🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 095
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 850
Оф тоя Туджаров, страшен смотаняк е! При коментарите, че мъжете като са сами си говорят по друг начин, реши, че са си сами и си говорят по оня начин, забрави за това, че е в подкаст, та взе да изрежда че си пърдели и говорели както мъже си говорят с мъже.
После "кръгът на доверието на Марто" бил "сфинктер на доверието"... Аман от тъпотии! Взе да ме дразни тоя човек, толкова са първични и двамата с Неделчо. Разбирам идеята на подкастите, ама чак такъв натурализъм ми идва в повече. И Туджаров ме дразни повече!
Васил ми е топ (по Адито). Много готин мъж, пожелавам му да срещне истинската своя жена и да е щастлив. И хич да не съжалява, че колкото и да е опитвал, не са станали приятели с Марто. Тоя човек приятели няма, винаги може да те прецака.
Споделям това мнение. Тунджата говори много фамилиарно, с един гаден, мазен тон. Неделчо се разложил на този стол, чеше се, чопли пъпки, много нисък левъл поведение. Като са решили професионално да се занимават с това, не са ли гледали от някъде какво трябва да е държанието? Все си мисля, че има как да надградят, стига да искат.
Васил ми хареса, макар да му бях много обидена заради държанието към Роси. Стабилен и уравновесен ми стои. Марто и Даниела още не съм гледала,втората не я харесвам, ама такова самообладание, еваларка!

# 5 851
Добре, че е Мартин та все още някой да се сеща за Емануела.
Беше звезда ама едно време.
То си личи кой е по-наранения от двамата. Той отдавна спря да я разнася, ама не и тя него. Дори в ИВ я защитаваше и никога не е говорил нещо срещу нея в надкаста след това. При все, че там му бяха вкарали една Моника, която е добра приятелка с Емануела. Та въпросната Емануела дори и песен му посвети наскоро.
Със сигурност нейното участие ще вдигне още повече рейтинга на самия Мартин.

Bowtie

Това е шега нали? Емануела е от ТОП певиците в бранша и то толкова години, колкото сегашните малки кифли могат само да мечтаят да изкарат. Мартин стана известен благодарение на нея - не обратното. Че кой го знаеше Марто Елвиса преди Емануела?

Да допълня, че Марто трябва само да се чувства късметлия, че вече си имаше изграден проякор Елвиса, от на МАЙКА МУ фирмата, то'о мъж с мъжете.

В противен случай ако нямаше този прякор, щеше да е Марто Емануелата.

Толкова по тази алфа тема.

# 5 852
  • България
Скрит текст:
Разкошен Васил. Възпитан, умерен без да е скучен, без пошлости и злепоставящи факти, усеща се горчивина, че всъщност е прецакан като участник. Но е достатъчно емоционално интелигентен, за да не рови в минали неща, а е взрян смело напред.
Мартин може само  да се моли да има подобно мъжкарско излъчване.
При него само една балалайка работи неуморно.

Точно, на фона на мъжкото присъствие и излъчване на Васил Мартин е като разглезено петгодишно.
Васко неслучайно е с толкова плътен глас. Heart EyesHeart EyesHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 5 853
Туджаров и Неделчо ги следя  може би от първите им надкастове,харесвам ги,обаче усещам промяна у Туджаров след като вече е зачислен в екипа на риалититата,в недобра насока,но иначе си му е личало кога има по-големи симпатии към дадени ергенки,участници в ИВ.
П.п.Туджаров махна дългата коса,по-комуникативен стана,не толкова странна птица 😁,а Неделчо остави посръбването в ефир,все същият образ е,интересни са ми.
Ако изключим обаче Надкаста с Мартин,там голяма греда беше.

# 5 854
  • София
На мен са ми все така приятни Надкастите, задават хубави въпроси и наистина успяваме да разберем повече какво се е случило зад камери. Нормално е да имат пристрастия. Най-интересни ми бяха тези с Любомира, Даниела и Мартин, оставиха ги всеки да си разкаже неговата гледна точка. Днешният с Васил също ми допадна. С Ади и Виктор ми бях скучна, от Роси очаквах малко повече, но беше приятен.

# 5 855
  • софия
Надкаст точно с това ме заплениха. Не се правят на такива, каквито не са. Неделчо е болезнено честен в размислите си пред нас. Туджарката, колко мрънкаше, когато започнаха да коментират първи сезон на Ергенът. А сега, първа кипра сред ергенки. Много се смея, като се сетя. Не искам от тях да се поправят, ако искам костюми и правилна дикция ще си пусна новините по канал 1. За мен точно тези несъвършенства и това, че са толкова над нещата ме прави техен верен фен.
 Колкото до бг мама, винаги са ни уважавали. Покрай тях и темите на риалитата ни станаха още по-посещаеми, защото често ни споменават с хубаво. Това днес си беше шега и признание към нас.

# 5 856
За мен Васил е фаворита като ерген то всичко сезони. За съжаление в този сезон нямаше как да се разгърне на фона на маминото синче, а и трябваше да обира някакви остатъци. Ако беше единствен ерген, дори и с този набор моми, щяха да се развият по друг начин нещата.

# 5 857
И аз си ги харесвам Надкаст с естествеността им. Ядосвам се, че спряха да се подготвят и някои разговори нямат структура (например на Даниела), но цялостният продукт е супер и много им се радвам на успеха.
Изненадана съм от анкетата, в началото Даниела водеше с много. Явно подкастът с Мартин е повлиял ИЛИ най-редовните са на страната на Даниела и затова първо е наклонил толкова натам резултата.

# 5 858
Гледах интервю на Любомира " Не съм такъв човек" мисля беше.
Смотла със самочувствие. Клаудия й се обадила докато тя си правила кастинг нещо си за нейната работа  и друго важно нещо на компютъра. Виктор търсел повод да се отдръпне и си го намерил, скарали се лошо.
Била със здравословен проблем година преди ергенът, вземала по 22 хапчета на ден и в Шри Ланка не ги вземала, 'щото трябвало с храна, а пък не й се ядяло и свалила 7 кг. Защо е влязла като е болна, да се чуди човек. Не било за слава, а във връзка с професията. Ама в съдби на кръстопът не била за професията, че тогава нямала образование. Хората били казвали, че има торбички, и каза грубо " как да нямам бе хора, като не съм спала от Ноември".

# 5 859
  • София
Рафинираните интервюта по телевизията спичат участниците и повечето не успяват въобще да си разкажат, каквото са искали. В надкаст винаги са отпуснати и  разговорът протича леко, накрая често са учудени, че са говорили час и половина-два.

dany_nik, Клаудия ѝ се е обадила, защото предишния път, когато са се видели да гледат епизод, Любомира  е стояла на лаптоп и си е вършила работата. Клаудия се е чудила явно няколко дни и ѝ е звъннала да я пита дали не ѝ се сърди.

# 5 860
Супер са си Надкаст. Понякога не се сещат да задават точните въпроси, но то Даниела така или иначе трябва да бъде разпитвана от екипа на Тодор Тодоров Sunglasses

Щом даже в женски форум не успя да дръпне убедително... Simple Smile Чакам Н.Н. да разкаже още за разминаванията между реалност и приказки при нея. Че по-назад някой беше питал какво досега е излъгала. Seriously?

# 5 861
Бугинътъ, с КарЧие съ е накичилъ, по стар прабългарски обичай , разбира съ😂

Скрит текст:

Бас хващам, че пиронЯ е ментак, баш като "бутикът" на собственичката.😜

# 5 862
И аз си пуснах Любомира, трябвало щом Виктор си искал Бранимира да им каже и едва ли не да приключи предаването. Тези момичета дават ли си сметка, че само Мартин е бил с привилегии и другите са нямали тези права?! НН сам си каза, че Виктор е казал на Мартин, че мисли да не избере никоя, но Мартин го е издал.

# 5 863
По интересно щеше да бъде, ако бяха пуснали ВикитУ да гони Браниту .🤡
Този насилен избор беше като да му режеха    мартениците с лъжица-такъв гърч😂

# 5 864
Аз пуснах за малко подкаста на Йоана Петрова и сестра й. Йоана беше ходила преди на кастинг при Ники Николов, но не се сещам за какво, та каза как той бил много негативно настроен към жените и бил много голям провокатор. Тя по това време се била върнала от екскурзия в Дубай и първият въпрос, който й задал, бил кой й бил платил почивката и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт