🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 362
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 550
Из СМ:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 16:14 от Labubu8

# 5 551
  • Street of Dreams
Хахаха, лелите инспекторки вдигнали кръвно, като са гледали Даниела. После са прочели в бг-мама как някакви Бачорски снимали рожден ден, там се мярнала и Даниела, мярнал се и човек със замъглено лице, демек анонимен. Историята мълчи дали е правил нещо с Даниела на детския рожден ден. НО! Щом е със замъглено лице, значи е женен! Щом е женен, значи е Хепито. УЖАС, тази мръcница Даниела и този мръсник Хепито значи....

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 16:51 от OnDiNe_

# 5 552
  • Обран бостан ;)
Хахаха, лелите инспекторки вдигнали кръвно, като са гледали Даниела. После са прочели в бг-мама как някакви Бачорски снимали рожден ден, там се мярнала и Даниела, мярнал се и човек със замаглено лице, демек анонимен. Историята мълчи дали е правил нещо с Даниела на детския рожден ден. НО! Щом е със замъглено лице, значи е женен! Щом е женен, значи е Хепито. УЖАС, тази мръзница Даниела и този мръсник Хепито значи....

Тука го обърнахте на "Студио Х".

За по-младите :

Миналия век имаше такава програма по БНТ за крими филми. Wink

# 5 553
Скрит текст:
Ефектът на пеперудата.

Проверяват шефа от къде има толкова пари за любовница, като Даниела Joy
Може  да са завидяли за шопарчето.
Представям си макият слон от Странджа планина Grinning

# 5 554
Мърчин е хубаво име за котенце, а Смучи за кученце като се замисля…Ся трябва да убедя ММ, да надградим с още две🐶🐱

# 5 555
Аз Мърчин го виждам като магаре. А Смучи като малко смокче.

# 5 556
Може да се нагодят за много домашни любимци.
АМ , ако си имаш крава, примерно….

Аз Мърчин го виждам като магаре. А Смучи като малко смокче.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 16:31 от Labubu8

# 5 557
Ее, АМ e адаптирано мляко.
А кравата е Мартина. Тя и откъм муцуна е досущ кравушка.

# 5 558
  • софия
Прекрасни 🌹
Помагайте моля 🙏🏻
"Запалих" един мой любим човек на тема Ергенът 🫣 и препоръчах да изгледа сезон 2 (епичния сезон 🌹)... обаче в тубата не го намирам 🤔 къде може да се гледа сезон 2? Имате ли някакви идеи?
Виртуални 🌹🌹🌹 за всички от мен 😘
Пробвайте в playtube. Мисля, че там го има.
 Лято, за мен този сезон беше най-добрия. Елена буквално го изнесе на плещите си. За това и е толкова гледана.

# 5 559
  • София
На Елена във втори сезон й причиниха това, което на Роси в последните две серии тук, само че през цялото предаване. Беше яко залъгване колко я харесва ергенът, за да се стигне до финал с напрежение - защото се очертаха две грандиозни съпернички - красива срещу умна. После, като излязоха, се видя, че едва я е издържал, но с помощта на предаването лъгаха всички докрай. Отделно тя е много умна и е приятна за слушане. В Надкаст разказа как е влязла в предаването подготвена (чела книга) как се спечелва такъв формат и как по време на предаването в крайна сметка си се влюбила. Накрая сцената с разбитото й сърце беше шедьовър Simple Smile
Грандиозни войни бяха на тим Елена срещу тим Валерия, сценаристите си бяха свършили работата брилянтно.
Иначе Елена сега е редактор на Ергенът в рая и пуска сторита от Родос Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:50 от Не се сърди, човече

# 5 560
  • София
Ще се завърнем пак към Елена и Валерия, усещам... Grinning
Онзи ден гледах Евгени в Кой да знае, ех, продължава да ми е най-хубавия Ерген, хем го знам какво е леке, с извинение!

# 5 561
  • софия
Ще се завърнем пак към Елена и Валерия, усещам... Grinning
Онзи ден гледах Евгени в Кой да знае, ех, продължава да ми е най-хубавия Ерген, хем го знам какво е леке, с извинение!
Ох, добре, че се появи. Тъкмо се чудих не сме ли били в една компания, докато гледахме този сезон и как не си го гледала, а то се оказа, че си имаме две лета.😁
 Мрънчин детронира Елена:

# 5 562
Е, стига де, не е леке Евгени. Мен примерно ме радваше как след всяка среща, ако не му хареса как е минало, вечерта не даваше роза. Помня как онова мрънкало от В. Търново го направи див на първата среща с мрънкането си на яхтата и вечерта - довиждане.
Аз не харесвах нито Валерия, нито Елена, та ми беше все тая коя ще спечели. Фаворита на сезона ми беше свекървата, а ТОП момента - срещата й с Валерия 😃

Ако ще говорим за лекета, за мен ТОП лекенце на всички сезони до сега е Алек.

Айдееее, Мартин отвя и Елена. Да видим дали ще удари 1 млн гледания.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 17:49 от Lady Cassiopeia Duval

# 5 563
  • софия
Lady, клюките сега са, че баш с онова мрънкало от Търново са гаджета.😁
 Аууу, срещата с мама. А как го цунка по муцунката, преди да и покаже момите. Това буквално ми е прогорено в съзнанието. Освен да последвам маг Маги и да гушна една възглавница, белким се изтрие.

# 5 564
Очаквах Мартин да мине Елена по гледания за една седмица, но той го направи за два дни.

Общи условия

Активация на акаунт