🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 125
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 970
На нетактичния въпрос на водещата на ПО "били ли сте интимни във формата" Даниела вместо да каже че това си е тяхна работа излъга най-нагло, с което още веднъж затвърди мнението, че е патологична лъжкиня. Но чичко паричко гледа, нали и трябва да сме праведни за пред тАлавизията. Това дразни при нея. И проповядването за силни и слаби мъже, без да знае, че всеки силен мъж в един миг може да стане слаб и какво - прелитаме на следващия храст ли? Щото те богатите и щедрите се редят на опашка за нас. Плюс внушенията, че работещите жени са лузърки без грам самоуважение. Ако беше казала - "спя с богати мъже за пари, понеже не ми се работи и такъв е моят избор" щеше да е приета по съвсем друг начин.

На нетактичния въпрос на водещата на ПО "били ли сте интимни във формата" Даниела вместо да каже че това си е тяхна работа излъга най-нагло, с което още веднъж затвърди мнението, че е патологична лъжкиня.
Всички в Бг знаем, че всеки мъж е спал с поне 500-600 жени (това за пред приятелите, пред жената е друга бройката) , всички жени се омъжваме за втория и това е чистата и свята истина приета и от двата пола, за която сме си стиснали ръцете и тук законите в математиката не важат. Така, че тази лъжа е ясна .
 И проповядването за силни и слаби мъже, без да знае, че всеки силен мъж в един миг може да стане слаб и какво - прелитаме на следващия храст ли? Щото те богатите и щедрите се редят на опашка за нас.Проповедва, че всеки(здрав прав) мъж трябва да се стреми да изкарва пари , за да нахрани децата си , да зарадва половинката си с някой друг подарък, да отидат на някоя друга екскурзия и да си позволи домашна помощница . Това на запад социално слабите го могат , аз като жена го мога , защо мъж да не го може. (никъде не е казано бижутата да са само шопари , екскурзиите Дубай и да имат обслужващ персонал с икономи . Вие бихте ли била щастлива с мъж, който нищо не му се пипва, само далаверки от време на време, киснене по кръчми играене на игри или гледане на спорт по цял ден . Да възможно е всеки да изпадне в дупка, да се разори, но един амбициозен човек със страст към живота, винаги ще търси начин да се изправи на крака и няма да се отдаде на пиянско самосъжаление. Те такъв и аз ще го оставя

Плюс внушенията, че работещите жени са лузърки без грам самоуважение. - като работеща жена , грам подобна обида не съм усетила. По скоро призив към жените, на които им е втълпено, че единствената им ценност, като човек е колко внасят в бюджета, колко обгрижват някого и не пречат .
Аз не разбирам наистина, защо жени , които дават на мъжете си женска, мъжка, електро енергия. Носят пари , готвят мусака за присъствието да не говорим. Красиви са по най-естествен и неповторим начин, добри , мили не пият вино и не поглеждат чужд мъж, биха се притеснили, че мъж им може да избяга при някаква , която дава съмнителна енергия и присъствие Joy . Чий пък мъж ще вземе Даниела . Виж такива като мартинките, които за слава и почерпка са способни на всичко, по-бих се притеснила
Ако беше казала - "спя с богати мъже за пари, понеже не ми се работи и такъв е моят избор" щеше да е приета по съвсем друг начин. ами ако ги и харесва тези мъже ? Понеже имаше много коментари , че жените които спят с мъже за кеф , не са от "бранша"
Благодаря за разбора, но явно имаме различно светоусещане, в което няма нищо лошо. За мен жената трябва да е партньор и да има отговорности в една връзка наравно с мъжа или поне близки до неговите. Има периоди, в които жената се налага да издържа семейството си, защото нещо екстрено се е случило и мъжът временно не е в състояние.От Даниела чух само, че жената трябвало да изисква и  да и се дава непрекъснато, иначе била загубена и не знаеща стойността си. Което е пълна глупост според мен. Също така има явно противоречие на нейните заявки за духовност и това, че единственият и интерес в Шри Ланка за разходка с Мартин беше по моловете за парцалки и при дегустациите на вино. Културните и потребности се ограничиха до разглеждане на картините във фоайето на хотела. Самата тя се представя за сингъл и че търси любовта в предаването, а явно е нещо съвсем различно и това се набива на очи. Пък и непрекъснато изтъква, че е над останалите ергенки, което също не е вярно. Форматът е напълнен с жадни за популярност млади жени, нежелаещи особено да се потят в офисна среда и да си дават зор в граденето на някаква кариера. Артистки, астроложки, писателки и уона би випове. Всичките са от един дол дренки.

# 5 971
  • # супернатурална #
Чалга културата спомогна за демонизирането на "дискотеките". Открай време има места, на което младите хора да се запознаят, да потанцуват (за тези, които обичаме) да пофлиртуват, да понатрупат социални умения, да си очертаят границите
 От мегдана с хорАта, през журовете и до съвременните варианти.
 Музиката и танцът са нещо прекрасно и "пътуванията" не могат да са алтернатива.
Пътуваш, когато си свободен от ангажименти. Безделниците по дискотеките ги слагам на една плоскост с безделниците по летищата. Само дето при първото си застрашен единствено от собствената си глупост.

Даниела МОЖЕ да се издържа от наеми, ако имуществото и е на името на майка и, или сестра и.

Предпочитам моето да пътува, вместо да е по дискотеки. Но всеки с приоритетите си. Не виждам нищо животозастрашаващо, ако се съберат компания за път, вместо за чалга.

Няма да умре, но в един прекрасен ден ще се окаже на 35, без стаж, без практически умения, без семейство, жилище, спестени пари и още доста неща, които скучнягите-бачкатори, неоткрили света ще си имат.

Ако така ще и хареса - ОК. Да пътува, да открива нови места (да бе), да гледа залези и изгреви по бреговете на океана, абе лайф из лайф. Sunglasses

A в дискотеките ще изкарва пари, ще натрупа стаж???

Няма как Даниела да се издържа от наеми. Ако имаше имущество, то щеше да ѝ е отнето вече и дълговете ѝ да са погасени...

# 5 972
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами проверете дали има имоти на името на сестра й и майка й,ако толкова много ви вълнува.
За мен Даниела няма нищо солидно,и всичко,което има от хладилника до дрехите на гърба й са от спонсори.

Този номер с пътуванията с приятелки/сестри за алиби пред Спонсора звучи правдоподобно и много логично.
Вие на тези луксозни пътувания виждате ли мъже по снимки и видеа? Всичко е скрито и покрито:)

На мен НН ще ми е много интересен и с удоволствие ще го гледам по-късно.

# 5 973
  • в сърцето на един мъж...
Този номер с пътуванията с приятелки/сестри за алиби пред Спонсора звучи правдоподобно и много логично.
Вие на тези луксозни пътувания виждате ли мъже по снимки и видеа? Всичко е скрито и покрито:)

Това вече започва да става смешно Simple Smile Една камара приятелки имам, дето пътуват сами по женски. Следващият път ще питам мъжете им сигурни ли са, че приятелките не са за параван...
В желанието си да дооцапате Даниела, вече минахте в сферата на фантастиката. Не я защитавам, но това е нейн избор на начин на живот и ми е изключително смешно вече какви сценарии се измислят, за да оправдаят един нарцис и безобразно ревнив мъж.

# 5 974
Ники Николов първоначално е трябвало да прави Ергенът в рая,но БТВ в последния момент са решили,че ще има класически Ерген. Той го е поел, защото Раду Тушев е отказал заради кратките срокове за заснемане

# 5 975
Много ми е смешно Мартин като каже колко обича Виктор и колко са си близки. Даже Неделчо като го контрира, че хейти всички други ергени за същото, но за Виктор нищо лошо не казва, взе да го усуква как го взел под крило, бил обещал. Голямо облекчение изпита Мартин като разбра, че Виктор е безопасна игла и не може да го застраши пред момичета и зрители. Че първоначално като видя мускулите, се поизпоти. С Васил друга история беше. Неслучайно и сега прилапа Викторианките Бранимира и Любомира. Интересно как е толкова близък с тях като те и двете не понасят Виктор? Дали пък не го соли яко зад гърба му?

# 5 976
https://www.youtube.com/watch?v=G9Fzo7EEZpw&t=123s
Любомира започва да обикаля за интервюта .

# 5 977
  • софия
Аз още не мога да проумея, как това, че Даца е една абсолютна лъжа оправдава Мартин. И двамата са лекета от класа.
 Сега пък рентиерка я изкарахте с глас се смея.
 Гледам и слушам Н.Н. и ми е доста интересно да видя снимането на подобно риалити отвътре. Тия хора, как оцеляват с този начин на живот. Само, като си представя, че трябва да навигираш една сурия персонал, плюс стадо, което е дошло с идеята да заграби рекламно време, да се види на телевизора и да изпъкне с каквото може и има и получавам мини инфаркт. Като сложим и на цялата тази бъркотия и телевизията майка, която ти виси на главата и очаква от теб да направиш чудеса, но ако може без пари, че накрая печалбата да си заслужава. Според мен изглежда прекалено нормален, очаквах доста повече да е изплискал легена.
 А това, че Бтв не са намерили за уместно да направят последния епизод лайв ме остави без думи. Малко им е, да продължават да ги смазват Нова с рейтинг, като им е толкова акъла.

# 5 978
  • Обран бостан ;)
Айде недейте да се впрягате как Диди ще си осигури лайф-стайла.
Това е неин проблем.
Така или иначе, вече е публична личност и жълтаците няма да ви оставят неинформирани.

A в дискотеките ще изкарва пари, ще натрупа стаж???

Абсолютно съм съгласен - висенето в дискотеката не се признава за стаж, освен ако не работиш там.
Ако работиш другаде пък, може да се върнеш от работа, да отидеш на дискотека, а на другия ден пак да си на работа, или ако е събота да поспиш до 10 часа.

Това, разбира се, не може да се сравни с тръпката да спиш в долнопробни хотели, заобиколен от мигранти, дошли от китните джунгли на Зимбабве и Бан Гладеш.

# 5 979
Монотомно казва Косара.

# 5 980
  • here and now
Монотомно казва Косара.
Именно де, не еднократно, а монотомно го повтаря Дацка...

# 5 981
Продуцентът е поканен да поизчисти собствения си, на Мартин и на ПО имидж. Явно са изненандани от отзвука. Те всички са са били с прекрасни намерения, само на Даниела работата й не е чиста, този път с по меки внушения. Ново 200, цветята и Малдивите били от БИВШ, подробни разяснения за схемата с почивката и парите. Комплексарът Неделчо продължава разследването за любовника. Предлагам да сезират прокуратурата да разследва лъжите на Даниела. Нямам нерви да ги слушам повече. 100% вярвам, че Даниела не е света вода ненапита, но тези продължават да копят дъното.

# 5 982
Е той и Марто казва мАзонет, ама яко му се прехласват къв е Ентелегентен и умен…
Изумявам се каква интелигентност приписвате на жена, която казва гривня ... монотомно...

# 5 983
  • here and now
Е Рой и Марто казва мАзонет, ама яко му се прехласват към е Ентелегентен и умен…
Изумявам се каква интелигентност приписвате на жена, която казва гривня ... монотомно...
Умните и интелигентните, не живеят в дискотеките, макар и да имат някакви активи там...

Защо когато някой каже "Даца не става", автоматично се приема "МарЧин е велик"?

# 5 984
Колко интересно...Николов е водил разговори с Виктор 1, Евгени и Алек, от които е разбрал за два общи проблема и при тримата. Първо: Когато са се запознали на червения килим с момичетата е имало макс по 2-3, които са били истински техен тип и интересни. И второ: Тримата са казали, че нямали достатъчно предварителна информация за момите и нямало достатъчно време да ги опознаят. Като Н.Н. цитира Евгени: "Аз когато започнах да гледам "Ергенът" по телевизията, тогава всъщност разбрах какъв човек съм избрал"...
Спирам надкаста, че работата ме зове.😉

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 12:23 от a.vasileva

Общи условия

Активация на акаунт