🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 598
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 5 595
  • SF
На мен ми е любопитно какво са й казали звездите на Ади за връзката й с Васил. Синастрия правила ли е?

Мисля, че в темата няма кой да ти отговори на този въпрос. Там май не са имали интернет и телефони, а на ръка едва ли е изчислявала карта, без да знае часа и минутата на раждане. За синастрия са много важни.

# 5 596
Аз в трети сезон по средата отгатнах края и даже хванах бас, спечелих 25 авокадос. 23 още ми ги дължат.
От ергенките абсолютно никоя не харесвах.
Трети сезон беше такъв блудкаж, че се отказах от Ергенът завинаги (заключ!), а в този хванах един епизод по средата и уви, пак се зарибих.

# 5 597
Аз всъщност гледам само това реалити и ББ.
На първия сезон попаднах случайно и като видях в темата какъв купон пада, възможно ли е да не си причиня този съпровождащ лукс!?
И си карам като Елвиса серийно моногамно вече четвърта година.

# 5 598
Аз в трети сезон по средата отгатнах края и даже хванах бас, спечелих 25 авокадос. 23 още ми ги дължат.
От ергенките абсолютно никоя не харесвах.

Намерила сте балами и слепи,да Ви е честито.Иначе в този сезон бяха събрани с отрицателен подбор.
Де и аз да можех да намеря балами,че да спечеля басче....

# 5 599
  • here and now
Аз всъщност гледам само това реалити и ББ.
На първия сезон попаднах случайно и като видях в темата какъв купон пада, възможно ли е да не си причиня този съпровождащ лукс!?
И си карам като Елвиса серийно моногамно вече четвърта година.
Аз само Ергенът.. монотомно ....

# 5 600
Значи, Ади се оказа много мой тип човек, направо нищо общо с бъбрещото и прекъсващо, превъзбудено женче от срещите с Васил. Ох, този сезон момичетата са много готини. Повечето ми харесаха.

Моите симпатии през сезоните:
1- Марта и впоследствие Александра. Виктор 1 - бутафория.
2- Отначало харесах и Валерия, и Елена. После бях твърдо отбор "Гащи" и на амбразурата Joy Генчо - дъно.
3- Алек, като се изключат многото целувки и финала. Но с тези момичета... Най-много ми харесаха Милена и донякъде Силви.
4- Тук са ми доста - Анета, Роси, Любомира, Ивет, донякъде АМ, сега и Ади... Ива беше приятна. Мартин се справи отлично като Ерген, Виктор трагично, Васил - горе-долу.

# 5 601
Алис, Heart!
Май друг сезон не е раждал толкова бисери.Косарчето да е жива и здрава!
В миналия страдалИците и нострадалните Геновеви се трудеха в това отношение.

# 5 602
  • софия
Наистина да е жива и здрава, хахах. Предполагам, че не е очаквала да стане спичялна баш по този начин, но кот такоа.
 Дописвам, че се отплеснах. Във втори сезон гордо веех гащята на първа линия. От другите сезони нямам фаворитки.

# 5 603
Абе я стига, това е форум. Важно е да си изрази човек идеята и да си защити тезата, пък че направил някое тайпо или пропуснал някоя запетайка, според казанато може да се разбере дали е в действителност грамотен.

# 5 604
И аз така,като Лимончето.В първи сезон бях за Александра ( после разбрах каква кукувица е),във втори-Елена,разбира се.В третия нямаше мома,която да харесам особено,затова пък Алек ме изкефи как се изниза като...Въпреки че в много моменти харесвах Тея как ги правеше на луди калинки,нищо че и нея не я слуша главата.В този сезон ако беше влязла,и то  в отбора на Виктор ,щях да се заливам от смях.Миличкият,щеше да се потне дотолкова,че да се стопи.В последния сезон харесах себе си,че успях да съхраня психиката си ,като гледах и тримата глупаци.

# 5 605
Бях твърдо за Елена, но сега не мога да я дишам.

# 5 606
  • here and now
Сезон 1- никой
Сезон 2-гащи
Сезон 3-твърдо Алеко
Сезон 4 -Анета

# 5 607
Ако говорим за визия, от всички ергени Виктор 4  ми е №1.
Най-истински - Мартин.
Най-неприятен - Алек.
Най-големия позьор - Виктор 1.
Нито една от момите финалистки не харесвам.

# 5 608
Моите фаворитки сред момите:

Сезон 1 - Марта ми беше ТОП ТОП ТОП. С Виктор бяха жестока двойка. След нея Александра. Капитонова ми беше много красива, но доста неприятна.
Сезон 2 - никоя. Първоначално Валерия, но много бързо ми стана неприятна.
Сезон 3 - Надежда
Сезон 4:
Отбор Мартин - Мартина
Отбор Виктор - Любомира
Отбор Васил - Роси (първоначално Косара)

# 5 609
Сезон 2 - Татко Танко.
Сезон 4 - Нуй.

Joy

Общи условия

Активация на акаунт