🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 566
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 580
  • Street of Dreams
Е, правописът, както и всичко друго, беше много важен във втори сезон, Тогава воювахме в окопи, дълбоки като пропасти и хвърчаха гранати наоколо. Всичко, което можеше да разгроми опонента, се използваше. Сега сме толкова миролюбиви, да се чудиш как израстнахме Joy
Вярно епично беше. Ти в тийм Гащи ли беше, или в тийм Вена? Grinning
Аз бях твърдо за Вената.

# 5 581
Да не сте ли учители по литература, каква е тази мания по правописа? Simple Smile

Когато някой участник се представя, като копирайтър (Елена) или писател (Даниела), се очаква, че пише правилно. Когато в постовете им има правописни грешки, цялото им представяне олеква. Та затова се държи толкова на правописа и при двете.

# 5 582
Да не сте ли учители по литература, каква е тази мания по правописа? Simple Smile

Изрядният правопис, добрите маниери и богатата обща култура не са излизали никога от мода.
 Когато поставяш изисквания към другите, ти самият трябва да си на нужното ниво.

# 5 583
  • Някъде там...
С Lemon Verbena бяхме отбор Гащи. Simple Smile Alucard и Краули бяха отбор Вена. Joy
На мен ми беше първият Ерген. Епични битки бяха.

# 5 584
Евгени като ерген за мен си беше ок, песента му за Ивка беше много гнусна и ми опротивя рязко.  Да отбележа , че Ивка ми е една от най-противните в интернет , но неговата постъпка беше дъно.

# 5 585
Е, правописът, както и всичко друго, беше много важен във втори сезон, Тогава воювахме в окопи, дълбоки като пропасти и хвърчаха гранати наоколо. Всичко, което можеше да разгроми опонента, се използваше. Сега сме толкова миролюбиви, да се чудиш как израстнахме Joy
Аз бях твърдо за Вената.

Ш'ма убидиш! Аз късах ризи за Гащите

# 5 586
Новобранки, какви са тия Гащи, Вена?
Някои сме статични тук още от първи сезон. Аз питая  най-добри чувства към  колежки оттогава, но сега се налага да ме мразят заради Даниела. Joy

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:38 от проксима

# 5 587
  • # супернатурална #
Вялка форевър Grinning

Аз бях една от майките и, както и платен защитник.
Евгени, като един малък Марто, поплю по бившата. Но не по Валерия, де, за това топки няма.

# 5 588
Ади има много приятен глас и е много сладка, като момиченце. Дано си пооправи малко стила. За съжаление живеем в свят където нормалното, скромното, не прави голямо впечатление.

Добре,ама за кой стил говорим? В предаването вероятно ги обличат.Днес в подкаст си беше много добре изглеждаща.Най-добре изглеждащото момиче заедно с Роси и Елвира(тя е по друг тип ,но е секси).Изобщо първите двама ергени кат кйорави ми се виждаха.Само Бранимира беше добре от техните избори.Васко дали има вкус или късмет( след като тунингпринцесата Косара му се врътна)не знам,но излезе,че има вкус.

А Мартинките ми приличат на надуваемите секс кукли.Вероятно в Тему са под 100 лв.Ако имате желание да му купим една,казвайте кой колко дава да ги съберем.А той с икономията 50к+ и то само за един месец ще почерпи.Останалите са си за него.С честен труд си ги спечели.Въпреки ,че с бизнес и покер удря греда,очевидно.

# 5 589
  • Някъде там...
Между другото Ади информира обществеността по най-важния въпрос имало ли е валидация в онази нощ в хотела. Не е имало. Туджаров и Неделчо бяха много разочаровани . Според мен не е имало и после. И както Ряпата го каза от летището кой откъде е. Ади в Надкаста не беше чааак толкова досадна ама много го усукваше да оправдава Васил и да си оправдава "тръпката" каквато беше очеизвадно,  че нямаше никаква, докато  Ади твърдеше "химията между нас е УАУ". Добре де тия хора за какви ни мислят - за идиоти? Ма то аслъ щом ги гледаме....
Ох, при това така доста натурално го описа. Оцъклих се направо.
На нея все й давали водни срещи, защото после била лесна за оправяне. Не държала да слага тежък грим. И за дрийм дейта й били предвидили джетове. Обаче тя била в цикъл. И като взе да обяснява как щяло да се разтече. Joy Смях се с глас. И само се гушкали, сближили се още повече.

# 5 590
  • Street of Dreams
Аз бях твърдо за Вената.

Ш'ма убидиш! Аз късах ризи за Гащите
Хахаха уау, не мога да повярвам, сега сме в един отбор. Елена отнесе адски много критика от мен, но никога не съм я хейтила, беше градивна. Обаче Генчо го хейтих най-редовно от епизод 2 някъде. И на мен ми беше първият Ерген, една приятелка идваше до нас да го гледа и аз както не исках, изведнъж бях в джаза и тук при вас.
Иначе никой не помня, ама това си е така във форума от години. Сигурно е за добро Grinning

# 5 591
Много поучително. Значи моите пристрастия по сезони бяха:
1 - Александра
2 - Елена
3 - Алеко с уговорки
4 - Даниела - с уговорки и особено след финала (Мартин, за който си посипвам косите с пепел)
Сигурно с всички ветерани от темата съм се разминавала все в някой от сезоните, затова вече с никой не ща да се карам. Помъдрях Joy

# 5 592
Аз:
Сезон 1 - анти Александра/без фаворит/
Сезон 2 - Елена твърдо
Сезон 3  - смених няколко фаворитки от начало докрай и накрая без
Сезон 4 - про Даниела

# 5 593
  • Street of Dreams
Аз в трети сезон по средата отгатнах края и даже хванах бас, спечелих 25 авокадос. 23 още ми ги дължат.
От ергенките абсолютно никоя не харесвах.

# 5 594
  • # супернатурална #
За Валерия и Даниела, защото:
1. Са по-умни, отколкото се очаква от манекенка/метреса. И над средното ниво сред колежките си
2. Са си самодостатъчни и не се е родил мъж, който  да ги прави бръм.
3. (По Даниела) не се стараят те да се харесат на мъжа (тук малко се бие с визията, която си е причинила Дайми, но взех да и свиквам и даже ми харесва), а карат мъжът да полага усилие да им се хареса. Така е и в природата.
4. Но не на последно място, обраха много незаслужен хейт. При Валерия, ако си спомняте, пак погнаха родителите и се очерняше и една благородна кауза.
5. Ергените бяха истински привлечени от тях, имаше флирт, страст...абе точно влюбен мъж на маймуна го направиха.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 21:26 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт