🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 130
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 820
Гледала съм филма Краули. И пак не харесвам Даниела. Не си спомням тя да ни се е представяла като куртизанка, напротив. Писателка била и живее с няколко десетки хиляди на месец от книгата си. Схващаш ли сега какво дразни при нея?

# 5 821
  • # супернатурална #
Не говоря за харесване/нехаресване. Става въпрос за дълбока омраза, даже не визирам форума.
Даниела не скри, че е издържана от мъже.
А и каквато ни държавата и богаташите, такива ни и куртизанките. Дайми поне е нива над досегашните известни бръмчалки.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 16:14 от Г. Краули

# 5 822
Не говоря за харесване/нехаресване. Става въпрос за дълбока омраза, даже не визирам форума.
А и каквато ни държавата и богаташите, такива ни и куртизантките. Даниела поне е нива над досегашните известни бръмчалки.
Не съм запозната с този пазар и участниците в него, затова не мога да преценя за нивата. Мога само да предполагам колко са закъсали "бизнес партньорите й" и как изглеждат жените им, щом са посегнали към жена като Даниела.

# 5 823
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз обаче оставам с впечатлението, че масовката хора не се дразнят на Даниела за това, че е държанка/любовница, а за това че лъже. Лъже много и патологично, за всичко, хващат ѝ лъжите, показват ѝ ги, тя вика: не е така.
Мартин е кален, ама поне каза "Ми да, аз съм изневерявал и съм спал с 20 г. по-млада от мен." Неговите дефицити и проблеми са очеизбодни и той си ги казва, толкова си може, това го кефи, това прави.
Тя обаче ако я хванат на калъп с женения ѝ любовник ще каже: "Ами аз се подхлъзнах и докато падах в леглото ми се смъкнаха гащите."

# 5 824
Да, тя е клиничен случай. Колкото повече лъже, толкова повече не прави впечатление. Просто зрителят претръпна.

# 5 825
Ами има разлика - съпруга/жена, която не работи, но съжителства с този мъж, който я издържа и някаква случайна жена, която живее сама, но бива издържана от един или повече (сечейни) мъже. Втората си е държанка.

Не защитавам Мартин - въобще не ми харесва, но няма защо да защитавам и Даниела. Нито пък женените ѝ любовници. И все пак, излязох права, когато още докато беше вътре твърдях, че тази е издържана от женени мъже. Никой успял, силен, богат мъж не би се оженил за някаква дето ще му обяснява как не може да е слаб и ако недай боже се случи, ще го остави. Просто защото всички такива мъже са били слаби, често са удряли дъното и знаят какво е чувството. Та те си я ползват и после чао. Засега е ок, защото е младан, но още някоя година и никой няма да ѝ обръща внимание, а камо ли да ѝ дава пари. Ще трябва да си прави ОФ май, щото не я виждам да стане чистачка 😀

# 5 826
Много точно казано. Сещам се за едни семейни приятели, заможно семейство. Винаги са си изневерявали, но в “разумни” граници. Мъжа и като стана на 40+ си хвана една мадама и я водеше навсякъде със себе си, заведение, в къщите им за почивка (на планина и море), купи и апартамент, итн. На жена му и писна по едно време и тя си хвана любовник. Той пък нан нея и правеше скъпи подаръци: бижута, картини, кола итн. Дори си правеха график кой кога ще ползва да речем къщата на морето, другия да не се вясва там. И така над десетилетие. Като одъртяха си разтикаха любовниците и сега си живеят в тишина и разбирателство ни лук яли , ни лук мирисали 😆😆😆

Никога няма никакво значение как изглежда жената на един мъж с любовница. Често съпругата е кукла пред любовницата. Колко пъти съм чувала да казват: тоя каква жена има, а се е хванал с тая. Други механизми работя там...

# 5 827
Щом има кой да плаща 15 хилки на певци като Емануела, 100 лв за консултации като тези на Даца и 50 лв за книгата й, защото да няма кой да вади кинти и за консултации от Ади? На мен лично ми е жал, че такова момиче се налага да търси половинката си в Ергена. Не е нещо уау, просто е млада, добре изглеждаща, възпитана и начетена,  с желание да свие гнездо (или поне така заяви), че като гледах тази Яна (даже я бях забравила) нещо първоначалните заявки за семейно огнище ми изглеждат доста фалшиви....

Мернах книгата на Даниела в някаква група за продажба на книги втора употреба - продаваха я за 30 лв. Да не обяснявам какви бяха коментарите отдолу. Един човек беше предложил да я купи, за да я хвърли след това в камината. Другите коментари не бяха по-различни

Случая е следния - Емануела направи Мартин известен, Мартин направи известни Мартина, Даниела и Йоана. Толкова по темата кой е по-популярен.

По повод надкаста на Емануела  - аз залагам, че Емануела няма да изсипе огън и жупел по Мартин. Е, най-вероятно ще го понахрани малко, но до там. Мисля, че отровата ще я пръсне по Мартина.
Е, не, и Мартин и Мартина са известни благодарение на Емануела. Мартин направи известна Йоана като гледам, защото тя изкара най-много от участието си вътре, предвид, че то е продължило вероятно по малко от 48 часа.

А от това "изневеряване в разумни граници" направо ми се догади.

# 5 828
А и каквато ни държавата и богаташите, такива ни и куртизанките. Дайми поне е нива над досегашните известни бръмчалки.

Не знам  кои бръмчалки е подминала Дани.Май тези които като нея си вдигат звездите без покритие.В  доста заведения има танциорки,млади,красиви и нормални момичета.И Мартин дето не излизал от там не знае?
Лъже си човека.Друга възможна причина е да е искал да покаже на мъжете,как се сваля мадама за 50//60 к без пари.Даже и хотела да не плащаш.
А Мъжете вероятно не схващат майтапа и я вземат сериозно.
Такива сме дето не искаме да се бръкнем.

# 5 829
На нетактичния въпрос на водещата на ПО "били ли сте интимни във формата" Даниела вместо да каже че това си е тяхна работа излъга най-нагло, с което още веднъж затвърди мнението, че е патологична лъжкиня. Но чичко паричко гледа, нали и трябва да сме праведни за пред тАлавизията. Това дразни при нея. И проповядването за силни и слаби мъже, без да знае, че всеки силен мъж в един миг може да стане слаб и какво - прелитаме на следващия храст ли? Щото те богатите и щедрите се редят на опашка за нас. Плюс внушенията, че работещите жени са лузърки без грам самоуважение. Ако беше казала - "спя с богати мъже за пари, понеже не ми се работи и такъв е моят избор" щеше да е приета по съвсем друг начин.

# 5 830
На нетактичния въпрос на водещата на ПО "били ли сте интимни във формата" Даниела вместо да каже че това си е тяхна работа излъга най-нагло, с което още веднъж затвърди мнението, че е патологична лъжкиня. Но чичко паричко гледа, нали и трябва да сме праведни за пред тАлавизията. Това дразни при нея. И проповядването за силни и слаби мъже, без да знае, че всеки силен мъж в един миг може да стане слаб и какво - прелитаме на следващия храст ли? Щото те богатите и щедрите се редят на опашка за нас. Плюс внушенията, че работещите жени са лузърки без грам самоуважение. Ако беше казала - "спя с богати мъже за пари, понеже не ми се работи и такъв е моят избор" щеше да е приета по съвсем друг начин.

Може и да не лъже чичкото.Той едва ли се интересува.Ако да може да е за забавление.Възможно е да не иска да приказва пред камерите.Къвто въпросът такъв и отговорът.Кво да правят 15 дни в една стая?

# 5 831
Четох коментари назад, че Васил пак се е изложил с това ядене в студиото, продукцията искала да го изложи...Хора, вие слушахте ли изобщо подкаста, супер лежерен и приятен беше, кой изобщо се вглъбява да гледа подкасти все едно е филм на кино. Голяма работа, че са яли в студиото...

# 5 832
На мен последните три Надкаста ми харесаха и от тях най-много този с Васил.

# 5 833
Айде ся и Марто си послъгва.

А за Даниела, отново се използват предположения и интерпретации. Моля за един конкретен пример, с веществено доказателство, а не кой кво разбрал и си мисли, че тя ще каже / мисли. Направо супер се дразня от бръщолевене без конкретика.
Ето например , Марто каза, че татусите му на рандъм женски образи. Е да ама на рамото си е татуирал лика на Емануела. Що не си го призна като го питаха “ергенките”? Нали е много честен, прям и не лъже

[quote author =Preggo link=topic=1777543.msg49787802#msg49787802 date=1748524568]
Аз обаче оставам с впечатлението, че масовката хора не се дразнят на Даниела за това, че е държанка/любовница, а за това че лъже. Лъже много и патологично, за всичко, хващат ѝ лъжите, показват ѝ ги, тя вика: не е така.
Мартин е кален, ама поне каза "Ми да, аз съм изневерявал и съм спал с 20 г. по-млада от мен." Неговите дефицити и проблеми са очеизбодни и той си ги казва, толкова си може, това го кефи, това прави.
Тя обаче ако я хванат на калъп с женения ѝ любовник ще каже: "Ами аз се подхлъзнах и докато падах в леглото ми се смъкнаха гащите."
[/quote]

# 5 834
Аз мисля, че Даниела и Мартин не са "били интимни". Марто беше твърде напрегнат и кисел последните епизоди, а тя не изглеждаше никак ощастливена. Макар че пък кой би предложил брак при такива обстоятелства? Ааа, да, някой жаден за внимание по тв-то!

Общи условия

Активация на акаунт