🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 228
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 5 925
  • Street of Dreams
Бат Марто много държи да се покаже колко много му е кеф. Дали?

# 5 926
На Марто може и наистина да му е кеф, ако Динев плаща 🤣

# 5 927
  • София
Изгледах надкаста с Васил.
Хареса ми. Един от по-добрите надкасти този сезон. Нареждам го в моя краен топ 5, даже в топ 3 влиза.
Не мисля, че спести нещо, всичко си каза. С тези люти чушки доста разчупиха нещата, такова нещо едва ли е очаквал някой, хах. Надминаха себе си. Може и нарочно да го направиха един вид иронизирайки се, че не малко хора ги хулят за поведението им все едно са си вкъщи и никой не ги гледа/слуша. 😀
Знаех си, че ''атаката срещу Бг мама'' е било майтап.

Не случайно харесвах Васил и наистина човека направи и невъзможното малко от малко да спаси сезона.
Не е идеален, но беше тежко да го нахендрят така в средата на сезона.
Не остана длъжен на Мартин и си каза директно неговата гледана точка и какво мисли за него и т.н. Мъжката се държа, евала за което. Беше откровен за почти всичко. Почти, защото позамаза нещата около Росица.

Естествено аз винаги гледам/слушам тези надкасти с презумцията, че за много неща се лъже или преиначава. И участниците си нагласят нещата според излъченото от телевизията и обществените нагласи. Не винаги и не за всички важи това, но определено преобладава. Та в този ред на мисли Васил каза, че дори и Косара да беше останала за финала, той е щял да избере Адриана, нещо което и аз виждах от излъченото в ефира. Но дали наистина е така само той си знае. Хората имат правото да му вярват или не.

Изглежда забавен тип. Тренира редовно. Тича, плува. Бравос.

# 5 928
Данка изпусна мезонета и новия автомобил и любовник няма да я доближи с месеци, за да не попадне в жълтите вестници. Тя ще си възстанови бизнеса на добре платена държанка, ама ще трябва време.
Васил трябваше да даде шанс на Роси, защото там имаше химия и свободно общуване. Но той не искаше да предава очакванията на Ади.
Мартин с тая демонстрация на веселие кого залъгва?

# 5 929
Хората се шегуваха с БГ мама, на някои хора са им  оперирали чувство за хумор.
Яденето на люти сосове, докато се прави интервю, е копирано от „Hot Ones“.
Васил се справи добре. Не е бил влюбен в никоя, Ади се доближавала най-много до това, което търсел в една жена.

# 5 930
Имам изкривяване от предаването. Всеки път като видя името на съфорумка Niya-, го чета Нюйя.

# 5 931
Въобще не ми хареса Васил в Надкаст, не го и изгледах де, само за първите 10минути употреби доста английски думи с директен превод, за негово съжаление, обаче, не значат същото на български. Звучи доста комично опитът да изглежда интелигентен. Примерно как звучи "аз далеч не съм толкова въздържан и контролиран". Контролиращ се, да,  с голям самоконтрол, да, но контролиран Simple Smile авторът не знае какво казва.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 20:18 от KeepSmiling

# 5 932
Няма на света добре платена държанка, която ще оттърве бизнеса, за да влезе в подобен тип риалити формат. Това звучи толкова безумно. Този тип жени, знаят къде, кога да се показват,  да си държат очите и ушите добре затворени, а езикът зад зъбите.
Данка изпусна мезонета и новия автомобил и любовник няма да я доближи с месеци, за да не попадне в жълтите вестници. Тя ще си възстанови бизнеса на добре платена държанка, ама ще трябва време.
Васил трябваше да даде шанс на Роси, защото там имаше химия и свободно общуване. Но той не искаше да предава очакванията на Ади.
Мартин с тая демонстрация на веселие кого залъгва?

# 5 933
Според мен е добре да се придържаме до негативната информация за Даниела, която знаем, че е вярна. Тук такива твърдения, с такова убеждение се разпространяват, все едно списващите имат камера у тях и я наблюдават 24/7.

# 5 934
Ама то не е и НН, ами асистент режисьора бат Марто, дето го е мислил кое и как става... И всички са му играли по свирката
Ти пък, асистент - шъ гу обидиш, НН му е бил асистент. 😂

# 5 935
AM и Косара къде утекоха?

В салона за красота Simple Smile
АМ чака вързана пред дискотеката. Много ясно. 😏

# 5 936
AM и Косара къде утекоха?
В салона за красота Simple Smile
Е що не са красиви тогава? 😁

# 5 937
Затова Ники Николов и Мартин са се сдушили така, обединява ги споделената неприязън към жените. Явно не съществува вселена, в която някоя жена да си изкара парите и да си плати почивката и да отиде на хубаво място. Пази Боже от такива комплексари Simple Smile

В средите на Мартин и в реалити, като Ергенът, рядко има такива жени. Така че нищо чудно да имат такова мнение за жените.

# 5 938
# 5 939
Елвисарата е в разгара с бандата си, Мартина инфантила, Любомира и Бранимира в очакване завръщането на Виксана, нищо че той не би искал да ги вижда.. Даниела да се радва, че се отърва от него..
Скрит текст:

Мартина отива на срещата

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 09:08 от SHE_IS

Общи условия

Активация на акаунт