🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 080
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 835
  • България
Ама той Васко много добре изглежда в НадкасТ-а визуално. Да се чудиш Мартин защо впрегна да настрои всички моми срещу Васко.LaughingLaughingLaughingLaughing

Да го вземат за Острова на гривните.

# 5 836
Ако Васил в предаването беше толкова отпуснат и естествен, колкото е в Надкаст, щеше да превърти предаването и да се избият за него. Топ е.

# 5 837
А и засега Васил и Ади са единствените, които са опитали след предаването дали ще им се получи заедно. Без да монетизират от това, без да са фалшива двойка за радост на народа и със съвсем искреното Не се получи.

# 5 838
Надкаста с Васил много ми хареса. Приятно, забавно, говорят по предаването, а не някакви абстрактни локуми по общи теми, което много ме дразнеше при Даниела, Адриана и частично при Роси. Васко си е супер готин, потвърдих си доброто усещане за него. Хапването не беше дразнещо. Предизвикваха го да яде люто и да отговаря на въпроси. Не е говорил с пълна уста, нито са се тъпчели постоянно.
Васко обясняваше, че една от големите пречки да се получи нещо с дадена двойка, е че периодът в който не могат да са заедно и да се показват е много голям. Туджаров и Неделчо се съгласиха, започнаха да обмислят идеи как това да се промени, за да не се убиват крехките чувства на финалните двойки след края на снимките. Неделчо предложи да ги изпращат в чужбина. Васко каза, че не става, защото срещнали българи в Шри Ланка и един от тях разпознал Мартин. Това се е случило в почивен ден, тримата ергени са излязли да вечерят. Оттам Васко намеси бг мама как са разконспирирали още преди влизането му по часовника, че той ще е третия ерген. Всички се съгласиха, че в бг мама са страшно интелигентни и нищо не им убягва. Тогава Неделчо се пошегува, че трябва да се забрани бг мама, в конктекста на темата - за да се даде възможност на двойките да развият чувствата си и да прекарват време заедно в периода, когато трябва да се крият и да пазят в тайна финала.
Васко каза, като причина за раздялата, че е осъзнал, че не е влюбен в Ади и тя заслужава да бъде истински обичана. Не е знаел нищо за интригите, лагерите и разправиите между момичетата. Чак на играта Пандора и като цяло към края е започнал да се ориентира в отношенията между другите. Никой не му е разказвал нищо от случващото се. Не е знаел, че Росица е изолирана. За Ферай каза, че е добро момиче, въпреки че не си паснали. Беше добронамерен към всички, но и доста честен.

# 5 839
Васко си е топ, ама този сезон си беше нагласен от НН за Мартин и другите двама ергена ги прецакаха. Ако НН и цялата продукция не бяха заети да лижат гъ.а на Мартин, а се бяха насочили да разчупят скованите Виктор и Васил, по-вероятно щеше да се получи топ сезон…
Ако Васил в предаването беше толкова отпуснат и естествен, колкото е в Надкаст, щеше да превърти предаването и да се избият за него. Топ е.

# 5 840
Аз обаче оставам с впечатлението, че масовката хора не се дразнят на Даниела за това, че е държанка/любовница, а за това че лъже. Лъже много и патологично, за всичко, хващат ѝ лъжите, показват ѝ ги, тя вика: не е така.
Мартин е кален, ама поне каза "Ми да, аз съм изневерявал и съм спал с 20 г. по-млада от мен." Неговите дефицити и проблеми са очеизбодни и той си ги казва, толкова си може, това го кефи, това прави.
Тя обаче ако я хванат на калъп с женения ѝ любовник ще каже: "Ами аз се подхлъзнах и докато падах в леглото ми се смъкнаха гащите."
Ъъъъ... моля? Какви лъжи? Какви патологии? Конкретизирайте се, защото иначе звучите като Мартин.
Аз ли съм в грешка или през целия сезон коментирахме това, че Даниела иска мъж, който да я издържа и да не прави нищо, че сама го обявява още дори преди предаването? Коментирахме, че тези изисквания ги поставя още много преди да влезе в предаването. Не я ли осмивахме, точно тук, че иска да я валидират и да си бъде в женската си енергия, докато слугинчета вършат всичко около и за нея? Тя тези неща си ги заявява най-директно и открито.
 Аз наистина недоумявам на кого е длъжна Даниела да признава дали и кога има отношения с един или с петстотин семейни мъже?

# 5 841
Ее,от прочетеното за Васил чак леко ме хваща яд,че не са го извикали от началото и не е бил на мястото на инфантилния Виктор.Ако е имало повече време е можело да се отпусне повече пред камерите.

# 5 842
  • София
Човек ще рече, че 90% от темата са срещу Мартин от това което чета.

Ама фактите са малко по-различни. Не бях отварял анкетата откакто гласувах в деня, в който беше публикувана. Мислех, че материалното момиче ще води с поне 150 гласа разлика най-малко, а то някакви мижави 35 гласа. Satisfied Bowtie

Аз писах, че без да иска натиснах Мартин вмаесто Даниела, така че +1 за Д и -1 за М ( -101)

# 5 843
Ми то няма с какво да се конкретизират. Защото основният източник са преразкази на недоказани твърдения … тип селска седянка
Аз обаче оставам с впечатлението, че масовката хора не се дразнят на Даниела за това, че е държанка/любовница, а за това че лъже. Лъже много и патологично, за всичко, хващат ѝ лъжите, показват ѝ ги, тя вика: не е така.
Мартин е кален, ама поне каза "Ми да, аз съм изневерявал и съм спал с 20 г. по-млада от мен." Неговите дефицити и проблеми са очеизбодни и той си ги казва, толкова си може, това го кефи, това прави.
Тя обаче ако я хванат на калъп с женения ѝ любовник ще каже: "Ами аз се подхлъзнах и докато падах в леглото ми се смъкнаха гащите."
Ъъъъ... моля? Какви лъжи? Какви патологии? Конкретизирайте се, защото иначе звучите като Мартин.
Аз ли съм в грешка или през целия сезон коментирахме това, че Даниела иска мъж, който да я издържа и да не прави нищо, че сама го обявява още дори преди предаването? Коментирахме, че тези изисквания ги поставя още много преди да влезе в предаването. Не я ли осмивахме, точно тук, че иска да я валидират и да си бъде в женската си енергия, докато слугинчета вършат всичко около и за нея? Тя тези неща си ги заявява най-директно и открито.
 Аз наистина недоумявам на кого е длъжна Даниела да признава дали и кога има отношения с един или с петстотин семейни мъже?

# 5 844
Разкошен Васил. Възпитан, умерен без да е скучен, без пошлости и злепоставящи факти, усеща се горчивина, че всъщност е прецакан като участник. Но е достатъчно емоционално интелигентен, за да не рови в минали неща, а е взрян смело напред.
Мартин може само  да се моли да има подобно мъжкарско излъчване.
При него само една балалайка работи неуморно.

# 5 845
  • София
Още не съм гледал надкаста с Васил ама според мен Туджаров и Неделчо са се шегували нещо. По-скоро са имали предвид, че твърде много познаваме и им разкриваме шоАта. Нещо такова. Така ли е?

Е, да, естествено, шегуваха се. Васил разказа, че още преди да влезе, бг-мамите го разконспирирали по кадър от промо, в което той влиза и се виждат за секунда ръцете му с часовник и някаква гривна и оттам го намерили. Та разговорът беше какви са мафиотки бг-мамите и всичко разконспирират и трябва да ги забраним Simple Smile

# 5 846
Бугинътъ, с КарЧие съ е накичилъ, по стар прабългарски обичай , разбира съ😂

Скрит текст:

# 5 847
Разкошен Васил. Възпитан, умерен без да е скучен, без пошлости и злепоставящи факти, усеща се горчивина, че всъщност е прецакан като участник. Но е достатъчно емоционално интелигентен, за да не рови в минали неща, а е взрян смело напред.
Мартин може само  да се моли да има подобно мъжкарско излъчване.
При него само една балалайка работи неуморно.

Точно, на фона на мъжкото присъствие и излъчване на Васил Мартин е като разглезено петгодишно.

# 5 848
  • До морето
Бугинътъ, с КарЧие съ е накичилъ, по стар прабългарски обичай , разбира съ😂

Скрит текст:

Глей кви ръки, чу'ееек!

# 5 849
На нетактичния въпрос на водещата на ПО "били ли сте интимни във формата" Даниела вместо да каже че това си е тяхна работа излъга най-нагло, с което още веднъж затвърди мнението, че е патологична лъжкиня. Но чичко паричко гледа, нали и трябва да сме праведни за пред тАлавизията. Това дразни при нея. И проповядването за силни и слаби мъже, без да знае, че всеки силен мъж в един миг може да стане слаб и какво - прелитаме на следващия храст ли? Щото те богатите и щедрите се редят на опашка за нас. Плюс внушенията, че работещите жени са лузърки без грам самоуважение. Ако беше казала - "спя с богати мъже за пари, понеже не ми се работи и такъв е моят избор" щеше да е приета по съвсем друг начин.

На нетактичния въпрос на водещата на ПО "били ли сте интимни във формата" Даниела вместо да каже че това си е тяхна работа излъга най-нагло, с което още веднъж затвърди мнението, че е патологична лъжкиня.
Всички в Бг знаем, че всеки мъж е спал с поне 500-600 жени (това за пред приятелите, пред жената е друга бройката) , всички жени се омъжваме за втория и това е чистата и свята истина приета и от двата пола, за която сме си стиснали ръцете и тук законите в математиката не важат. Така, че тази лъжа е ясна .
 И проповядването за силни и слаби мъже, без да знае, че всеки силен мъж в един миг може да стане слаб и какво - прелитаме на следващия храст ли? Щото те богатите и щедрите се редят на опашка за нас.Проповедва, че всеки(здрав прав) мъж трябва да се стреми да изкарва пари , за да нахрани децата си , да зарадва половинката си с някой друг подарък, да отидат на някоя друга екскурзия и да си позволи домашна помощница . Това на запад социално слабите го могат , аз като жена го мога , защо мъж да не го може. (никъде не е казано бижутата да са само шопари , екскурзиите Дубай и да имат обслужващ персонал с икономи . Вие бихте ли била щастлива с мъж, който нищо не му се пипва, само далаверки от време на време, киснене по кръчми играене на игри или гледане на спорт по цял ден . Да възможно е всеки да изпадне в дупка, да се разори, но един амбициозен човек със страст към живота, винаги ще търси начин да се изправи на крака и няма да се отдаде на пиянско самосъжаление. Те такъв и аз ще го оставя

Плюс внушенията, че работещите жени са лузърки без грам самоуважение. - като работеща жена , грам подобна обида не съм усетила. По скоро призив към жените, на които им е втълпено, че единствената им ценност, като човек е колко внасят в бюджета, колко обгрижват някого и не пречат .
Аз не разбирам наистина, защо жени , които дават на мъжете си женска, мъжка, електро енергия. Носят пари , готвят мусака за присъствието да не говорим. Красиви са по най-естествен и неповторим начин, добри , мили не пият вино и не поглеждат чужд мъж, биха се притеснили, че мъж им може да избяга при някаква , която дава съмнителна енергия и присъствие Joy . Чий пък мъж ще вземе Даниела . Виж такива като мартинките, които за слава и почерпка са способни на всичко, по-бих се притеснила
Ако беше казала - "спя с богати мъже за пари, понеже не ми се работи и такъв е моят избор" щеше да е приета по съвсем друг начин. ами ако ги и харесва тези мъже ? Понеже имаше много коментари , че жените които спят с мъже за кеф , не са от "бранша"

Общи условия

Активация на акаунт