🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 617
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 5 520
Изобщо не е тръгнал от бг мама. Говори се много преди да започнат да снимат това предаване.

# 5 521
Абе как да не ходи? С Вероника редовно са в Селави. И Бачорска е там и Евелина.
На мен ми е чудно коя е брокерката след като приятелката и Евелина работи като такава. Даниела пусна в началто на Май стори как Евелина и показва апартамент.

Може и точно тази да е. Иначе и аз съм виждала селфита на Бачорските от чалга купони и там е и Даниела и се поклаща на песните. Не е толкова извисена колкото иска да изглежда, но и не е сериен убиец, че спи с мъже за пари.
Както и снощи писах половината и повече фолкаджийки стигат до сцена по подобен начин. Емануела и тя не изглежда като да е била послушница в манастир.
 Марто залита по един и същи тип жена и очаква различен резултат- няма. Имам приятел, който постоянно си пати от такива жени и пак по тях се заглежда. И му казах, че явно не си е чупил главата достатъчно щом не си е взел поука. Така и Мартин.

# 5 522
Ох, психологията и астрологията вървели заедно... и така помагала на хората...
Много под кожата ѝ влезла Клаудия. Flushed Тук Адито ме загуби напълно!

# 5 523
То Даниела е свободен човек и може да прави каквото си иска разбира се. Но да ми проповядва теорията си, че която не иска мъжете да я издържат и работи нещо е ега ти лузърката и и липсва самоуважение ми е ту мъч, това го четат и млади момичета с неоформен светоглед. То голямото самоуважение да вдигаш краката на богати чичковци тайно от семействата им и да отричат че те познават в действителност. Както и да нямаш на твое име един чайник да не би да ти го гепи съдия-изпълнителят някога.

# 5 524
  • Някъде там...
На мен ми е любопитно какво са й казали звездите на Ади за връзката й с Васил. Синастрия правила ли е?

# 5 525
  • София
Пробвай, ама на мен ми върви от един час и я слушам, но не я чувам. Neutral Face Много нравоучителна, много всичко виждала, усещала, светвала се...
Мерси за предупреждението, значи ще трябва да взема някакви мерки - ще разбъркам и едЖин джин в смучито и ще си пусна Бетовнил за фон. Sunglasses

Аз принципно харесвам Надкастърите, обаче много ме дразни, че не се подготвят старателно за подкастите - не внимават достатъчно в това какво гледат и много често не са сигурни за някои неща, не помнят или дори имат грешни твърдения. Може би вината е в мен, защото си падам перфекционист, но смятам, че щом си се хванал да правиш нещо, трябва да го правиш със старание и като хората.

П.П.: Ади пък как реши, че е и психолог? Звездите й го говорят?

# 5 526
Ааа похвали се сама току що, че не била съвсем натурална имала в устничките, пипнала се била, ама косата си била нейна. Не видях какво друго си е пипнала, ама и се ще да се похвали ли, че е "поддържана" Laughing Като ѝ гледам тънкото устенце, какво ли е било без да го набола. И сега стои на бучки, да внимава къде ходи за такива работи!
Май се е бола скоро и и е слагано малко количество, затова така изглежда.
Ако ми беше в Къщата, нямаше да я изтърпя, ама така в подкаст се трае Адриана.
Остана само Васята и все пак се надявам да са измислили как да поканят и Николов за тотален завършек.

# 5 527
Майко мила, май сме на една дата с Ади и сме везни с асцендент лъв. У-жас! Всъщност, в деня в годината когато съм се родила, вече е била зодията скорпион, но имам много и от двете.
Туджаров ѝ каза, че можело в следващия Ерген да е на мястото на Маги (не дай Боже)! Изобщо не им трябва такъв образ в предаването, от една досадница на друга!! Щяла да ходи в коментарното студио на следващия Ерген да прави натални карти на участниците. Айде, нема нужда!

# 5 528
  • Някъде там...
Пуснах си и аз Ади, засега ми е приятно да я слушам. Обяснява за връзката си с Васко извън предаването.
Много го защитава, но натърти, че го харесва като душа, много добри приятели са. Доколкото разбирам е нямало силна тръпка, чувството е било малко като при брат и сестра. На нея й се иска вече семейство и деца, той не бързал още.
Той си имал живот с неговите приятели, неговият начин на живот се е разминавал с нейния.
След предаването е казал, че най-много потенциал за сериозна връзка след предаването е виждал с нея. С другите е било тръпка. Но пробването е било малко насилено.
Изключително откровена е Ади, харесва ми.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:00 от Жабче

# 5 529
  • Обран бостан ;)
Даниела си е луда чалгаджийка, ама се прави на неква дет не е.
Като чу Стара каравана на Галена и откачи. Даже май каза, че й е любима песен. Не обичала дискотеки ли? Тия на някой друг.

Ако и бяха пуснали БАХ съвсем щеше да я отнесе вихъра.

п.п. Не знам дали съм само аз, но всеки път като прочета "подкаста" ми се привижда "подКРАСТА".

Абе, изперквам явно. Wink

# 5 530
Даниела си е луда чалгаджийка, ама се прави на неква дет не е.
Като чу Стара каравана на Галена и откачи. Даже май каза, че й е любима песен. Не обичала дискотеки ли? Тия на някой друг.
Понеже този момент съм изпуснала от предаването, сега си пуснах Стара каравана, за да разбера за какво иде реч. Ами, класика. Като Рахманилов. Много женска енергия и Фройд има в това парче.

# 5 531

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:03 от mk974

# 5 532
https://www.edna.bg/zdravoslovno/myzhe-eto-kak-da-validirate-chu … stvata-ni-4680293
отврат, "творците" почват да преписват от Данка

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:10 от trotinettka

# 5 533
  • Някъде там...
Гледала е наталната карта на Васил Ади, но без да задълбава. Каза, че още там е видяла, че имат заложено да са повече приятели.

# 5 534
Дами, чета ви отдавна и все не успявам да наваксам, но бях забравила колко терапевтично е да четеш различни мнения – без омраза и заяждане. Пример сте за водене на диалог! 🌹🌹🌹

Престраших се и аз да си кажа мнението за сагата с много ъгли, и май все тъпи.

За мен Мартин и Даниела са си лика-прилика – краставите магарета се намериха. И двамата яко играха в предаването. Любов не е имало, но имаше: „правя всичко за ефирно време“.

Мартин, от толкова схеми и „иноваторство“, пропусна момента, че вкусът му за жени е далеч от този на хората пред екраните. А когато го е осъзнал – от чатове и „доброжелатели“ още в предаването с любезното съдействие на продуцента – вече е било късно да дава назад. Затова и всички тези провокации към Даниела с анонимните въпроси, при Маги да каже за запорите, толериране на отборите и показване на омразата на жените към Даниела. Според мен искаха тя сама да се откаже, но не им се получи и Мартин трябваше да си доиграе цирка. Иначе за какво ще показват на момичетата чатове и ще им дават информация извън къщата? Всички "мартинки" чичо Марто ги вижда като марионетки, в чиито префасонирани главици кукловодът им насажда мисли. За Йоана не ми се коментира… Много е грозно.

Даниела явно е доста опитна в това да бъде „валидирана“ от заможни мъже, и кой знае през какво е минала, че детските игри на Мартин не я бутнаха. За мен тази жена толкова иска богат мъж, че няма значение пътят за нея – само целта. Интересна ми беше, защото видях „от кухнята“ желанието на една метреса да се превърне в почтена трофейна жена. Подозирам, че за пример има семейство Бачорски – все пак е близка с тях. Обаче Атанаска – малка, малка – хвана батко си Дани, а Даниела има доста да наваксва.

Продуцента не искам да го коментирам. Жалко за опита и стажа, който има. Типичен БГ мениджър – измива си ръцете за своята некадърност с участниците/работниците и ги злепоставя в национален ефир/пред шефа. Май повече няма да му дадат предаването. Имам съмнения, че Мартин е ко-продуцент или с дебели връзки и затова така любезно му ходеха по гайдата и му лъскаха некадърността.

Публичният линч в ПО беше най-голямата грешка според мен. Първо – не може коментарно студио след края да е най-обсъжданото ти нещо за целия сезон. Второ – язък за напъните да се покаже Мартин като достоен мъж. Лъсна какъв комплексар е. Още по-скандално е каква дружка е с АМ, при условие че тя го нарече комплексар в предаването и не отстъпи от думите си, а сега общият „враг“ ги обедини. Май наистина Даниела е в мъжката си енергия, а Мартин – в женската. И не тя, а той има нужда от постоянна валидация. :Д

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:43 от ilieva_i

Общи условия

Активация на акаунт