🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 311 714
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 910
  • Някъде там...
А защо ѝ трябваше на Роси да пита дали е план Б?
Така го е усетила, попитала е. Какъв е проблемът?
А Елена във втори сезон попита Евгени дали я харесва като жена, мхм.

# 5 911
Самият факт, че пита, означава че е усетила, че не е приоритет. Просто се поставих на нейно място и прецених, че никога не бих попитала такова нещо. При такъв въпрос за Васил няма правилен ход. Роси щеше да бъде наранена, дори Васил да беше казал истината.

# 5 912
А защо ѝ трябваше на Роси да пита дали е план Б?
Така го е усетила, попитала е. Какъв е проблемът?
А Елена във втори сезон попита Евгени дали я харесва като жена, мхм.
И все пак, такива въпроси не са ок. За мен. Нали си от умните, прави си сметката и не се излагай с риторични питания, които очевидно не са в твоя полза.

# 5 913
  • София
Ау, Васил е пробягал 42 км в Рим 😮 Впечатлена съм🔝!
Чудя се, защо не поразчепнаха повече дриймдейта. Неделчо май искаше, но лютото му запуши устата.😉

За Емануела разбрах в Дансинг старс. Тогава ми се стори много красива и ми хареса и в танците 😊. A за Мартин - малко, след като се разбра, че е Ерген от коментариите за скандалите в ИВ и какъв голям стратег е.
Стратегът го видяхме, когато подливаше вода на Васко, но учудващо нямаше скандали като изключим изгонването на Елвира.
След предаването - изригна в целия си блясък 🤮

# 5 914
  • в сърцето на един мъж...
Мартин е с Мартина,Любомира и Бранимира в Джанъм Варна, гледам Джия има участие тази вечер

И Мартина му била срещата, отива човека да се валидира Simple Smile Много е нещастен той, че отрекоха да са го валидирали в ефир Simple Smile

# 5 915
Аз все още не мога да повярвам как след като Н.Н. сподели публично и с гордост как буквално казвал на участниците какво трябва да се снима, въпреки претенцията за "най-искрения сезон" на предаването, изведнъж всички се разприказваха как са ги режисирани и буквално принуждавали да казват или правят нещо пред камерите. Егати. Не, че не се досeщаме, но е тъпо. И да го каже точно продуцента - аз съм виновен, мислех, че ще е готино на камера и го/я накарах да направи това и това. А кухите лейки на дивана, се бяха свили като ученички на дивана пред шефа в Преди обед.

# 5 916
Ама то не е и НН, ами асистент режисьора бат Марто, дето го е мислил кое и как става... И всички са му играли по свирката

# 5 917
То продуцента даде глас, след него всички си заразказваха. И то какво се оказа - всички са играли и много държаха веднага и нас да ни запознаят с това. Включително и за нивото на комуникация при вземане на решения: “тая ще я махам”, “тая ще я гоня”, “тая я гоня без церемония”… едно такова уважително ми е.

# 5 918
Мартин с Димитър Динев на една маса в Джанъм Варна. 🤣 Специално Мартин е пуснал сторито, за да се види. Тая Емануела не знам къде му е бръкнала, че да се държи толкова детински този човек. 😜

Първо Динев беше с Емануела, после Мартин, после Динев беше с Мартина, а след него пак Мартин. 😄

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 00:50 от Не се сърди, човече

# 5 919
Мда, и на Мартин и Мартина им е много важно да се показват, че са в негова компания 😆😆😆
Първо Динев беше с Емануела, после Мартин, после Динев беше с Мартина, а след него пак Мартин. 😄

# 5 920
  • София
AM и Косара къде утекоха?

# 5 921
AM и Косара къде утекоха?

В салона за красота Simple Smile

# 5 922
Изгледах Надкаста с Неделчо и Туджаров. Можеха повече да се постараят. С коя е най-добрата целувка? И нищо защо е най-добрата, имаше ли връзка с алкохола, имаше ли химия и т.н.
Трябваше да  питат, защо избра първо Ферай, после Косара, а не първо Косара, а последна да е Ферай. Така оставаха рози за Ади и Роси. Заметаха набързо историята с Роси. Явно бяха гладни, защото се съсредоточиха върху храната, а не върху  въпросите. Мисля, че по мъжки се бяха разбрали предварително да са коректни. Иначе не ме дразнят, даже ги харесвам, защото са натурални.
За Васил има още много да учи за живота.
В предаването го бях преценила, че е спортен тип. Затова смятах, че ще си хареса Роси, особено след картинга. Гледала съм нейни снимки, на които тя играе голф. Представях си ги как  си правят срещи по летищата. Много съжалявам, че не я избра. Дори сега след предаването Роси е по-адекватна от него. Каза, че му е звъняла да го поздрави за рождения му ден, а реакция от него никаква. Иска да участва пак в реалити предаване. Дано го спести, защото съм сигурна, че пак ще бъде същият бастун.

# 5 923
  • София
С Емануела е взаимно и тя веднага започна да следва Даниела и Йоанна, както и преди имаше с Денислава, когато се бяха скарали, прави песни, намеква за Мартин и тн. Там е имало истинска любов, но са супер токсични и двамата и не е здравословно да са заедно. Сега пък той се снимал с Динев. Толкова години по-късно не спират да се дразнят.

# 5 924

Този пък не се спря, бе... Едно време в дискотеките се смеехме на 40 годишните там, а Мартин не излиза от тях. Ама друго си е ботоксираното чиче от ТВ с бузи на хамстер и предобрил с филърчето в устенцата да те черпи шотче явно... Я ме светнете моля, това Джанъм клуб ли е някакъв или стекхаус, че основно го спрягат в темата за оборотна чалготека.

Общи условия

Активация на акаунт