🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 723
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 490
Спомена Орлин, ама кой е тоя Орлин. И мислите, че за едно малко име, което е споменала може да я подведат под наказателна отговорност?!
Никой няма да я води под наказателна отговорност, тя достатъчно е наказана...
Но е близко до ума, че тя има точно този Орлин предвид...

Е да, но съфорумките казаха, че ако някой може да бъде съден, това е тя.

# 5 491
  • софия
Сега гледайте, как всеки извeстен Орлин ще започне да публикува бордни карти или каквото там алиби има за тези дати Mr. Green
Човекът и опера пее, направо си изгоря.🤣🤣🤣
 Ето и me for president ми извалидирства предположението. Край, отече чиляка.

# 5 492
Никого не може да осъди Даниела, та тя и доходите  и придобивките си не може да оправдае откъде са.

# 5 493
Тия от ПО по-добре да се бяха скатали без обяснения, защото фактчекингът се прави преди, а не след, по правило на журналистическата етика. Сега мажат. Макар да не е казано нито едно име пряко, има двама уважавани джентълмена, които косвено падат в светлината на прожекторите. И никак, ама никак не им е приятно да бъдат свързани с подобна жена като Даниела, в това съм сигурна. Забавното е, че в нея даже няма нищо скандално, а само банално, бих казала - пари, удоволствия, охолства, женски енергии и пр. Но ако съм един мъж, бих се замислила дали се вкарам в отношения точно с нея.

# 5 494
Този Хепимен Орлин явно е бил заставен от жена си да направи публично това. Това означава, че този човек чул как Данка Калпазанка му споменава името съвсем е откачил. Няма да се учудя, ако имаме и крими елемент в целият цирк.

# 5 495
Докато преброите любовниците на Даниела, един щрих към образа на "подведения, искрено влюбен, мъж на място" Мартин от собствената му уста в надкаста. Почнал връзка с 18-годишната Йоана преди да влезе в Игри на волята. Едно на ръка, че е била малка, второ, че той не е бил точно необвързан, защото в същия период Емануела го навила за Игрите и даже му събирала багажа преди да влезе. Още преди Игрите достатъчно дълго е бил с Йоана, че майка ѝ да разбере и да се намеси, за да прекратят връзката, но, забележете, след като го гледала в Игрите (реалитата, реалитата, там са му основните постижения в живота!), майката толкова го харесала, че била вече ОК. Изкарал той с нея една година и тогава му светнало, че разликата във възрастта ще е проблем и то с грижа за нея и нейното бъдеще, да не си помислим, че всъщност цяла година се е позабавлявал с нея, че и след като уж скъсал я държал на къс повод като приятелче с бенефитс до последния момент на влизането в Ергена. Излагането на момичето, което описва като "най-истинската и чиста любов в живота си", не свършва дотук обаче. Тя била извършила предателство спрямо него, защото си накупила рокли, направила си фотосесии по бельо, подготвила се с две думи да трупа последователи и да влиза в реалити и да става популярна, явно неща, които само на него са му позволени. И е толкова дребнав, че ѝ броил роклите, с които се появила в Ергена - за два дена с 6 рокли и достатъчно отмъстителен, за да я кове публично (иначе казва "аз винаги щях да я пазя и лоша дума за нея няма да кажа"), какви жалки гивауеи правила в инстаграм, снимала се в чалга клип и влязла в друго реалити (не думай! що ли звучи познато?).
Аз мъж на място, който да плюе така срещу жените, с които се забавлявал (да не казвам влюбен, щото това не може да е любов) не мисля, че може да има. Йоанчето обаче не може да се защити в 24 часа, нито може да направи 1млн гледания на подкаст и е лесна жертва. Любовниците на Даниела са "пострадали", щото тя влязла в реалити, а този набеден за истински мъж жертвите собственоръчно ги хвърля под колелата. Иначе завършва надкаста как дал пример на бъдещите ергени да пазят сърцата на момичетата. Няма такъв смешен жалкар, Бога ми!

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 13:14 от Lemon Verbena

# 5 496
  • София
Сега гледайте, как всеки извeстен Орлин ще започне да публикува бордни карти или каквото там алиби има за тези дати Mr. Green
Интервютата свършиха вече, циркът поотмина, според мен до няколко седмици всичко ще избледнее. Това е най-добрият вариант или нещо друго по-шумно да се случи, за да се измекти фокусът.

# 5 497
Туджаров е в Родос, рекламира новата водеща Райна. Надкаст сериозно се намърдаха в риалити предаванията на Бтв

# 5 498
  • София
Ох, това Ади... "Нали, нали, нали, нали..." Много е скучна, горката, и си послъгва за някои неща, според мен.

# 5 499
  • софия
Мартин е мъж на място!!!! А мястото е Джанъм!😄

Туджаров е в Родос, рекламира новата водеща Райна. Надкаст сериозно се намърдаха в риалити предаванията на Бтв
Радвам се за тях. Фен съм им, особено на Неделчо още от игрите. Там видях, колко интересно човече е. После разбрах и за това, което е правил и преди това и още повече ми хареса.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 17:14 от СлаБе

# 5 500
Ако не е Даниела и любовниците, за Мартин няма изобщо да се говори, така че моите прогнози са, че няма да я остави на мира! A чия жена кого е заставила ми е леко съмнително, защото тоя слух се тиражира преди Данка да се забие в шоуто

# 5 501
Хепимен се обяснява заради това

# 5 502
  • софия
Па хахахах, признах я Даца. С тая женска енергия, дет я пръска направо до късо съединение ще докара икономиката на бедната ни държава.

# 5 503
Ама и Роси, и Ади са боцкали устички след формáта... Nerd

# 5 504
Пуснах си малко от надкаста с Даниела, търсих частта с въпросния Рамханилилов Joy Не ѝ изтърпях дълго обаче претенциозните тъпизми, които тя със завидно самочувствие дрънка Grinning

Претенции без покритие, това е тя във всяко едно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт