🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 429
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 865
Аз пуснах за малко подкаста на Йоана Петрова и сестра й. Йоана беше ходила преди на кастинг при Ники Николов, но не се сещам за какво, та каза как той бил много негативно настроен към жените и бил много голям провокатор. Тя по това време се била върнала от екскурзия в Дубай и първият въпрос, който й задал, бил кой й бил платил почивката и т.н.
Пролича си, че е такъв, поне от ПО. Ако го догледаш и ти се занимава преразкажи, те са ми интересни, но гостите не и не знам дали ще имам нерви. Иначе Любомира била завършила психология?!

# 5 866
Че то кой не е завърил психология? Скоро ще станат повече и от правистите. Grinning

# 5 867
Аз много не схващам защо толкова мъже скокнаха като попарени от мирогледа на Даниела. Все едно насила ще отиде да им вземе парите. Спокоййно, бе, момчета. Това няма как да се случи през телевизора. Виж, че дава кофти пример, така е.

Ами и аз това казвам, ако има баламурници да дават тя защо да не взима. Не е обрала никой или да го е убила. Да, не е морална жена, но пък всеки сам си преценя дето се казва. Аз едно и също си дъвкам, но Мартин не видя ли какво иска тя, че се учудва. Мен ме дразни най-много, че е забравила произхода си и го отрича. Никой не си избира семейството. Но шапка и свалям какво е перде за всички нападки. Днес трети път си качва гивауей, че го свалят. Нито плюе Мартин, нито останалите. Мартин, Люба и Брана в колата на Мартин пеят новата песен на някаква "резачка". Специално за Данка има и фраза" която иска валидация е златотърсачка". Просто очаквах Мартин да има малко повече достойнство, той се държи като отрязан тийн.

# 5 868
  • София
В Игри на волята на кастингите са още по-брутални, даже ги обиждат, гледат кой ще се ядоса и как ще реагира. Ако някой стане твърде агресивен, не влиза, ако има интересна реакция, взима бонус точки. Има кастинги за риалитита у нас, за които са разказвали, че са ги питали дали биха се съблекли и някои го правят.

# 5 869
Затова Ники Николов и Мартин са се сдушили така, обединява ги споделената неприязън към жените. Явно не съществува вселена, в която някоя жена да си изкара парите и да си плати почивката и да отиде на хубаво място. Пази Боже от такива комплексари Simple Smile

# 5 870
Е, както става ясно, явно не са много баламурниците, единият 'и запорира сметките, другият я развява с кого прави секс в национален ефир...Grinning Да се ориентира по-добре, че с тоя тип милионери не виждам как ще избута.

# 5 871
Е, както става ясно, явно не са много баламурниците, единият 'и запорира сметките, другият я развява с кого прави секс в национален ефир...Grinning Да се ориентира по-добре, че с тоя тип милионери не виждам как ще избута.

Риск на професията. Тя най-добре да се ориентира сама да изкарва пари, че до сега може и да не е ама не е късно да попадне на някой като Миро на Мария дето ще и троши ребрата и да я праща в болници. Ама така е като са избрали лекият път за върха.

# 5 872
  • в сърцето на един мъж...
От надкаста с Васил, честно си признавам, че като за първо риалити, останах ужасно излъгана и прецакана от Мартин и неговите простотии с НН. Ами сори, но виждам един сексапилен мъж, който уважава жените, джентълмен е и има изключително интересен подход и виждане за света. Който през цялото време беше цакан - първо от НН, после от Мартин, който се е изживял като Кръстникът на предаването. Малко му е това, дето са му го направили и Даниела, и Емануела. Сори, нот сори.
Изключително приятен надкаст, интересен събеседник, със секси глас, който даже може да се изразява добре, без да навлиза в полемики и нападки.

# 5 873
На мен и при Ади, и при Васил най-много ми хареса, че не са злопаметни, взимат си уроците от преживяването и продължават напред.

# 5 874
Ако си държанка на чичо паричо, можеш да се кълнеш, че ти е първият даже. Но едно работещо, образовано момиче може да си позволи някой да й е и 15-тия. Независимостта дава лукса да говориш истината свободно и право на избор ще стоиш ли с някой тиранин и ревнивец или ще преминеш на номер 16 с лека стъпка.
Обаче Марто се оказа не само ревнив, но и шаран, след като една бедна и задлъжняла Айгюла го измаймути и заряза най-безцеремонно.

# 5 875
По интересно щеше да бъде, ако бяха пуснали ВикитУ да гони Браниту .🤡
Този насилен избор беше като да му режеха    мартениците с лъжица-такъв гърч😂

Виктор в надкаст описа друга картина. На няколко пъти искал да приключва тая драма и да остави Бранимира без роза и всеки път го разубеждавали. Веднъж била в цикъл, да изчакал, щяло да и мине, друг път да не бързал, защото получила лоши новини от София и пр. Като казали след кастинга му, че може и той да посочи някое момиче, се притеснил, че не знае какви момичета ще му подберат и решил да се възползва от предложението, за да има поне някоя, която да я знае каква е. На срещите с нея виждал, че не се получава, но говорел само и само да има контент. Даже нелепото му почти любовно обяснение, било по съвет на не помня точно кой - редактор или Маги. Той, че е льольо, такъв е, но вярвам, че е бил направляван с доста твърда ръка от продукцията. А след финала директно в национален ефир НН обяви, че не става. Не се прави така.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 19:46 от Lemon Verbena

# 5 876
На първата минута съм ама бат' Васко в НадкасТ съвсем друг човек. Изглежда готин. Сега да вземе Роси и ще го захаресам. Wink

# 5 877
  • Stockholm
Н.Н. е отвратителна клюкарка. Но не съм предполагала, че е толкова наивен да се върже на нарциса подляр Мартин да му движи реалитито. Не знам как е реално с рейтинга, но беше изключително скучен сезон, откакто двамата лъжливци се взеха. Дори и тук в темата беше скучно. Естествено се намираха фенки на Данка да пускат фитили и разпалват дискусии за нея, но пак беше много слаба ракия.

# 5 878

Бесен е,бесен !😂😂😂

Кико казва,че на всичкото отгоре била с покана ,а дори не знае кой и я е дал😂

# 5 879
Абе Роската да си стои в Америка, прекалено чувствителна е за Балканите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт