🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 756
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 505
И за мен нивото на двамата подкастъри е доста ниско, но явно са единствените в България, успели да грабнат тази ниша.

Вярно, много са непрофесионални, все не са подготвени за интервютата, често пропускат важни теми, а се отплесват по празни философствания, но добре, че ги има, за да видим в пълната им светлина излагациите на участниците.

# 5 506
  • София
Ох, ПО са страшни смешници - първо омазаха нещата, после трупат отгоре и излъскват. Така ли се правят нещата, господа журналисти? Joy
Хепимен пък се оказа, че също не е най-острият нож в чекмеждето, къде е тръгнал да доказва, че не той е въпросната особа от извънреден интерес? Да докажат, че е той тези, които го обвиняват, ако им стиска.
Данка, в стремежа си за известност, покрай себе си ще направи още куп хора доста по-известни, но не точно с хубаво. Някак неочаквано хмм... "това" /сещайте се/ се удари във вентилатора.
Довечера ще пробвам да изгледам Адриана, че в момента нямам повече време за губене, защото пия смуЧи и слушам Рахмаджил. Joy

# 5 507
Е как кой Орлин Горанов. Както знаем Данка калпазанка е естет и почитател на хубавата музика, начело с Рахмиланов Joy

Но си припява за караваната. И е почитател на изкуството, но ако се разровя в профила й съм убедена, че няма и един кадър от посетена изложба или нещо, което й е направило впечатление в тази област. Само снимки рекламиращи самата нея - най-голямото произведение на изкуството Simple Smile

Гледам Ади, харесва ми и този път не ми е досадна.

# 5 508
Относно двамата подкастъри, доста лошо впечатление ми направи Неделчо в Подкаста с Мартин, като каза, че и той ровил за любовниците на Даниела,  но нищо не открил!

# 5 509
Скрит текст:
DiaMia, явно му пука на Хепито, щом е тръгнал, като първолак да се оправдава.
 Мартин, колкото и да се пеняви име не е дал, поне нещо е научил покрай мама нотариус, явно. Та в този ред на мисли, няма как да бъде подведен под отговорност. Това ми беше мисълта, че видях няколко поста с подобни размисли. Единствената, която спомена име е Даца.
 Prizma, започнах я Ади и много ми харесва. Но покрай хепиглупостите се отплеснах.😀
Даниела каза: споменаваха ме с Орлин, с не знам си кой. Ама кой Орлин не е казала. Стига сте изкривявали.
Не каза това, каза, че е обядвала с Орлин, но това нищо не значело, имали общ бизнес.
Сигурно заедно пишат книга...

# 5 510
Очаквам трета медия да издири брокерката-клюкарка и да се направи възстановка от 8 май. После включване от Джанъм, Хепи, дивана на Косара, родното село на Айгюл, работното място на Даниела и така докато почне есенният тв сезон.

# 5 511
Даниела си е луда чалгаджийка, ама се прави на неква дет не е.
Като чу Стара каравана на Галена и откачи. Даже май каза, че й е любима песен. Не обичала дискотеки ли? Тия на някой друг.

# 5 512
Много точен коментар на Lemon Verbena за Мартин. В никой живот не си представям някои от моите мъже да ме плюят по подобен начин. Толкова грозно, клюкарско и женско е да говориш глупости за бившия си партньор - даже и 3 седмици да си бил с него само. Излагацията е за теб самия, защото, ако си сбъркал в преценката, сбъркал си. Даже и да си супер ''обективен'', искрен, натурален и пр., пак се иска малко мъжкарство да не седнеш да говориш глупости. Поне аз така го разбирам.
Адриана и тя написала книга. В IG се похвалила, че написала книга за партньорските взаимоотношения. За мен е много неясно как хора без опит с работа с двойки смятат, че знаят достатъчно, че да пишат. И тя е яхнала вълната на нарцисизма май... чудя се колко ли връзки трябва да е имал човек за едни 30 години, че да счита, че има капацитет да напише нещо стойностно. Дори и да си астролог, бога ми!

# 5 513
Ама и в Джанъм да не ходим - нали не щем Косара да се обузари хептен? Тоз по-добре да намя пари, че като гледам все надгражда - утре може да свали до 16-годишни. Превантивно да вземем мерки.

# 5 514
Довечера ще пробвам да изгледам Адриана, че в момента нямам повече време за губене, защото пия смуЧи и слушам Рахмаджил. Joy
Пробвай, ама на мен ми върви от един час и я слушам, но не я чувам. Neutral Face Много нравоучителна, много всичко виждала, усещала, светвала се...

# 5 515
Адриана ще излезе една по-скучна и летаргична но все тъй безкрайно нескромна и извънземна Гърдева с невероятна интуиция и опитност и аура и т.н.. Поне не е толкова тъпа, но самохвалство и логорея - бол дал бог.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:07 от RoseofVersailles

# 5 516
Сега гледайте, как всеки извeстен Орлин ще започне да публикува бордни карти или каквото там алиби има за тези дати Mr. Green

Направо всички Орлиновци да си вземат тениска с надпис "Не съм валидирал Даниела".

# 5 517
Ааа похвали се сама току що, че не била съвсем натурална имала в устничките, пипнала се била, ама косата си била нейна. Не видях какво друго си е пипнала, ама и се ще да се похвали ли, че е "поддържана" Laughing Като ѝ гледам тънкото устенце, какво ли е било без да го набола. И сега стои на бучки, да внимава къде ходи за такива работи!

# 5 518
Абе как да не ходи? С Вероника редовно са в Селави. И Бачорска е там и Евелина.
На мен ми е чудно коя е брокерката след като приятелката и Евелина работи като такава. Даниела пусна в началто на Май стори как Евелина и показва апартамент.

# 5 519
Слухът за чичото в темата, доколкото си спомням, се подхвърли по повод риалитито на/за Бачорски, в което се е мяркала Дайми, придружена от господин, на когото са му замазали лицето. Предположи се, че лицето е скрито, защото господинът е семеен. Това предположение се свърза с факта, че Бачорски много рекламираха Хепи в предаването (макар и не толкова, колкото BTV оставиха Даниела да се рекламира в Ергенът). Кой започна тук това не помня. Дали нов или стар потребител, джанъмка, даймиелка или редова съфорумка.
Иначе е доста жалкичко и смешно, че женен любовник придружава компаньонката си на детски рожден ден в риалити. А и да не е женен - появява се на детско парти в риалити, а после му замазват физиономията.

Искаш да кажеш, че слухът за хепимен е тръгнал от бг мама? Леле, ако е така, това е чиста проба ефект на пеперудата. АМ гризе нокти от завист и води записки.

Общи условия

Активация на акаунт