🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 423
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 565
И аз имам бордни карти из джобовете на дънките, с които съм пътувала. Ако ги пазя, какво показват - с кого съм била? - със семейството или със сладкия си колега?
Бордната карта показва, че той е бил някъде из чужбинско, а не с Даниела да купуват мАзонте.
Бордната карта означава, че имаш билет, а не, че непременно си се качил на самолета...Rolling Eyes

# 5 566
  • София
А как не даваше дума напрЕко да му се каже? Как въртя Елена на шиш за онова колиенце? Как притисна Айлин за сватба и бебета едва ли не сега и веднага, а се видя, че не е баш така? Дето едва не "валидира" няколко моми по пейките? А изпълненията с омлета?

Но да, има известен чар в това как ги изхвърляше без да му мигне окото, ако нещо му стъпят накриво. За разлика от мекотелото Алек. Grinning

# 5 567
Lady, клюките сега са, че баш с онова мрънкало от Търново са гаджета.😁

Това е, като вица

- Здравей, помниш ли ме?
- Изчезвай вещице
- Аааа, помниш ме, помниш мееее….

Та и при тях така. Така го е изнервила, че я е запомнил и няколко години по-късно хоп - гаджета 😃

Между другото тя е много красива.

# 5 568
Ще ме убиете с този брой гледания. Сигурна съм, че Мартин е организирал цялата детска градина около себе си, за да увеличи броя на гледанията си, все пак е на 15 години. Simple Smile
Хареса ми подкастът на Ади.

# 5 569
На Евгени му личеше през цялото време, че едва я трае Елена. Елена беше пренавита почти колкото Ади но отиваше по-далеч да му се хвърля и събува по гащи. Иначе по досадност горе долу са на едно ниво с Ади. Говоря за шоуто, в живота не ги знам как са.
Не знам колко ви е хубав Евгени, но оная вечер в Кой да знае се чудех има ли нещо по-тъпо от погледа на Евгени. Може би на някоя овца евентуално.

# 5 570
  • # супернатурална #
Предварително се извинявам Grinning но да наричате Елена "много умна" е обида и за горе-долу умните.
Ако Даниела пускаше постове с нейните правописни грешки, щяхте да сте я изяли.
За лапсусите и за думите, чието значение не знаеше, да не подхващам дума.
А че си показа циците на първа или втора среща, пред ергена и цялата аудитория?
Разбира се, че беше жертва и разбира се, че точно тая и роля я направи толкова харесвана/нехаресвана. Ако Росица ви се вижда заблудени със своите 25, не знам Елена на тридесет и нещо каква трябва да е.

# 5 571
  • София
На мен ми е хубав, да, ама знам, че има потребителки, дето му се потрисат Grinning. Аз съм така с Алеко и Виктор 2.

# 5 572
  • софия
Даца няма пост без правописна грешка, туй да и беше кусурът.😀

# 5 573
На мен ми е любопитно какво са й казали звездите на Ади за връзката й с Васил. Синастрия правила ли е?

Могат да бъдат добри бизнес партньори.Simple Smile
Аз не съм фен на психологията, а астрологията ми е направа неразбираема, но Ади ми е симпатична.

# 5 574
Между другото Ади информира обществеността по най-важния въпрос имало ли е валидация в онази нощ в хотела. Не е имало. Туджаров и Неделчо бяха много разочаровани . Според мен не е имало и после. И както Ряпата го каза от летището кой откъде е. Ади в Надкаста не беше чааак толкова досадна ама много го усукваше да оправдава Васил и да си оправдава "тръпката" каквато беше очеизвадно,  че нямаше никаква, докато  Ади твърдеше "химията между нас е УАУ". Добре де тия хора за какви ни мислят - за идиоти? Ма то аслъ щом ги гледаме....

# 5 575
  • Бургас
Ади има много приятен глас и е много сладка, като момиченце. Дано си пооправи малко стила. За съжаление живеем в свят където нормалното, скромното, не прави голямо впечатление.

# 5 576
Еее, Краули, аз бях тим Елена, въпреки че много ме дразнеше правописът ѝ после.
Нейното показване на бюста нямаше общо с пошлост, а по-скоро с натуризма/да се чувстваш свободно и без дрехи/, който ѝ е повлиял в Германия.

Но всяка коза за свой крак и този сезон с теб сме в един отбор.

Искам само да кажа, че една дама от пишещите в момента,която критикува правописа на Даниела, я улавям два пъти в подобен грях.
Не става дума за граматични, а именно правописни грешки. Някои думи трябва да се запомнят, не става с проверка.
Аз съм онази с тефтерчето като Надя.
Само сумирам.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 577
На мен ми е хубав, да, ама знам, че има потребителки, дето му се потрисат Grinning. Аз съм така с Алеко и Виктор 2.

Виктор 1 ми е ТОП от където и да го погледна. След него ми е Алек, а след това Виктор 2 . Последен ми е Евгени и то, след като го подстригаха, че в първия епизод приличаше на талибанин.

Само за визия говоря!

Васил и Мартин визуално не ми влизат в класацията.

# 5 578
Да не сте ли учители по литература, каква е тази мания по правописа? Simple Smile

# 5 579
Е, правописът, както и всичко друго, беше много важен във втори сезон, Тогава воювахме в окопи, дълбоки като пропасти и хвърчаха гранати наоколо. Всичко, което можеше да разгроми опонента, се използваше. Сега сме толкова миролюбиви, да се чудиш как израстнахме Joy

Редактирам, за да отбележа, че все още упорито правя същата правописна грешка, вкл. по-горе, заради която и до днес помня, че Алукард се възмути какви неграмотни ученички са ѝ фенки на Елена (много ме заболя Joy) И това беше между обвиненията, че съм ѝ роднина от различна степен на родство или пол.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:20 от Lemon Verbena

Общи условия

Активация на акаунт