🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 190
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 940
Бранимира в самото предаване все беше намусена, сякаш едва издържа да е там, но в Джанъм много и харесва явно.

# 5 941
  • # супернатурална #
AM и Косара къде утекоха?
В салона за красота Simple Smile
Е що не са красиви тогава? 😁

То като във вица "Къде ходи? - В салон за красота - Затворено ли беше?"

Значи всички са лъгали в Ергена, но Даниела е най-лъжовната. За "лъжите" и след предаването трябва да повярваме на Мартин-дума срещу дума.
Аз не изключвам да се издържа от наеми. Като и че в определени моменти е издържана от мъже. Но серийна държанака, и то на богати и влиятелни мъже наистина няма как да влезе там.

Тя и Богданска беше "коврата на Републиката" , а къде е сега, къде е ревльото-рогоносец. Всяко чудо за три дни, а после всеки според потенциала си.

# 5 942
Бранимира още по подкасти и предавания беше нов човек. Може би наистина не е било за нея в Шри Ланка. Аз си мисля, че в началото е разбрала, че не е поканена като много специална, ами като резервен план, ако са му докарали разни чакали и лакости на Вико, и тъй и не му е простила, дори да е била на практика специална.

# 5 943
  • # супернатурална #
За нея най-ми се иска да се откъсне от тази среда. Във възраст е, в която е много податлива, а пък ми е симпатично, малкото бурсуче.

# 5 944
След "народната любов", която Н.Н. получи е отишъл в Надкаст да се оправдава.😂

# 5 945
След "народната любов", която Н.Н. получи е отишъл в Надкаст да се оправдава.😂

Ще отвори пак работа на Ряпата.

# 5 946
Бранимира е някакво мрънкало. Хората на 20 г. Пътуват с раници по цял свят, откриват нови места, спят по летища и хостели и т.н. Тази всичко ѝ е осигурено от до, тя ходи наборсучена, ама в Джанъм ухилена като ряпа.

# 5 947
Да драсна нещо положително, от части😁-като цяло намирам момичетата в каста за хубави,симпатични,с хубаво телосложение,в добра форма.Не беше "клонингите атакуват",дори и да са имали интервенции,са запазили индивидуалност.
С изключение на АМ,Мартина,Йоанна и Даниела.Просто ми омръзна да гледам обърнати джуки,кърпеж,подпъхваня,кофти рязани носове.
АМ и Даниела ясно,обаче Мартина в близък кадър не знам защо долната част на лицето ѝ се бръчка по странен начин,а Йоанна главно,че е младо момиче ,а ми изглежда с години отгоре,състарена.

# 5 948
  • Обран бостан ;)
Няма ли да го подкаст-рят Wink и баш-водещия Наум ?
С неговия вроден чар и харизма, подкаста ще е 8 часа и ще навърти милионче само за 2-3 дни. Trollface

# 5 949
Аз така и не разбрах защо Наум го изписваха като продуцент в тв програмата.

# 5 950
Горките , някой ги бута в тези среди. Кръжат такива жени , каквито те си харесват

# 5 951
  • # супернатурална #
Бранимира е някакво мрънкало. Хората на 20 г. Пътуват с раници по цял свят, откриват нови места, спят по летища и хостели и т.н. Тази всичко ѝ е осигурено от до, тя ходи наборсучена, ама в Джанъм ухилена като ряпа.
Като майка на двадесет годишно, предпочитам да е мрънкало, отколкото да живе така описания живот от теб. Това пък е толкова безотговорно и животозасттащаващо поведение!
Двайсетгодишните обикновено учат и/или работят, и ходят по дискотеки. Там се излагат/ не се, според възпитанието и ...не я харесвам много тази дума, но...морала си.

# 5 952
Ники Николов е искал последният епизод да е live студио,а не да се съберат в преди обед,но от БТВ са отказали

# 5 953
  • София
Предпочитам моето да пътува, вместо да е по дискотеки. Но всеки с приоритетите си. Не виждам нищо животозастрашаващо, ако се съберат компания за път, вместо за чалга.

# 5 954
  • София
С това "аа", "ъъ", малко трудно ще се слуша подкаста на НН, но нека да видим. Пак благодари на Мартин за това, което е направил, имал морален дълг към него. Много го боляло Мартин заради случилото се с Даниела.

Съкрушен бил Мартин когато гледал финала, съпреживял го отново. Не знам защо нещо не мога да го повярвам.

НН казал на Даниела, че не търсил сметка на Даниела как си живее живота, че не е морален стожер. Благодарил за съдържанието, което е дала. При нея имало несъответствия по време на целия сезон. Това е тръгнал да казва в предаването и затова е намесил майка ѝ. Даде хубав пример, който е научил от Ани Владимирова психоложката.

В ПО е изглеждало като линч срещу Даниела, но не била това идеята. Искал и Ферай да присъства. Казали му, че тя нямало как да  дойде, защото пътувала на 19-ти. Изненадал се като я видял после в съблекалнята.

Искрен ми се стува, да видим.

НН казва, че не очаквал да дойде Даниела в предаването. Имали договори, но винаги имало причини извинителни, от които са могли да се възползват.

Звъняла е на НН да го попита дали е имало вариант как да не идва.

Общи условия

Активация на акаунт