🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 686
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 535
От Фейсбук

В Хепи ще има промо код "Даниела"

# 5 536
Скрит текст:
Ефектът на пеперудата.

# 5 537
АМ е казала на Адриана: "ти не мислиш ли да поговориш с Мартин?
А: За какво?
АМ: За Даниела!
А: За какво да говора, той си има глава на раменете, а и аз пък вече съм при Виктор.

Е значи тая жена, още в Интерпол не се е обадила за да опита да спре Марто...просто не мога да повярвам. И той явно казва:" Още нищо не е станало с Мартина, но много я харесвам, още нищо не е станало с Косара, но много я харесвам, но с Ана Мария няма и да стане.. .много ценна приятелка ми е Grinning

# 5 538
Скрит текст:
Ефектът на пеперудата.

Проверяват шефа от къде има толкова пари за любовница, като Даниела Joy

И той явно казва:" Още нищо не е станало с Мартина, но много я харесвам, още нищо не е станало с Косара, но много я харесвам, но с Ана Мария няма и да стане.. .много ценна приятелка ми е Grinning

Според мен ще стане, ако вече не е станало. Ще си се валидират от време на време по приятелски, но няма да имат връзка.

# 5 539
  • Обран бостан ;)
Понеже този момент съм изпуснала от предаването, сега си пуснах Стара каравана, за да разбера за какво иде реч. Ами, класика. Като Рахманилов. Много женска енергия и Фройд има в това парче.

Беше преди, може би, над 20 години. Слушаме радио, слушателите си поръчват какво да пуснат.
Пускат в ефир поредния слушател и той казва:

- Пуснете ми сватбения марш на Менделеев.
- Не е ли Менделсон - поправя го водещия.
- Ох, да бе. Все ги бъркам тия двамата.

Та, има и по-зле от Даниела. Wink

# 5 540
Понеже този момент съм изпуснала от предаването, сега си пуснах Стара каравана, за да разбера за какво иде реч. Ами, класика. Като Рахманилов. Много женска енергия и Фройд има в това парче.

Беше преди, може би, над 20 години. Слушаме радио, слушателите си поръчват какво да пуснат.
Пускат в ефир поредния слушател и той казва:

- Пуснете ми сватбения марш на Менделеев.
- Не е ли Менделсон - поправя го водещия.
- Ох, да бе. Все ги бъркам тия двамата.

Та, има и по-зле от Даниела. Wink

Само да не объркате и името на дудуледа дето го рекламираха в Ергенът ...Фнимавайте Joy

# 5 541
Слухът за чичото в темата, доколкото си спомням, се подхвърли по повод риалитито на/за Бачорски, в което се е мяркала Дайми, придружена от господин, на когото са му замазали лицето. Предположи се, че лицето е скрито, защото господинът е семеен. Това предположение се свърза с факта, че Бачорски много рекламираха Хепи в предаването (макар и не толкова, колкото BTV оставиха Даниела да се рекламира в Ергенът). Кой започна тук това не помня. Дали нов или стар потребител, джанъмка, даймиелка или редова съфорумка.
Иначе е доста жалкичко и смешно, че женен любовник придружава компаньонката си на детски рожден ден в риалити. А и да не е женен - появява се на детско парти в риалити, а после му замазват физиономията.

Искаш да кажеш, че слухът за хепимен е тръгнал от бг мама? Леле, ако е така, това е чиста проба ефект на пеперудата. АМ гризе нокти от завист и води записки.

Казвам, че в нашата тема за Ергенът така си спомням, че започна. На други места не знам откъде и как, нито хронологично, нито откъде е тръгнало.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:38 от Mama xxl

# 5 542
Не ми се гледа Ади (тя ми е разочарование, защото първоначално я харесах доста).
Дотук съм гледала всички без Габи и Алекса.

За сметка на това реших да гледам надкаст с Елена и съжалих, че не съм гледала Сезон 2.

# 5 543
Минавам само набързо за да ви се оплача ,че се чувствам като Том Круз в невъзможната мисия да проумея ,как така Данка Калпазанка Шарлатанка - Айгюл за по-кратко Агата Кристи , изведнъж стана пресвета Даниела?!😴🤔
 Няма начин истеричните прояви на Мартин да ми повлияят така,че да си променя мнението за тази жена  Да се връща в дупката ,от която е изпълзяла . Само се надявам да си остане с валидирането ,а не на някой загорял чичак да му хрумне да й даде власт  и й позволи да се разпорежда с чужди съдби - тогава ще стане страшно!
 Хайде,банда! Ще ви чета довечера!

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 17:28 от Lili Roze 748420

# 5 544
АМ е казала на Адриана: "ти не мислиш ли да поговориш с Мартин?
А: За какво?
АМ: За Даниела!
А: За какво да говора, той си има глава на раменете, а и аз пък вече съм при Виктор.

Е значи тая жена, още в Интерпол не се е обадила за да опита да спре Марто...просто не мога да повярвам. И той явно казва:" Още нищо не е станало с Мартина, но много я харесвам, още нищо не е станало с Косара, но много я харесвам, но с Ана Мария няма и да стане.. .много ценна приятелка ми е Grinning

Не съм псехолог, но май Мартин има mammy issues. Умира да се доказва на жени, които го мачкат и точно на тях им върви по свирката. Иска да ги убеди, че не е чак такъв загубеняк и комплексар.
За него жена, която проявява уважение или добро възпитание към него е просто поредната бройка, но прояви ли жената характер - ежи се в началото, но после кляка.  Далеч съм от мисълта, че не би праснал и АМ, просто има по-важна цел - да я убеди, че не е загубеняк. А в този случай чук и беж няма място. За това да внимават Косара, Мартина, Бубето и другите дето го имат за "много добър в леглото".

# 5 545
Скрит текст:
Ефектът на пеперудата.

Проверяват шефа от къде има толкова пари за любовница, като Даниела Joy
Може  да са завидяли за шопарчето.

# 5 546
Завалията😂😂😂

Скрит текст:
Ефектът на пеперудата.

# 5 547
  • München
Прекрасни 🌹
Помагайте моля 🙏🏻
"Запалих" един мой любим човек на тема Ергенът 🫣 и препоръчах да изгледа сезон 2 (епичния сезон 🌹)... обаче в тубата не го намирам 🤔 къде може да се гледа сезон 2? Имате ли някакви идеи?
Виртуални 🌹🌹🌹 за всички от мен 😘

# 5 548
Изгледах ПО от днес, голямо мазане. Яна говореше с едно презрение на Роси, а като говореше за Ферай се разпени. Заболяло ги е, че реакцията не беше положителна. Иначе може и така да е било, специално с Ферай, но ако Мартин я е насмел, както се похвали, нормално да се притесни, все пак няма опитът и самообладанието на Д. Но няма значение вече, дано все пак си вземат някаква бележка. Въпреки че и с Надежда миналата година водещата беше излишно груба.

# 5 549
Прекрасни 🌹
Помагайте моля 🙏🏻
"Запалих" един мой любим човек на тема Ергенът 🫣 и препоръчах да изгледа сезон 2 (епичния сезон 🌹)... обаче в тубата не го намирам 🤔 къде може да се гледа сезон 2? Имате ли някакви идеи?
Виртуални 🌹🌹🌹 за всички от мен 😘
Ще следя за отговори, междувременно да попитам защо подкастът с Елена е толкова вървежен?
Сезон 4 е първият Ерген, който гледам.

Общи условия

Активация на акаунт