🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 164
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 805
Щом има кой да плаща 15 хилки на певци като Емануела, 100 лв за консултации като тези на Даца и 50 лв за книгата й, защото да няма кой да вади кинти и за консултации от Ади? На мен лично ми е жал, че такова момиче се налага да търси половинката си в Ергена. Не е нещо уау, просто е млада, добре изглеждаща, възпитана и начетена,  с желание да свие гнездо (или поне така заяви), че като гледах тази Яна (даже я бях забравила) нещо първоначалните заявки за семейно огнище ми изглеждат доста фалшиви....

Мернах книгата на Даниела в някаква група за продажба на книги втора употреба - продаваха я за 30 лв. Да не обяснявам какви бяха коментарите отдолу. Един човек беше предложил да я купи, за да я хвърли след това в камината. Другите коментари не бяха по-различни

Случая е следния - Емануела направи Мартин известен, Мартин направи известни Мартина, Даниела и Йоана. Толкова по темата кой е по-популярен.

По повод надкаста на Емануела  - аз залагам, че Емануела няма да изсипе огън и жупел по Мартин. Е, най-вероятно ще го понахрани малко, но до там. Мисля, че отровата ще я пръсне по Мартина.

# 5 806
Опитвам да гледам Васко, едвам изтърпявам Туджаров... 😣
Нищо което не знаем. Нооо:
- сковавал се пред камерите
- изолиран от Мартин (и Виктор)
- фаворитки Ади и Косара
- не горял за Ади както тя за него и както тя заслужава
- по целувки: Роси, Ади, Косара
- не го кефи струпване на хора в името на нападение на един(Даниела)
- внос и препродажба (работи)
- планини, тичане, маратони, тенис, плуване
- Ферай меркантилна
- бг мама детективи.
(Много неща са се знаели още от рано/са били разкрити/знаят че в спойлерната следят инстаграмите за активност ....)
Неделчо: " продукцията да затвори бг мама". "Много интелигентни са". 😀 "Аз съм да се затвори бг мама'.
Туджаров: "стига няма да ги затваряме, те са ни приятели, макар че те за Ергена може и да не ни са.."

(С доза на хумор ха ха ха ха)

Лелееее следвал е подкаст..... мазнене и на Н.Николов 🤮🤮 не мога вече да ги търпя особено Туджаров. А Николов направо ми се повръща, това няма да си го пусна.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 06:13 от Glutenfree

# 5 807
Ами коментираме тук косматите крака и късите гащи на Неделчо, после се чудим що искат закриване на бг мама....

# 5 808
Добре, че е Мартин та все още някой да се сеща за Емануела.
Беше звезда ама едно време.
То си личи кой е по-наранения от двамата. Той отдавна спря да я разнася, ама не и тя него. Дори в ИВ я защитаваше и никога не е говорил нещо срещу нея в надкаста след това. При все, че там му бяха вкарали една Моника, която е добра приятелка с Емануела. Та въпросната Емануела дори и песен му посвети наскоро.
Със сигурност нейното участие ще вдигне още повече рейтинга на самия Мартин.

Bowtie

Това е шега нали? Емануела е от ТОП певиците в бранша и то толкова години, колкото сегашните малки кифли могат само да мечтаят да изкарат. Мартин стана известен благодарение на нея - не обратното. Че кой го знаеше Марто Елвиса преди Емануела?
Аз и след нея не го знаех, дори не знаех коя е тази госпожа. Но вкъщи се слуша метъл 😎.

# 5 809
Аз много не схващам защо толкова мъже скокнаха като попарени от мирогледа на Даниела. Все едно насила ще отиде да им вземе парите. Спокоййно, бе, момчета. Това няма как да се случи през телевизора. Виж, че дава кофти пример, така е.

# 5 810
Да ,да ,покрай Мартин е известна Емануела .Sweat Smile ще го коментират още няколко седмици и после никой няма да се сети за него.
Имам чувството, че извънземни са отвлекли Дяволо и сега се разправяме с някакъв бот тука. Толкова риалитита сме изгледали заедно и дори и да не сме били на едно мнение винаги с интерес съм четяла постовете му, защото са аргументирани, логични и подредени. Без нападки, без обиди и базирани на факти. С този Ерген/Мартин, направо превъртя играта....
Да, понякога така изплесва, че имам чувството, че някой друг се вмъква и пише от неговия профил.

# 5 811
Неделчо: " продукцията да затвори бг мама". "Много интелигентни са". 😀 "Аз съм да се затвори бг мама'.
Туджаров: "стига няма да ги затваряме, те са ни приятели, макар че те за Ергена може и да не ни са.."

Лелееее следвал е подкаст..... мазнене и на Н.Николов 🤮🤮 не мога вече да ги търпя особено Туджаров. А Николов направо ми се повръща, това няма да си го пусна.

Тези пък смешници. Бг мама я има сигурно от времето, когато са тръгвали на ясла - ще я закриват точно пък те. Я да вземат да се скрият някъде, да не ги закрият тях накрая. И без това са толкова зле, като водещи на този надкаст, че едва се търпят.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 15:52 от Lady Cassiopeia Duval

# 5 812
Това е какво е казала за Мартина относно участието и в Ергена, преди 2 месеца в coolt. То май до сега това е и единственото предаване където е коментирала Ергена и участващите в него. Не я храни много, и едва ли има желание да и вдига акциите кой знае колко много.

Щом има кой да плаща 15 хилки на певци като Емануела, 100 лв за консултации като тези на Даца и 50 лв за книгата й, защото да няма кой да вади кинти и за консултации от Ади? На мен лично ми е жал, че такова момиче се налага да търси половинката си в Ергена. Не е нещо уау, просто е млада, добре изглеждаща, възпитана и начетена,  с желание да свие гнездо (или поне така заяви), че като гледах тази Яна (даже я бях забравила) нещо първоначалните заявки за семейно огнище ми изглеждат доста фалшиви....

Мернах книгата на Даниела в някаква група за продажба на книги втора употреба - продаваха я за 30 лв. Да не обяснявам какви бяха коментарите отдолу. Един човек беше предложил да я купи, за да я хвърли след това в камината. Другите коментари не бяха по-различни

Случая е следния - Емануела направи Мартин известен, Мартин направи известни Мартина, Даниела и Йоана. Толкова по темата кой е по-популярен.

По повод надкаста на Емануела  - аз залагам, че Емануела няма да изсипе огън и жупел по Мартин. Е, най-вероятно ще го понахрани малко, но до там. Мисля, че отровата ще я пръсне по Мартина.

# 5 813
  • София
Още не съм гледал надкаста с Васил ама според мен Туджаров и Неделчо са се шегували нещо. По-скоро са имали предвид, че твърде много познаваме и им разкриваме шоАта. Нещо такова. Така ли е?
Но може и да не е така, не знам, ще чуя и аз. Принципно те винаги са имали много добро мнение за нас, като имахме и тясно сътрудничество със сезон 4 на Игри на волята.
Сега аз малко повече започнах да ги критикувам особено като станаха официоз на bTV, но все още ме кефят момчетата и им пожелавам късмет и успешно развитие.

# 5 814
Ами коментираме тук косматите крака и късите гащи на Неделчо, после се чудим що искат закриване на бг мама....
Това е тотална натурия! Сега пък и гости вкъщи да си покани човек, не ги посреща по гащи и не се чекне пред тях, нали? Нямам нищо против момчетата, ама нека малко поработят и над себе си, не заради нас, или някой друг, за тях си е. Ако държат да са с поведение на неандерталци... да знаят, че жените на никоя възраст не харесваме такива мъже. Много по-приятен е един умерен, спретнат мъж. Туджаров ме разочарова с тоя "Ерген", няма да го крия и като приказки, и като поведение, и аз ако съм до него няма да го моделирам по свой образ и подобие, а ще му кажа как да стане по-приятен и на вид, и като събеседник. Дано се намери някоя мома скоро да се позасуети малко заради нея. Неделчо вече си има Ния, бебе, да не си мисли, че може да се отпусне като чорап и да не е посмял да пусне шкембе! Умни мъже са, ама дълго живеят като номади и тия навици трудно се променят. Знам, че са над тия неща, но продуктът им не се предлага по радиото.

# 5 815
Аз много не схващам защо толкова мъже скокнаха като попарени от мирогледа на Даниела. Все едно насила ще отиде да им вземе парите. Спокоййно, бе, момчета. Това няма как да се случи през телевизора. Виж, че дава кофти пример, така е.
Е кък , Даниела настройва жените да искат и покритие на предсексовите обещания. Joy Амахаа , те толкоз се стараят да ги измислят, да ги обещаят с жар , пък сега и без това дръпнатите женоря , ще искат и доказателства и дела

# 5 816
  • София
Хареса ми Надкаста с Васил - единствения, който изгледах.

# 5 817
  • България
Скрит текст:
Това е тотална натурия! Сега пък и гости вкъщи да си покани човек, не ги посреща по гащи и не се чекне пред тях, нали? Нямам нищо против момчетата, ама нека малко поработят и над себе си, не заради нас, или някой друг, за тях си е. Ако държат да са с поведение на неандерталци... да знаят, че жените на никоя възраст не харесваме такива мъже. Много по-приятен е един умерен, спретнат мъж. Туджаров ме разочарова с тоя "Ерген", няма да го крия и като приказки, и като поведение, и аз ако съм до него няма да го моделирам по свой образ и подобие, а ще му кажа как да стане по-приятен и на вид, и като събеседник. Дано се намери някоя мома скоро да се позасуети малко заради нея. Неделчо вече си има Ния, бебе, да не си мисли, че може да се отпусне като чорап и да не е посмял да пусне шкембе! Умни мъже са, ама дълго живеят като номади и тия навици трудно се променят. Знам, че са над тия неща, но продуктът им не се предлага по радиото.

Така не съм се смяла отдавна.
Мен ме дразни, че се чува как отпиват от бутилки и са политкоректни. Неделчо рекламира парцалите на марката, изписана с огромно лого върху тениските му, а самият бранд е с уличен стил. Не харесвам облекло като на Валерия от сезон 3.

# 5 818
Е той и "плажният" аутфит на Мартин на последния Надкаст също прави впечатление. Колкото и скъпо да е това ансамбълче, не си отшъл да играеш тенис, в студио се намираш, много хора те гледат. Колкото и да не харесвам Даниела, беше облечена безупречно както в БТВ, така и в Надкаст. В хотела в Испания където летувахме такива мъже с голи баджаци не се допускаха в ресторанта, нищо че навън беше към 40 градуса.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 23:37 от Не се сърди, човече

# 5 819
  • # супернатурална #
Абе този Мартин как ги омайва мъжете, по-добре от Даниела се справя. НН, Diavolo...Grinning
Много ми се иска да изгледате "Любов на куртизанка", да видите кой точно и кога хвърля камъни по блудницата.
А това, че спи (ако спи) с женени мъже ми е толкова смешен аргумент! Горките омагьосан мъжленца, дето не могат да си държат...на клетвите.

Нали мъжете много обичат да си го мерят, с жените дори. Новата песен на по-малко известната Емануела - 1, 1 млн. гледания.
Мартина, Мартине, греда след греда Grinning

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 16:14 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт