🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 726
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 385
Само на мен ли ми се струва, че Мартин от Ергена си бута гледаемостта? Видеото му в Надкаст с половин милион, а на Даниела – с 100к по-малко, при положение че в началото нейният клип избухна в пъти повече. Някак си не ми се връзва… дали не е направил нещо, за да не се окаже, че тя го надминава?

Не знам дали бута, но със сигурност неговия надкаст е в пъти по-интересен от този на Даниела. Гледам, че вече я води с близо 200 к гледания, като дори е подобрил собствения си рекорд на предишен негов надкаст. Интересно ми е дали ще мине и Елена от предния сезон.

Мартин по простотии надмина всички, редно е и по гледания да ги надмине.🤣 Дано най-после му се задоволи егото на господин "Не ми казаха лека нощ".😜😄😂

# 5 386
Не обичам да определям хората на красиви и грозни, но АМ си е грозновата, независимо какво се опитва да си преправи.
Нито с по-дълга коса, нито с гърди, нито с уголемени устни може да се направи женствена и нежна.
Просто си е мъжкарана и в излъчване, и в държание, и в мислене

Аз пък се чудя нея как може някой мъж да я харесва, понеже за Даниела се чудите, за мен АМ е отблъскваща.
Че и тя има претенции за богат мъж до себе си, е няма такава смешка.

# 5 387
На мен АМ ми е готина и секси. Ако намали бюста и го направи с по-приемливи размери, ще е супер мацка. И с къса коса ми харесваше повече, отколкото с това чудо, което си е накичила на главата.

# 5 388
  • ВАРНА
В действителност крилатата фраза ползвана от Мартин "Ш`ма убидиш" е на Рачков.Не мога да се сетя,кога точно,но той я употреби.

# 5 389
На мен там всичките ми бяха грозни, но то е заради поведението главно
Любимка ми беше Ади, честно казано. Знам, че много хора не я понасят.
Останалите освен грозни, са и булита. Агресивни, невъзпитани

# 5 390
Някой, който има нервите да изслуша това ктечеталото, моля да преразкаже. Аз съм пас.

# 5 391
  • SF
На тази снимка Клаудия изглежда най-нормална.
Много се чудех какво правеше през цялото време Силвия. Екскурзия? Сплетни? Интриги? Безумен преправен смях?
Как я избраха тя да бъде помощничката на Мартин? Неговото ухо в женската квартира. Това е някаква безплодна хрумка на Ники Николов, уж да стане по-интересно, ако Мартин си има троянски кон. Тая мацка не успя да изиграе ролята, заради която изкара една морска ваканция на екзотична дестинация. Но пък беше в центъра на интригите.
Та Ухото на Мартин му обясняваше, че Даниела е боклук, но Мартин не се вслуша в Ухото си. Абсолютно пренебрегна цялата информация, която му снасяха и така планът на Ники Николов Силвия да се сдобие със смисъл, пропадна.
Това Силве само се хилеше и чакаше да види кога ще я шитнат.
Защото Лав стори за нея се знаеше, че няма как. Още от заминаването си от София се е знаело.

# 5 392
Мен не ме дразни Ади, бих гледала подкаста. Според мен говореше повече, за да спаси положението с безмълвния Васко и да не толкова неудобно. Дори Мартин в Надкаст каза, че срещата му с нея в София е била много приятна и провели много яки разговори.

# 5 393
  • Някъде там...
За малко пуснах Росица,това,което ми направи впечатление е,че има разминаване в нейната версия и тази на Любомира относно някакъв разговор за сдобряване,който Люба е инициирала.Роси твърди,че Люба е дошла директно с камерите/ама пак не помнела добре,не била сигурна/,докато Люба твърди,че първо са били насаме и после като е видяла,че идват камерите е оставила Росица.
Дали става въпрос за един и същ случай не мога да съм категорична,Роси ми е скучна за слушане и не догледах.
Много е несигурна Росица,мънка нещо,докато в Иг, от коментари тук, съм останала с впечатлението,че е по-отворена..зад екрана.
Това са различни случки. Роси говори за целувката с Виктор, когато Любомира дойде да я разпитва за подробности. А Любомира за края на сезона, когато реши да се помиряват.
В началото на Надкаст я занимават с някакви глупави истории за дрязги, бележки и т.н. Там малко доскучава. После обаче е интересно. Нормално е да не помни всички подробности кой какво казал, как я провокирал и т.н. Защо да се затормозява с негативизми? И за какво ще й служи да помни кой каква я е нарекъл, кой пред кого какво казал? Мартин като ги помни тези подробности и какво?

# 5 394
  • софия
За Виксата тениска с надпис "Влез ми в кръга".
 Жабче, благодарности за преразказа!
 Отивам да гледам Ади.

# 5 395
  • Обран бостан ;)
На мен там всичките ми бяха грозни, но то е заради поведението главно
Любимка ми беше Ади, честно казано. Знам, че много хора не я понасят.
Останалите освен грозни, са и булита. Агресивни, невъзпитани

Красотата е в очите на гледащия. Wink

# 5 396
Благодаря, Жабче, за преразказа, аз започнах да гледам Роси, но заспах-не е нейна вината, бях страшно уморена. Затова беше хубаво да прочета тук за нейния надкаст. За Ади също ще се радвам някой да разкаже. 🌸🥤💊

# 5 397
За Виксата тениска с надпис "Влез ми в кръга".

За него може също "Потнах се" и "Още търся отговори"

# 5 398
# 5 399
Клаудия за крехката си възраст има доста лелинско излъчване. Нищо, че е натюр.

Общи условия

Активация на акаунт