🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 847
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 400
За Виксата тениска с надпис "Влез ми в кръга".
 Жабче, благодарности за преразказа!
 Отивам да гледам Ади.
Мхм точно там му влезе.
Адриана никога не бих гледала.

# 5 401
  • София
За Виксата тениска с надпис "Влез ми в кръга".

За него може също "Потнах се" и "Още търся отговори"
Тези със сигурност ще му подхождат повече. Опитва се да се прави на интересен, но за мен не е тип човек, с когото бих общувала. Има още какво да учи и да се развива.

Ще си пусна Ади за фон, приятна ми е.

# 5 402
Сега в ПО казаха, че 24 часа са провели разследване за обвиненията на Мартин към Даниела. Собственикът на Хепи е бил със семейството си на споменатите дати от Мартин. Ей сега Даниела да го осъди, въпреки че надали са имали в предвид точно Хепи-мен.

# 5 403
Ох, даже в ПО го реабилитират Happy като вметка преди анонс към репортаж как ще видим един успял българин, щото те там представяли успели хора.
От 24 часа успели да намерят бордната му карта! Аз не си представям как се намира такова нещо, ако не ти го предостави притежателя му. А защо го предоставя той? Щото гузен негонен бяга, казват... Хубаво, да речем, че го набедиха, но той защо влиза в обяснителен режим? За да се разграничи от Даниела? Ми тя пък го нарече по име, значи не е като да ѝ е непознат, да не кажем, че трябва да познаваш някого лично, за да обядваш с него и да го наричаш по име. Не знам, не знам...
А, с /Hope/ пишем едно и също.

# 5 404
  • София
АУУ, в ПО умиха образа на Хепимен. Оля ( нали му е градска) извади "разследване", според което на 8 март Орлин е бил със семейството си във Варна, а на 8 май е бил на някакво изложение ( приложена снимка на бордна карта). Той и Мартин каза, че не е този човека, само Даца не само не каза, че не е той, ами и свойски го назова по малко име, да поддържа съспенса:)

# 5 405
Не може да го съди, защото той много добре знае, че не трябва да се споменават имена публично и не го направи. Нали и в подкаста каза, че не е той.

# 5 406
  • Обран бостан ;)
Моето предложение за тениска на Мартина Wink

Скрит текст:

# 5 407
Сега в ПО казаха, че 24 часа са провели разследване за обвиненията на Мартин към Даниела. Собственикът на Хепи е бил със семейството си на споменатите дати от Мартин. Ей сега Даниела да го осъди, въпреки че надали са имали в предвид точно Хепи-мен.

Това нищо не доказва. Доказва, че един женен мъж е бил някъде със семейството си, докато Даниела в същото време е била на Малдивите с приятелки. Не доказва, че не са любовници или, че не й е платил почивката.

# 5 408
  • # супернатурална #
Емануела вече може да направи цял хор от всички бивши на Мартин, които прибира. Много се смях, като чух в Надкаст, че е искал клауза в договора за да е сигурен, че няма да му я вкарат.😄

В следващите си изяви ше добавя втора клауза - Даниела. Или ще влиза с придворните парцалеси, но видяхме, че и те не му помогнаха особено.

# 5 409
  • Out of the Mix

Joy

Това сериозно ли е?

И двамата не са у ред.

Даца е ясна, колкото повече се шуми около нея, дори негативно, й е все едно, няма лоша реклама, валидно и за нея, дивиденти се извличат.

Партито, обаче се излага много.
Бе, закривай там, и кой откъде е, продължавай си живота, смешко.

Чудя се къде са родителите му, въпреки че на годините му никой не може да му държи сметка какво да прави, и какво не, но аз ако бях, изключително сериозен разговор щях да проведа, съмнявам се да преритват от щастие заради ноторната известност вече на сина им.

Падна ми още повече в очите, леке и недорасляк отвсякъде се оказа.

П.С. Не съм гледал никакви падкастове, нито имам време, нито желание.
Постът ми е следствие само от това, че вестникът "24 часа" се вкарва в играта, и почва ровенето в човешките животи. Ама, тва е, масата гледа и иска сеир.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 10:26 от Revoker

# 5 410
Въпросните “доказателства” на Орлин нищо не са, те не доказват, че с Даниела нямат връзка, а само на Мартин превъзбудените набеждавания за една-две ситуации.

Абсолютно гузен-негонен бяга е ситуацията.

За пореден път Даца се държи като политик, който смята че “аудитория” - това е странна маса малоумни, без критично мислене, които като децата можеш да заблуждаваш с глупави, но неоспорими сами по себе си обяснения
Да, бил в чужбина Хепито и да, има връзка с Даца от няколко години - са две спокойно съ-битийни, неотричащи се едно друго твърдения.

Мизерничко и немного умно от Хепи страна.

# 5 411
  • София
Нека не забравяме, че АМ нападна Даниела, че имала не един, а цели четири любовника. Остават за нищене още трима.. ако условно се приеме, че за един се знае кой е.

Това в ПО не знам дали е съгласувано PR-и, не съм гледала точно какво е казано, но така може само да останат още въпроси в главата на зрителите. Тази тема така или иначе до седмица - две ще отшуми и ще дойде нещо друго.

# 5 412
Шъмъубидиш, пак се почна със съденето. За какво, ще го осъди Даниела, че е казал че на 8 март е била в Истанбул, а на 8 май не знам къде си. И че са и подарили 1000 рози. Дрън дрън.
Всъщност Мартин просто изнесе някой случки, нито е използвал обиди, нито нецензурни думи, нито е назовавал имена. Това, че ние сме се събрали за сеира и се гледа, коментира и интерпретира е съвсем друг въпрос.

# 5 413
Хепимен отишъл на почивка със семейството си и в същото време пратил Данка на Малдивите, за да не му се сърди 🤣

# 5 414
Чудя се къде са родителите му, въпреки че на годините му никой не може да му държи сметка какво да прави, и какво не, но аз ако бях, изключително сериозен разговор щях да проведа, съмнявам се да преритват от щастие заради ноторната известност вече на сина им.
Ами той каза, че баща му гледал всеки епизод и му се обаждал да го пита "абе ти що така направи, трябваше едикаквоси"... Сега... той е такъв, защото е син на родителите си, нали разбираш.

Общи условия

Активация на акаунт