си беше взел ПР, които да му кажат, че така не се пере имидж. Трай си там и чакай да отмине бурята.
 Даца с манията и да е известна що народ забърка, като свински черва са оплетени. Двама изгърмяха, да видим кой ще е следващата и косвена "жертва". Такъв автогол си вкара. Определено ще трябва да си търси следващия бизнес партньор извън пределите на страната, че тук ще и е сложно.

# 5 423
След главоблъсканицата Кой уби Лора Палмър? , която занимаваше милиони по цял свят, сега се правят теории, ровят се имена и дати чак от пресата, да се намери пустият му отговор на въпроса Кой е любовникът на Даниела?
За момиче от Чепеларе  със скромен произход, ако не е постижение, здраве му кажи!
Но покрай сухото гори и мокрото, та неочаквано някой неподозиран може  да превърти играта и да направи случката с криминален край.
Животът е много по-изкусен сценарист от Елвиса.
А и мащабно при Лора Палмър беше по-сложно, ние сме малка територия.

# 5 424
А АМ как знае за четиримата любовника? Сигурно хора в Тредс или Тикток й пишат, че те са любовниците, тя не излиза от там и няма как да знае по друг начин.

# 5 425
  • Out of the Mix
DiaMia, когато с Мартин сме били деца, родителските ни тела са били колеги с години, и задочно се познаваме, баща му е свестен и възпитан човек, с Мартин не се познаваме обаче, и не сме били приятели, или движили в едни среди, въпреки това, защото животът в един момент и пътищата на всеки се променят, а аз никога не съм обичал чалгаджийници и пиянски изпълнения.

Искам да кажа, че мен ме е срам от него и в какво се е превърнал - зависим от алкохола, его и самочувствие, базирани единствено на рамото и парите, той реално сам нищо не е постигнал, защото има хора, които дори с много малък, или никакъв гръб, сами се оправят в живота, с достойнство и хората ги уважават.

Изцяло е пропит и заблуден, с промит мозък от славата и известността.

Итересно, ако нямаше Джанъм, заведенията, парите (не милиони, но достатъчно) дали щеше да стане лекето, каквото е, или би бил осъзнат и сериозен мъж?

Да, и на мен ми е хлапашко и инфантилно това "Еlvisarata". Joy

А този "Хепито", ако това е истина за Даца, платил й е за мълчание, дискретност уж, и си я държи на къс повод, като не е единствен със сигурност, такава жена единствено няколко си я подхвърлят, менкат, оборотно и без ангажименти, никой няма за такъв елемент да си разваля семейството, а за сериозна връзка пък ептем не става.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 10:55 от Revoker

# 5 426
Даниела, влизайки вътре си е направила сметката, тя си е била наясно, че ще има всякакви хипотези след нещата, които бръщолеви вътре. Тя даже според мен иска да се говори за нея. Ако целият й живот е благодарение на парите на този човек, обаче смятам, че той не би се навил на такова харакири и не би я пуснал. Аз мисля, че той не е настоящ любовник

# 5 427
  • SF
Глупости!!! Както се видя и по телевизията, мъжете й се навиват лесно и въпреки слуховете, не се отказват, поне докато не я...
С пари-без пари - все тая. 2 роклички от базарите в Шри Ланка, джапанки от сергията, а пък ако има и шарено коланче към аутфита!!!! Кой не може да си позволи да купи такива боклуци!

# 5 428
  • Street of Dreams
Горкият Хепимен, тръгнал да доказва, че няма сестра. Очевидно се познават с Даниела, някой пуснал този слух и цяла България го взе за факт. Да, бордовите карти не доказват, че не са любовници, но няма данни и да са.

# 5 429
Revoker, не знам, не знам... Елвисарата цитира пак баща си по някакъв повод когато коментираше как решил да влиза В Ергенът. Аз, честно, не знам дали има нормални родители, които ще се гордеят с отрочето си при това, което гледаме, ама знам ли.
Чак пък теб да те е срам в какво се е превърнал Марто... Айде, моля ти се! Да не сте млечни братя Satisfied Иначе разбрахме, че и ти мая си имаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе за Даца... май си резна клона, на който седи. Трябва да си пълен тъпанар и жена да не си пипнал последните 5 години, за да се вкараш доброволно в приключение с нея. Накрая и Бачоски ще скръцне на Атанаска, та тия приятели, дето и пазели гърба, няма да го пазят още дълго. Много дебела и мърлява стана тая работа.

Общи условия

Активация на акаунт