🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 809
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 610
  • Street of Dreams
Аз в трети сезон по средата отгатнах края и даже хванах бас, спечелих 25 авокадос. 23 още ми ги дължат.
От ергенките абсолютно никоя не харесвах.

Намерила сте балами и слепи,да Ви е честито.Иначе в този сезон бяха събрани с отрицателен подбор.
Де и аз да можех да намеря балами,че да спечеля басче....
Моята приятелка беше 200% убедена от първи епизод, че той харесвал Маги. Още тогава спорехме за мнимите искри, които проблясквали и как очите му не лъжели. Във втори сезон пък във всяка една серия беше убедена "ей сега вече ще я изгони тая наглата" - за Валерия.

Общото между Даниела и Валерия е вътрешната сила и увереност в себе си и разбиранията си, която излъчват. Дали защото бяха фаворитки, или точно заради това бяха фаворитки - фолософски въпрос.

И аз не мисля, че бих си причинила друго риалити. На този сезон между другото съм от малкото, които му поставиха шестица. Нищо не бих променила. Нямаше простакеси, напивания, торти в лицата, лиги по пейките. Върнаха достойството на жените, стойността на една целувка. Имаше силни и ярки образи, независимо дали като характери са силни или слаби. Най-много ми харесаха обаче контроверсните теми и тригърът, който отключи Даниела в обществото, със смелостта да се цени високо и да изисква от мъжа. Падението на Мартин в последствие, който докато беше с нея беше мъж-мечта според моите разбирания, е още една екстра.

# 5 611
Еее, появи се, ма Тето!
Голяма тежкарка! Придобиваш фасоните на Косарчето да ни се надголемяваш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние сме си тука, простеем си на воля.

# 5 612
По време на самия сезон бях твърдо за Александра, то беше така монтирано, че нямаше как да не си за нея. В последствие видяхме каква е и да... Но пак не харесвам Капитонова. Във втория сезон бях твърдо за Валерия, защото беше очеизбождащо къде има химия, а Елена не можех да я дишам. Много си личеше колко играе образ, колко държи да се хареса, как всяко действие е пресметнато и все пак бързичко се разбра, че е човек на продукцията и си играе и тя ролята на непожеланата страдалка. Отделно че като лъсна по цици ми изгуби какво да е уважение, а в Малката сестра тотално затвърди мнението ми, че изобщо не е бяла и добра, а и дори толкова умна за колкото се има. В третия сезон нямах абсолютно никаква любимка, там просто исках да не е Маги, защото беше безкрайно пренавита. В този сезон, честно казано, макар да се подигравам на Косари, Даци и т.н. няма нито една която нито да харесвам, нито да не харесвам колкото в предни сезони. Някак ми бяха едни посредствени, половината, ако не и повече не ги видяхме изобщо, останалите се излагаха, но не беше дъна като в предните сезони, просто и възходи нямаше. Лично мое мнение, нито една нямаше химия с кой да е от Ергените, единствено може би Роси и Васил към края, но то беше вече толкова свирен мач, че нямаше накъде.

# 5 613
Еее, появи се, ма Тето!
Голяма тежкарка! Придобиваш фасоните на Косарчето да ни се надголемяваш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние сме си тука, простеем си на воля.

Няма таквоз нещо..простея и аз ...зад кадър обаче... тЕй да се каже....

Тия ги забравих вече Grinning

# 5 614
По време на самия сезон бях твърдо за Александра, то беше така монтирано, че нямаше как да не си за нея.
Ш'ма убидиш!
Ка щяло да не сме за нея всички...

# 5 615
По време на самия сезон бях твърдо за Александра, то беше така монтирано, че нямаше как да не си за нея.
Ш'ма убидиш!
Имаше момичета, които харесвах повече от нея, разбира се. Но като стана ясно накъде тръгна сюжета, нямаше как да подкрепя съсела Капитонова. Най-малкото я бях гледала в други реалитита и вече ми беше ясно пределно каква е. А и на Сашка, макар да не можеха да ѝ скрият тъпотията, и бяха създали все пак един образ... А и аз бях малка тогава още, вързала съм се. Grinning

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 19:46 от RoseofVersailles

# 5 616
По време на третия сезон бях една от редките които са за Надя и Йоана, само защото бях твърдо абсолютно непоколебимо необратимо завинаги против Маги 🤮 още имам флешбеци,  настръхвам 🤮, не го трая това нещо. Как подскачаше...брррр....🫨 Е това беше фалшиво. Ама нескопосано. Даже Даниела е(направи) Мастър клас за нея. А пък като се сетя че и в преди обед заемаше страна цял сезон за мартинките 🤐🥴😒
Дори и Габриела мутрата не ми е оставила такава травма. Нито Теа. Нито Християна (ще се въздържа от епитети) нито Виктория (и тук ще се въздържа)

# 5 617
  • München
Сезон 1 - Александра  (ама после бъърррр 🤢)
Сезон 2 - твърдо тийм Гащи 🥰🌹❤️ форевър!
Сезон 3 - Алеко 😃
Сезон 4 - ох, незнам може би Анета, щот излезе пич! 🙄 визуално Виктор и Васята също са ми топ 💋😍

# 5 618
Маги е такава Лакоста, че ти е простено да сънуваш още кошмари от нея.

А за Ергените, чисто визуално бих ги подредила така:
1. Виктор II
2. Алек
3. Евгени
4. Виктор I
5. Васил
6. Мартин

Като се има предвид, че от Виктор I ми се повдига, мислете му какво смятам за тези под него.

# 5 619
Ш'ма убидиш!

Хайде, хайде. Не може да си забравила тоз велик телевизионен момент, когато тя не му прие розата в предпоследния епизод и цяла България затаи дъх... Че после им пращаха фоторепортери да ги снимат как ядат пици, като колективна психотерапия на зрителите Joy

Елвиса се напъна, но чак така не успя да разтърси народонаселението, пък нека да направи 1 млн гледания.

# 5 620
Всъщност сега се сетих, че и Надежда не понасях, защото аз съм жена-геймър и заради такива лели като нея, които се изказват неподготвени и лъжат че имат каква да е представа от гейминг, все още ми се смее мъж като ме чуе, че играя видеоигри, освен моя де, защото аз му вадя платинените трофеи Grinning

# 5 621
Значи, Ади се оказа много мой тип човек, направо нищо общо с бъбрещото и прекъсващо, превъзбудено женче от срещите с Васил. Ох, този сезон момичетата са много готини. Повечето ми харесаха.

Моите симпатии през сезоните:
1- Марта и впоследствие Александра. Виктор 1 - бутафория.
2- Отначало харесах и Валерия, и Елена. После бях твърдо отбор "Гащи" и на амбразурата Joy Генчо - дъно.
3- Алек, като се изключат многото целувки и финала. Но с тези момичета... Най-много ми харесаха Милена и донякъде Силви.
4- Тук са ми доста - Анета, Роси, Любомира, Ивет, донякъде АМ, сега и Ади... Ива беше приятна. Мартин се справи отлично като Ерген, Виктор трагично, Васил - горе-долу.

Мартин се справи отлично като шоумен и трагично като Ерген.Пълна трагедия.Първо изгони Елвира щото някоя не знам кво му казала.После разправя,че я харесал много,а Елвира работила при него и той не я забелязал.Дори се поздравявали.
После при него бяха и Ади и Ива,той пак надуваеми секс кукли гледа.Съжалявам,че не събрахме пари да му купим.
Виктор,горе долу,а Васил най-добре.Избра си за финала най-хубавите очевидно,и извади късмет,че Косара избяга.На. Косара дори майка и беше с класи над нея.Само дето беше със същия глас.Ама поне д-р Енчев не се е учил кат над щерка и.

# 5 622
По време на третия сезон бях една от редките които са за Надя и Йоана, само защото бях твърдо абсолютно непоколебимо необратимо завинаги против Маги 🤮 още имам флешбеци,  настръхвам 🤮, не го трая това нещо. Как подскачаше...брррр....🫨 Е това беше фалшиво. Ама нескопосано. Даже Даниела е(направи) Мастър клас за нея. А пък като се сетя че и в преди обед заемаше страна цял сезон за мартинките 🤐🥴😒
Дори и Габриела мутрата не ми е оставила такава травма. Нито Теа. Нито Християна (ще се въздържа от епитети) нито Виктория (и тук ще се въздържа)

Заради Маги не гледах  епизодите на ПО тази година, освен последните, да не би случайно да попадна на нея Simple Smile

# 5 623
  • софия
Мда, Магда ми е топ в класацията най-неприятна ергенка. Както се оказа скоро, там продукцията яко я е бутала. Доколкото помня е била и на партито на екипа след края на сезона.

# 5 624
Но категорично най-красивите момичета бяха във втори сезон. Все още се чудя на иронията на съдбата точно на Генчо да се паднат. И си мислех по някое време днес, че каквото и да дрънкат мъжете, всеки гледа да избере възможно най-хубавата. С изключение на Мартин Joy

Общи условия

Активация на акаунт